Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Veroordeeld(2)

Toen Nel van haar opblaaspop afkwam en na verschonen zich had aangekleed wilde ze in de huiskamer de televisie aanzetten, maar wat zag ze op de tafel liggen?
Een mooie bos rode tulpen en er lag een briefje naast. Het zweet brak haar uit, want dan moet er iemand binnen zijn geweest en misschien mij gehoord hebben toen ik bezig was mij te bevredigen. Van de zenuwen begon haar hart vreselijk te bonzen en pakte met bibberende handen het briefje en deed de lamp boven de tafel aan en zette haar bril op en las wat er op geschreven stond:

Nel, dat had ik niet van jou verwacht, want ik zag je naakt op ons bed met een andere man. Omdat ik mij netjes had gedragen gaf de directeur van de gevangenis mij een weekend verlof. Ontzettend blij was ik jou weer in mijn armen te kunnen nemen en lief te hebben. Voorzichtig kwam ik binnen om jou te verrassen, zo verlangde ik naar je. In de keuken en huiskamer trof ik je niet aan, maar vanuit de slaapkamer hoorde ik je kreunen en ik dacht, dat je je misschien niet lekker voelde.

Ongerust geworden liep ik naar de slaapkamer, maar de deur was dicht, dus deed ik die voorzichtig open. Verschrikkelijk Nel wat ik toen zag, je lag helemaal bloot op een man te wippen, jij schreeuwde wilde klanken, zoals wij vroeger seks hadden, maar vreselijk kwaad geworden luisterde ik nog even, maar die vent gaf geen geluid en bleef stil liggen, ik begreep er niks van. Eerst wilde ik met veel geschreeuw stennis gaan maken, maar dat deed ik maar niet, je was mij ontrouw geworden, dus dat had geen zin meer. Met tranen in mijn ogen heb ik de bos bloemen op de tafel laten liggen en ben weer naar de gevangenis gegaan.

Nel keek op de klok en ze zag, dat het nog vroeg genoeg was om misschien de directeur van de gevangenis te spreken te krijgen.
Ze kreeg direct verbinding met hem en vertelde met horten en stoten, dat haar man thuis was gekomen en haar op bed gezien had met een andere man. Ze durfde het bijna niet te zeggen, maar het was geen echte man, maar een pop. De directeur luisterde, maar kon ze lachen haast niet inhouden, want dat had hij nog nooit meegemaakt.Toen zei hij:

''Mevrouw, vindt U het goed, dat ik uw echtgenoot vraag of hij u wilt bellen, dan kunt u het hem zelf vertellen, of ik kan het ook anders regelen als u het goed vindt, kom morgenochtend hier naar toe, dan kunt u hem persoonlijk ontmoeten en kunnen jullie gebruik maken van een speciaal kamertje. Zeg het maar, mevrouw.''
''Mijnheer de directeur wat ben ik blij, dat U mij die kans geeft en hoop ik, dat hij mij gelooft, hij zal mij wel begrijpen, hoop ik.''
''Oké, kom morgen om tien uur, dan zal ik zorgen, dat u met hem een poosje alleen kan zijn, dag mevrouw.''

Schrijver: kees niesse, 20 sep. 2011


Geplaatst in de categorie: emoties

4,5 met 2 stemmen 256Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Han Messie
Datum:
30 sep. 2011
Email:
hmessielive.nl
Gelukkig dat Nel niet aan echte seks had gedaan. We zullen hopen dat haar man dit zal geloven en dankbaar gebruik zal maken van het kamertje dat de gevangenisdirecteur voor hen zal bespreken.
Echt een grappige verrassing, die opblaaspop!
Een verhaal vol ontgoocheling, maar met een gelukkige ontknoping!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)