Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Fetisj

Ze stonden in de etalage in de Theresiastraat en glimlachten naar me.
Zwart met een adelaar. Nog voordat ik het goed en wel besefte, zaten ze aan mijn voeten en was ik een godsvermogen lichter.
Carrie Bradshaw zei al eerder: “dat niets beter was dan een paar nieuwe schoenen”.
Nu weet ik niet of ik het daar 100% mee eens ben, aangezien seks, goddelijk eten en slapen, meedingen naar de eerste plaats. Wat ik echter wel zeker weet dat nieuwe schoenen voor instant geluk zorgen, zeker als het een beetje stoute schoenen zijn.
Stoute schoenen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er de stoute schoenen die gekocht zijn van het laatste geld dat eigenlijk naar de huisbaas had moeten gaan. Stoute schoenen die zo duur waren dat je er minstens 10 jaar elke dag op moet lopen om het voor jezelf te verantwoorden. Stoute schoenen die je absoluut niet nodig hebt maar zóóó mooi waren. Stoute schoenen die alleen geschikt zijn om mee te zitten en stoute schoenen die eigenlijk een tikje ordinair zijn, maar daardoor onweerstaanbaar. Wat al deze schoenen met elkaar gemeen hebben, is het gelukzalige stoute gevoel dat de draagster krijgt bij het aandoen en lopen op deze schoenen.
De twinkelende ogen van de stoute schoenen draagster vallen de meeste mannen op. Er zijn mannen die een schoenenfetisj hebben. Er zijn echter ook mannen die een stoute-schoenen- draagster-fetisj hebben.
Jaren geleden stond ik op torenhoge rode slangenleren laarsjes in een kroeg. De laarzen werden grotendeels bedekt door mijn iets te lange keurige broek, maar ik voelde me ongelofelijk stout. De kroeg was stampvol en zelfs met de beste wil van de wereld was er voor de meeste mensen niets te zien van mijn schoenen. Op een goed moment kwam een mannelijke kennis naar mij toe om mij toe te fluisteren, dat ik ongelofelijke sexy laarzen aan had. Of in zijn woorden: “follow me home and fuck me-boots”.
Toen ik hem licht gegeneerd en trots aankeek, gaf hij te kennen dat hem eerst mijn grijns was opgevallen en dat de oorzaak alleen maar in die schoenen kon liggen.

De nieuwe schoenen zijn zwarte cowboylaarzen. Met grote adelaren, scherpe punten en een kordate klik op het asfalt.
Ben benieuwd hoe stout ze zijn…

Schrijver: Muze, 21 februari 2005


Geplaatst in de categorie: vrouwen

2.6 met 7 stemmen 4.027Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)