Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Verzoening

Vannacht zat de veelkleurige Engel van Verzoening en Vrede op de rand van mijn bed, tussen dromen en waken in, terwijl ik veraf meerstemmig gezang hoorde, en purper licht zag, zodat ik mij, tot mijn droefheid, eindelijk dood waande, omdat ik nu eenmaal in diverse risicogroepen val, volgens griepprik criteria, waarna ik met warme thee gewekt werd, en wel door mijn vrolijk fluitende echtgenoot.

Schrijver: Leonie Vloermans, 26 december 2013


Geplaatst in de categorie: individu

3.0 met 12 stemmen 396Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Leonie Vloermans
Datum:
27 december 2013
Uiteraard is uw stelligheid uiterst grappig, als u beweert, dat u kunt 'zien', dat ik tot vele risicogroepen behoor. Nog wonderlijker is, dat u zulks rap koppelt aan tips om bepaalde lectuur te lezen. U bent ons er eentje! Met alle respect, u lijkt mij bepaald niet objectief over dit delicate thema.
Naam:
nita
Datum:
27 december 2013
Email:
anitabexs4all.nl
Zou jij die engel alsjeblieft een keertje langs willen sturen? App ik mijn echtgenoot zelf wel even voor een kopje thee!
Naam:
Helderziende
Datum:
27 december 2013
Als ik mij niet vergis, mevrouw Vloermans - mag ik ook gewoon Leonie tegen u zeggen? - dan heeft u een onvervalste bijna-dood ervaring gehad. De verschijnselen, die u hebt waargenomen, zijn niet ongewoon voor dergelijke belevenissen.

Waarom stemde het u eigenlijk tot droefheid toen u zich dood waande? Was u niet verheugd toen u het meerstemmige gezang hoorde en het purperen licht u omspeelde? Wij gaan allemaal over, en ook voor u breekt ooit die dag eens aan!

Ik zie trouwens dat u de waarheid spreekt: u behoort tot vele risicogroepen. Misschien is het goed u eens in de vele lectuur over bijna-dood ervaringen te verdiepen. Dan zal ook u duidelijk worden dat uw ervaringen aan gene zijde het resultaat zijn van de liefde die u aan deze zijde naar anderen uitstraalt. Wat u geeft is wat u ontvangt, hetzij goed, hetzij slecht. Onthoud, dat mevrouw Vloermans, want naar deze gulden regel zal iedereen afgemeten worden!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)