Inloggen

Alle inzendingen over Verdomd jammer

1064 resultaten.
Sorteren op:

Verdomd jammer

hartenkreet
4,0 met 8 stemmen 280
Op 10 november j.l. heeft de Groningse schrijver en romanticus Nanne Tepper zelf een einde aan zijn leven gemaakt, net als zijn lievelingsauteur David Foster Wallace (1962 - 2008). Ik mag hopen dat zijn voorbeeld daar niet aan toe heeft bijgedragen. De laatste jaren van Nanne's leven werd hij...

bewering
1,0 met 2 stemmen 81
Vaak zijn mensen zo in beslag genomen met te bedenken wat anderen voor hun zouden kunnen doen, dat ze helemaal vergeten wat zijzelf voor een ander zouden kunnen betekenen.

Ik heb het gehad

hartenkreet
3,2 met 5 stemmen 526
Mooie tijden meegemaakt, kon diverse eieren kwijt. Helaas heeft de redactie geen ballen meer, kritiek zonder voedingsbodem bouwt luchtkastelen. Ik heb het echt gehad en ben het nu kwijt, zo jammer.
Fred13 sep. 2017Lees meer…

Jammer

verhaal
1,6 met 17 stemmen 2.586
...spottend aan. Weg was ze. Waarom… waarom ben ik toch altijd zo kansloos? Jammer.
Femmy15 mrt. 2006Lees meer…

Jammer

verhaal
2,0 met 1 stemmen 596
...het beoefenen van Yoga is geen garantie voor een wonderbaarlijke genezing. Wel jammer voor Nadine….

Jammer!

hartenkreet
-1,0 met 1 stemmen 99
Sommige mensen zijn zo teleurgesteld dat ze teleurgesteld zijn dat hun hele leven door de teleurstelling beheerst wordt. En dat is pas jammer.

De kwestie god/God (3)

beschouwing
1,0 met 8 stemmen 353
...stuiten. Omdat ze slechts de materiele werkelijkheid erkennen en anders niet. Jammer is dat.

NIEUWSUUR AAN DE LOPENDE BAND

hartenkreet
3,0 met 4 stemmen 569
...weer opgedoekt. Dat vind ik verdomde fucking jammer om maar eens in simpele EO-taal te zeggen.. Niet dan? Wij zaten toch om acht uur 's avonds al met de bijbel op schoot te wachten tot het elf uur was. Want dan wist je al; er komt een moment dat er met bijbelteksten wordt gesmeten en mijn...
paco 9 sep. 2010Lees meer…

Prijs

hartenkreet
3,2 met 4 stemmen 139
...grappiger en hij was al zo grappig. Ik vind het jammer dat hij naar Iran terug wil gaan, daar hij een groter schrijver is dan Grunberg, Zwagerman en Kluun tesamen. Ik zal zijn boek koesteren als een speciaal troostcadeau, iets van teruggave uit de literatuurwereld, waar ik mijn leven zozeer aan...

bewering
3,7 met 3 stemmen 119
Jasper dacht 'Die is voor mij!', de vuilak, had doorgefietst naar Groningen, slappe oetlul, zoals je zo vaak deed, hoerenloper! Verdomde moordenaar!

Wat jammer nou

column
4,0 met 3 stemmen 920
Er was een tijd dat alles mogelijk was. Achter de wolken schijnt de zon. Dit lijkt voor vele mensen tegenwoordig niet meer op te gaan. Zonneschijn lijkt net zo goed in crisis te zijn als de economie. Welvaart, levensgeluk is er wel net als de zon maar de blik vertroebelt door zorgen. Of door...

Eeuwig jammer

dagcolumn
4,0 met 8 stemmen 593
...poi Pompeji". Dat werd bij de eindredactie: "Vedi Napoli et poi muori". Eeuwig jammer die onterechte verplaatsing.

Jammer, Kiki.

bewering
4,3 met 3 stemmen 104
Jammer dat Kiki Bertens in haar laatste 3 partijen in Palermo sets speelde waarin ze door de benedengrens zakte. Mogelijk miste zij haar coach die haar erop had kunnen wijzen dat ze er goed aan zou gedaan hebben zich niet constant te ergeren aan het publiek. Maar een compliment voor Kiki hoe ze...

bewering
3,0 met 55 stemmen 978
Wie door zakkenvullers en de euro aan lagerwal is geraakt en zijn schaapjes (nog) niet op het droge had, moet verdomd goed met de riemen roeien die hij nu nog heeft, om zijn hoofd nog heel even boven water te houden... Met dank aan die twee lachebekjes!

bewering
2,0 met 11 stemmen 161
...die er niets aan kunnen doen dat de Grieken ver in de min staan. In de spiegel kijken is altijd verdomde moeilijk voor primitieve, iq-lage losers.

bewering
2,4 met 5 stemmen 636
...te schouwen. Ik voel me door die mislukte truc nog meer een eenzame kijker. Ik zou haar wel uit die verdomde kijkkast willen rukken, maar dat gaat nooit lukken.

