Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Schaduwdag

Ik loop rillend van de kou over straat. De duisternis is overal, behalve daar waar de lantaarnpalen staan. Waar ik naar toe moet is niet ver weg meer, maar ik weet dat ik het misschien nooit zal bereiken. Mijn handen voelen stijf en ik probeer mijn vingers warm te houden. Terwijl ik ze warm probeer te krijgen hoor ik opeens een geluid achter me. Ik kijk om en zie vanuit mijn ooghoek iets lopen.

"Niet kijken", waren de woorden van de oude man. Ik probeer het niet te doen, maar mijn angst trekt hem aan. Langzaam ontdek ik dat het een hele groep is. Als opeens al het licht uit valt besef ik dat het te laat is...

Schrijver: Boris, 6 november 2006


Geplaatst in de categorie: geweld

1.7 met 26 stemmen 3.324Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Britt
Datum:
5 december 2008
Wow, Boris, dit is echt knap, ga zo door!
Naam:
Günter Schulz
Datum:
7 november 2006
Email:
ag.schulztiscali.nl
Petje af, Boris, voor de mij boeiende manier van schrijven. Jammer genoeg ontdekte ik, al scrollend lezend, dat het verhaal onverwacht abrupt eindigde, terwijl ik er net lekker voor ging zitten. Aan de andere kant: kort en toch boeiend als opzet gekozen, kan de lezer weliswaar soms met een katerig gevoel opzadelen, maar prikkelt toch doorgaans de fantasie voldoende om zelf in te vullen wat men nog had willen lezen. Helaas durf ik zelf een dergelijke verhaalconstructie (nog niet) aan. Graag gelezen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)