Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Gadverdamme, die man moet van tv!

En jawel, Derksen met zijn ongekende grote mond, met zijn idiote valse uitspraken heeft het weer eens voor elkaar, in de tijd dat er volop sprake is van situaties met me-too affaires en voorvallen, komt ie live in een uitzending met een dermate goor verhaal dat bij mij de maat nu wel vol is! Kijk, hier waren de meningen nog licht verdeeld, eega zei, walgelijke vent en meer van die grappen, ik zei: toen hij van de trap gevallen was, jemig wat rot zeg, dat wens je niemand toe, eega bromde, hij had niet meer op moeten staan?

Dat ging me te ver en onthield me verder van commentaar, veel beter en ach er zitten knoppen zat om te zappen, dus dat rare programma wordt hier sowieso niet gekeken, maar als dan blijkt dat de gore uitlatingen - die misschien wel verjaard zijn, maar dit terzijde- ook in andere programma’s onderwerp van gesprek zijn, dan heb ik zoiets van: jemig, ik wil hier niet eens naar luisteren en kijken!

Tot blijkt dat meneer Derksen op een hele walgelijke manier een verhaal ten beste geeft en zijn mede- presentatoren ook nog een duit in de zak doen! Intussen gaat met OM zich ermee mengen, moet die viespeuk zijn excuus maken ( ik mag hopen dat ze dat allemaal doen) maar we zijn hier van mening dat er een flinke stap richting moraal gedaan moet worden en dat is mijns inziens- haal dat rotte appel programma en zeer zeker die malloot van de buis, leer ze tevens wat fatsoen is en bedenk een andere vorm van programma maken! Bah!

... Derksen en zijn gore bek ...

Schrijver: An Terlouw, 28 april 2022


Geplaatst in de categorie: misdaad

3.0 met 16 stemmen 344Er zijn 11 reacties op deze inzending:

Naam:
An Terlouw
Datum:
29 april 2022
Hoe je dit stukje ook ziet, het is een zeer beladen onderwerp en dat had de man eerder moeten bedenken!
Naam:
An Terlouw
Datum:
29 april 2022
Nou nou Betweter, ik geloof dat je nu de plank aardig misslaat? Ik schrijf, Derksen doet, zit wel een beetje verschil in dacht ik?
Naam:
Bet Weter
Datum:
29 april 2022
Heb je toch iets gemeen met Johan Derksen An. Jij schrijft wat je denkt en hij zegt wat hij denkt.
Naam:
Richard Bahl
Datum:
29 april 2022
Niet het stukje van de schrijver maakt de tongen los. Dat is het item op zich. Zie ook alle commotie in talloze media. Heus, dat is niet het proza van An Terlouw. Dat vind ik- met voldoende respect- een snel in elkaar gedraaide tekst. Gewoon een soort scheldtirade waarvan er velen circuleren.
Naam:
An Terlouw
Datum:
29 april 2022
Blijkbaar beste mensen en lezers, maakt mijn verhaal nogal wat los, mensen zijn verschillend en hebben ook verschillende meningen, dat mag- dit is echter MIJN verhaal en MIJN reacties zijn anders dan die van voormelde personen! Wel geef ik als toelichting het volgende mee: stel dat de vrouw in kwestie, die toen bewusteloos werd achtergelaten zich nu herkent in dit verhaal? Stel dat het dan- om een familielid zou gaan, zouden mensen me dan nog steeds veroordelen omdat: ik op schrijf wat me bezig houdt? Als je een live programma presenteert, heb je je tong in bedwang te houden en dit verhaal is gewoon een no go verhaal! Ps Bjarne dank voor je reactie.
Naam:
Bet Weter
Datum:
29 april 2022
Bjarne: Heb het stuk gelezen en was niet onder de indruk van haar (qua taalgebruik haast geanonimiseerde) opinie. Elk fragment psychologisch willen duiden is een al te makkelijke benadering m.i. Maar natuurlijk kunnen we daar verschillend over denken.
Naam:
Bet Weter
Datum:
28 april 2022
Beetje makkelijk antwoord (of eigenlijke geen antwoord of reactie) An. Ik citeer "dus dat rare programma wordt hier sowieso niet gekeken". Of begrijp ik het verkeerd. Of zijn er meer manieren om iets te interpreteren? Vast wel hè. Zo ook de uitlatingen van Derksen misschien?
Naam:
Richard Bahl
Datum:
28 april 2022
Verbaasd dat dit onderwerp onmiddellijk gebruikt wordt om wat zinnen aan elkaar te rijgen, is geen verrassing. En nee, ik vind dat stoere oude mannen gezwets van Derksen helemaal niet goed. Het gelach van de andere mannen overigens ook niet. De tekst van deze inzending past beter in een draadje met commentaren op andere sites, dan in de rubriek 'verhaal' op deze site. Uiteraard kan daar geheel anders over worden gedacht.
Naam:
An Terlouw
Datum:
28 april 2022
Bet weter, dank voor je reactie. Ter info, ik heb het wel gezien, net als meer van zijn onsmakelijke acties.
Naam:
Bjarne Gosse
Datum:
28 april 2022
Misschien kan de ( anonieme ) heer Bet Weter eens het opiniestuk van Jacqueline Kleijer vandaag in de Volkskrant lezen om een genuanceerde mening te krijgen over dit gevoelige onderwerp.

Jacqueline Kleijer is mediapedagoog, was zestien jaar therapeutisch hulpverlener voor slachtoffers van seksueel geweld, geeft nu les, training en advies over (online) seksualiteit, identiteit en beïnvloeding.
Naam:
Bet Weter
Datum:
28 april 2022
Ach An moet die man echt van de buis. Wat een onzin. Als je het programma niet gezien hebt moet je ook niet zo snel oordelen. Het was geen smakelijk verhaal en het speet hem. Het was zijn bedoeling om aan te tonen dat de meeste mensen wel eens een fout maken en dat je niet te snel de cancelkaart moet trekken zoals jij nu duidelijk doet. Nu geeft iemand eens ruiterlijk toe dat ie wel eens wat heeft uitgevreten in tegenstelling met de meeste mannen die ergens van beschuldigd worden en dan is het ook niet goed! Ik vind je verhaal weer een typisch voorbeeld van iets uit de context trekken (de intentie waarmee hij het vertelde wordt volledig buiten beschouwing gelaten) en dan meteen de veroordelende vinger op te stekken. Oh, oh, wat erg dat die man dat gedaan heeft. Van de buis met die man. Primaire reacties vanuit de onderbuik noem ik zoiets. Iets waar we aan moeten wennen tegenwoordig geloof ik. Over moraal gesproken!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)