Maatschappij ontwrichtende kijkcijfers

dagcolumn
3,4 met 9 stemmen 160
...vergissen, dat de kijkcijfers hier niet significant door zullen stijgen.. En dat zou jammer zijn voor deze sympathieke Tan.

bewering
3,0 met 3 stemmen 44
...mogelijke marge in de beslissingswedstrijden met een versneld tempo. Jammer voor Sipke, jammer voor de Gronings-Friese schaakwereld.

Je was een verdomd eenzame eenling

beschouwing
4,5 met 2 stemmen 35
(voor Bob den Uyl (1930 - 1992)) Je bent geboren als Jacob (Bob) den Uyl op 27 maart 1930 in Rotterdam. Je kwam uit een gereformeerd gezin en jouw vader Jacob den Uyl (1894 - 1982) was een politie-agent. Jouw moeder Anna Josefine Rosenkranz (1896 - 1968) was in Philadelphia geboren, al was ze...

Verre Liefde

verhaal
0,4 met 19 stemmen 2.142
...Ik bepaal tenslotte zelf wel hoeveel relaties ik naar de klote wens te werken.. Jammer, eigenlijk..

hartenkreet
1,6 met 11 stemmen 72
KAPPER Jammer jammer, de kappers mogen nog steeds niet aan het werk. Mijn kapsel begint weer enigszins de lengte en het model van eind jaren zestig aan te nemen. Wat mij opviel – niet dat ik er wakker van lig – was dat veel parlementsleden er keurig gekapt bij lopen. Rutte had volgens...

Men

verhaal
1,4 met 8 stemmen 602
...niet over.. Men zei: ja, dat is te begrijpen. Men zweeg even en zei toen: waarom neem je geen hond. Verdomd. Men had gelijk. Ik zei: geef mevrouw eens een pootje?

bewering
2,0 met 4 stemmen 66
...van 1. om met modder te gooien 4. de jammerlijke zwakheid van 2. om modder op te vangen en zich ermee in te smeren Discriminatie verdwijnt uit de wereld als: a. iedereen zich realiseert dat datgene wat ie werkelijk is uniek is, vrij, tijdloos, onbeperkt en onschendbaar b....

bewering
5,0 met 1 stemmen 130
Over verschil van mening kan men uren discussiëren. Wat jammer! Men kan die tijd toch veel beter gebruiken om over dingen te spreken waar men het wél over eens is?

bewering
3,2 met 6 stemmen 76
Verheugend is het dat overal in de wereld van God wordt getuigd. Jammer genoeg getuigt lang niet heel de wereld van God.

SSAB en Tata Steel

bewering
5,0 met 3 stemmen 100
Het is jammer dat het Zweedse SSAB haar handen aftrekt van Tata Steel omdat met een Zweedse firma de duurzaamheidsnormen in goede handen zouden zijn.

bewering
3,5 met 6 stemmen 66
Jammer dat de VVD-ministers Blok en Schippers geen enkele haast maken met het begrenzen van de topinkomens in de zorg en bij de woningcorporaties met ingang van 2015.

Religie maakt meer kapot dan mij lief is

hartenkreet
3,6 met 14 stemmen 298
...mede mogelijk gemaakt door religieuze idioten met wapens. Wees gegroet Maria. Jezus Christus heeft er een zooitje van gemaakt, zijn gelijken zijn geen haar minder. Gelovig, intens jammer, ik ben er kapot van. Duintop, de bloedrode zon staart mijn ogen achter schuimwit rollende golven. De...

bewering
1,3 met 3 stemmen 217
Volgens taalkundigen en filosofen is een paradox een schijnbare tegenstelling. Het is jammer dat men deze term ten onrechte hanteert voor onzinnige beweringen in de vorm van onoplosbare tegenstellingen.

bewering
3,0 met 1 stemmen 67
Ik zag Erik Menkveld destijds tijdens Poetry International, toen ik hem schampte, als de opvolger van Gerrit Komrij. Jammer dat hij maar 55 is geworden en dat daardoor mijn toekomstvisie is verbrijzeld.
Meer laden...