Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Deining om doping

Wat is er toch aan de hand? Waarom maakt iedereen zich druk over doping gebruik van sportlieden. Alle wielrenners gebruikten. De beste wint dus toch. Als die lui hum lichaam willen volgooien met allerlei troep moeten ze dat gewoon, zelf weten.

Mensen roken en drinken. Dat zijn pas gevaarlijke drugs. Voor de vorm bestrijdt onze zorgzame regering deze oppeppers, maar is erg blij met de BTW en accijns, die deze drugs in de staatskas laten vloeien.
Er zijn in dit land mensen die van armoede niets anders als patat eten. De regering stimuleert dit door de lasten zoveel mogelijk te verhogen.
In de supermarkt kun je frisdrank kopen, die op den duur dodelijk is.
De jeugd mag straks pas op zijn achttiende verjaardag het eerste pilsje kopen. Alsof dat kind achter de kassa die jongens om een legitimatie durft te vragen. Het arme kind wordt ogenblikkelijk in elkaar geslagen. Als de baas zich er mee bemoeit wordt hij doodgetrapt. Allemaal gewone zaken.
Om de kinderen zoet te houden snoepen zij zich een ongeluk. Desnoods met geld uit moeders portemonnee. Moeder durft ook niets te zeggen. Geen gedonder in huis, dat heeft het mens al genoeg op haar werk. Als zij er, net als haar man, al niet uitgetrapt is. De adrenaline stormt door hun aderen. Ook niet gezond.

Er zijn energiedranken in de handel die levensgevaarlijk zijn. Namen noem ik niet, geen zin in een proces.
Er zijn flesjes te koop, mierzoet, alleen in de kleine lettertjes kun je zien dat die rommel alcohol bevat. Ik heb het moeders hun kinderen zien geven.

Kortom de supermarkten jagen talloze mensen de dood in.
Laat de politie ophouden met op drugshandelaren te jagen. Verkoop het gewoon in de winkel. Laat er onbelemmerd reclame voor maken. Dan kan er weer veel belasting worden geïnd. De criminaliteit wordt minstens gehalveerd.

Die wielrenners, die nu massaal doping gebruik bekennen, worden gesponsord door de media. Die gieren hadden weer een onderwerp nodig. De crisis werd vervelend en niemand begrijpt hoe makkelijk het is om de economie weer lekker te laten groeien. Economen schijnen zwak begaafd te moeten zijn.
Een biecht van een bekende ex-wielrenner, daar geniet het stomme volk van.
Nu verdienen die voormalige fietsende gekken meer dan zij in hun hele loopbaan hebben verdiend.
De van de verhalen smullende burger beseft niet dat hij zelf veel ongezondere troep naar binnen werkt. Zijn dagelijks eten en drinken is meestal vergiftigd door de producent.

De moderne drugs zijn meestal eerder goed dan slecht voor het lichaam.
Hou op met zeiken. Schaf alle sport af. Je nutteloos uitputten door joggen of sjokken veroorzaakt dat je meer zuurstof gebruikt en dat veroorzaakt, zoals iedereen weet, oxidatie. In een andere column op deze site heb ik het al eens uitgelegd. Zoek maar op.

Ga lekker op de bank liggen en lees mijn boek: 'Als ik me ophang breekt het touw.' Lachen is gezond.
Er is alweer een exemplaar verkocht. Dat vier ik met een lekkere whisky.
Mijn geld verdwijnt niet in de bodemloze Nederlandse schatkist. Het heerlijke lichtbruine vocht is in Duitsland veel goedkoper. Dat wordt Europese eenheid genoemd.

Schrijver: Eelt, 9 maart 2013


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.2 met 27 stemmen 2.807Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
10 maart 2013
Email:
joke190411hotmail.com
Proost!

En laat dat touw maar achterwegen....werkt toch niet!
Naam:
George
Datum:
9 maart 2013
Nou Eelt, die zit weer. Je hebt zeker een punt. 'We' zijn hypocriet op gebied van sportdoping. Wat dacht je bijvoorbeeld van speed in de lijven van popartiesten en presentatoren? En van siliconen in die van Missen World?
Gefeliciteerd met weer een verkoop en...
Proost!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)