Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De vlam in de pan, in ‘n ziekenhuisbed

Ruzie maken is van alle leeftijden, bonje schoppen eveneens, al helemaal in deze tijd van nare acties, rellen en het uit je schoenen geschopt worden wanneer ‘je kluppie‘ weer eens verloren heeft. Rellen, vechten en slopen zijn nauwelijks nog vreemd te noemen, je kijkt er amper meer van op. Toch? Maar het nieuws dat vandaag middels media binnenkwam was toch wel een dingetje hoor, zeker als je bedenkt dat het om bejaarde mensen gaat!

In een ziekenhuis werd een dame van ruim 80 jaar boos op een medepatiënte, niet zomaar boos welnee, het werd knokken tussen die twee, zo meldt men. Waar de twee bonje over hadden - we zullen het nooit van twee kanten horen want: de aangevallen dame die de leeftijd van 76 jaar had, viel tijdens het bejaarden-knokpartijtje uit bed, bam: op de grond. Ze leeft niet meer en of ze nou doodgeslagen is of dat de val haar fataal werd, men moet het gaat uitzoeken!

Ruzie maken is van alle leeftijden, bonje schoppen eveneens maar dit haalt wel echt het nieuws. Want eerlijk is eerlijk, we verwachten dit toch niet van mensen boven een bepaalde leeftijd? Ik kan me in elk geval niet voorstellen om mijn bed uit te komen en er even flink op los te slaan. Normaal krijg je ( maar wat is normaal?) dat iemand het ziekenhuis is ingeslagen, maar nog niet eerder kwam er naar binnen dat: tijdens een vechtpartij tussen twee bejaarden er een leven te betreuren is….

Schrijver: An Terlouw, 3 november 2022


Geplaatst in de categorie: geweld

2.6 met 14 stemmen 117Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)