Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Je t`aime aussi.......................DEEL 1

Ik weet nog goed hoe jij me die eerste keer aankeek, ondeugende ogen en een heerlijke lach. Het weer, warm en benauwd het was midden juli. Ik zat samen met mijn vriendin te genieten van een koel biertje op de trappen van de Sacre Coeur. Een van de mooiste plekken in Parijs.

Ik had net een slok bier genomen toen jij naast me kwam zitten en een heel verhaal begon af te steken in het Frans; geraakt door je open uitstraling keek ik op mijn allerliefst en luisterde ondertussen naar de warme klanken van je stem.

Om kort te gaan deze mooie jongen met de naam Alain wilde wat met me gaan drinken en wie weet nog wel meer…. Mijn vriendin had er geen problemen mee en intuïtief voelde ik dat het goed was. Ik besloot met hem mee te gaan.Ik sprak met Gon later die avond af bij Mignon die een café had in Monmartre, en in een ver verleden een kortstondige relatie met haar had gehad. Ik kan me nog herinneren dat hij vorig jaar in Nederland was en de liefde tussen hun snel was bekoeld. Toch bleven ze contact houden altijd handig zo'n kennis in Parijs. Verlegen liep ik naast Alain die mij een hand gaf ach het was vakantie en ik had wel zin in een verzetje.

We liepen door smalle steegjes, beklommen heel veel trappen en uiteindelijk kwamen we bij een oud gebouw waar we naar binnen gingen. Zwijgend volgde ik hem de antieke lift in die ons al piepend en krakend naar de vierde etage bracht. Het was er bedompt en donker, toen we uit de lift stapten, volgde ik hem naar een schemerige kamer.
Even moesten mijn ogen wennen aan de nieuwe omgeving maar lang de tijd kreeg ik niet.
Alain pakte me vast en tilde me naar zijn bed oeps dacht ik nog wat nu ….Hij keek me aan met zijn bruine ogen en begon me te strelen met zijn slanke handen. Ik moet zeggen dat het niet onprettig aanvoelde, toen hij zijn shirt uit deed verscheen er een goddelijk lichaam voor mijn ogen.

We hebben de liefde bedreven zoals nooit tevoren; met zwetende lijven stonden we uren later te douchen onder een klein straaltje. Hij fluisterde me allerlei woordjes toe waar ik blozende wangen van kreeg.
Het was echt bizar ik stond te douchen met een man die ik amper kende maar hij was fantastisch. Ik maakte hem duidelijk dat ik naar Monmartre terug moest waar Gon waarschijnlijk met Mignon zat opgescheept in zijn café..Alain kuste me op mijn voorhoofd en we zochten onze kleren bij elkaar en we gingen met de oude lift naar beneden.

Dit keer namen we de metro, ik heb er iets mee al die mooie oude gewelven onder de lichtstad. Het heeft iets magisch en een speciale geur die ik alleen uit Parijs ken. Binnen no time stapten we uit en klommen we samen de eindeloze trappen op richting Monmartre. Het was druk in de kleine kroeg op Place du Tetre en al snel had ik haar in het vizier. Ze stond samen met een heel grote getinte man te praten die zich even later voorstelde als Jim, en Mignon hen met argusogen in de gaten hield. We waren blij dat we elkaar weer zagen en ik bestelde wat te drinken voor ons allen.
We hadden een geweldige avond. Alain stond erop dat ik de nacht bij hem zou doorbrengen. Ik had daar geen problemen mee en mijn vriendin ook niet. Even voor sluitingstijd gingen we weg. Ik zat half dronken op Alain z'n rug die me alle trappen afdroeg door de steegjes naar zijn huis. Die nacht hebben we de liefde bedreven tot de zon opkwam en we uitgeput tegen elkaar in slaap vielen....................

Deel 2 volgt

Schrijver: car, 16 mrt. 2005


Geplaatst in de categorie: liefde

2,3 met 33 stemmen 1.156Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)