Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

foppe in Nederland in Indonesië

Ik heb er lang naar uitgekeken nog eens naar Indonesië te gaan want dat lijkt me echt het einde. De mensen en de natuur en natuurlijk kom ik daar vandaan. Ik kan het echter niet met mijn hoofd maar nu is er een oplossing de Indonesische tuin met vogels en gebouwen in Steenwijk zegt mijn begeleidster Sabine natuurlijk weer en ik bekijk meteen de website en twijfel of ik de reis wel aan kan, want het is zestig kilometer.

Maar dan is het zover ik ga 's morgens vroeg al, maar ik ben helemaal niet uitgeslapen. Sabine tuft er zo naar toe en we zijn er om half elf en spoeden ons naar binnen en ik maak veel foto's. Ik ben rustig en gelukkig en er zijn prachtige vogels en ook mooie Indonesische spulletjes.

Tevreden eten wij een portie saté met rijst in een bananenblad en roken onze sigaret en aanvaarden de terugreis met de Tomtom en ik heb als aandenken een Indonesisch beeldje meegenomen van hout van een danseres.

Overgelukkig praat ik honderduit en ga op bed liggen en bel mama en zet de foto's op de laptop en draai indomuziek en richt de kamer Indonesisch in want ik ben zeer rustig en zeer gelukkig, een droom is uitgekomen en het ging als vanzelf.
Zo zie je maar weer Foppe!

Schrijver: foppe oostenbrug, 9 aug. 2013


Geplaatst in de categorie: reizen

4,0 met 5 stemmen 92Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)