Inloggen
In de loop van 2020 wordt de site Nederlands.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@nederlands.nl

voeg je hartenkreet toe

tabblad: hartenkreten

< vorige | alles | volgende >

hartenkreet (nr. 4303):

Terug naar de Wethouderslaan

Het appartementencomplex is nu verbouwd en extra beveiligd.
De gangen bieden uitzicht op een binnenplaats met frutsels en fratsels die kennelijk bedoeld zijn om een gezellige sfeer te scheppen. Eens vloeiden hier mijn onstuitbare tranen om het naderende afscheid van de allderliefsten. Het flatje van mijn nieuwe vriendin toont dezelfde indeling als het huisje van Haar die ik prijs moest geven aan de eeuwigheid, twaalf jaar geleden en het is alsof ZIJ er nog is, alsof de toekomst er nog is; het perspectief, de stabiliteit, die echter nu nog slechts gestalte krijgt in het zuiver materiële, in het witte hout van de deurposten, in de ramen, in het kleine balkon.
Zo "overleeft" slechts de materie, zo zal de materie er nog zijn als het hart en de ziel zijn weggesneden, als de handen en de ogen hun boodschap niet meer kunnen overbrengen en de materie nog het enige toevluchtsoord is.....

Schrijver: I.Broeckx, 25 jan. 2019


Geplaatst in de categorie: afscheid

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 43Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)