Inloggen

Alle inzendingen over afkraken desnoods oo

218 resultaten.

Sorteren op:

Fake-at-hotmail-dot-com

beschouwing
3.5 met 11 stemmen 2.759
...en doelbewust neem ik voorlopig een poosje rust. Dit lijkt mij een gemotiveerd besluit. 'K lap "fake-dot-com" maar aan m'n laars; resoluut blaas ik mijn nachtkaars… Pfffffffffffffffffffftt… uit. Mijn laatste notitie als kattenbelletje: Vergeet niet dat de...

bewering
4.6 met 5 stemmen 78
Van damesvoetbal houden dat hoeft niet, maar het afkraken - nu - nog dat mag niet, toch doen, bukken dan....
J.de Groot8 augustus 2017Lees meer…

Laffe kritiek

bewering
3.8 met 17 stemmen 248
Anoniem iemands werk afkraken met het enig doel de maker ervan te krenken, zonder dat werk recht te doen, is even laag en laf als hem van een veilige afstand in de rug schieten.

Een scène bij de kapper......

verhaal
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 1.185
...een bruut, geheel in tegenstelling tot mijn werkelijke karakter, dat toch naar mijn mening hoofdzakelijk zachte trekken bezit.....

bewering
4.0 met 16 stemmen 362
Om de mallemolen die "het leven" heet onder controle te houden is het noodzaak het overzicht te bewaren en desnoods de onderdelen aan elkaar vast te pinnen. Je vliegt zomaar uit de bocht.
J.de Groot27 november 2013Lees meer…

Russel Brand links laten liggen!

dagcolumn
3.7 met 6 stemmen 443
...naar de gever. Zo heb ik ooit ook een boek van Heidegger van kaft tot kaft gelezen, niet om door te komen. De gever zei later dat ie de titel mooi vond. Ik ben benieuwd wat de gever mij straks te zeggen heeft. Maar u kan en zal ik alleen maar aanraden om dit boek links te laten liggen.

o o hengelo

dagcolumn
3.0 met 5 stemmen 273
...was geen sprake. ‘Twentse meisjes zeggen dan ‘Oo, Oo’, dat werkt op de lachspieren.’ En Freek de Jonge zei het ooit eerder al in een interview over zijn ervaringen met meisjes: seks en humor gaan slecht samen.

bewering
3.0 met 3 stemmen 132
...wil de partij naar de rechter stappen om een zetel in het Europees Parlement te bemachtigen. Maar partijen voor dieren horen als één-item-partij in geen enkel parlement thuis.

bewering
3.2 met 11 stemmen 102
...vitale senioren in televisieprogramma's als ‘We zijn er bijna!’en in ‘Krasse...

fooneeties taalgubruik

beschouwing
4.5 met 2 stemmen 527
...is un weblog oovur : http://alfaabet35.wordpress.com Ju kunt het leerun door herhaaling.

Balletje breed

bewering
4.5 met 2 stemmen 124
...en Suurbier! En nog een tip: stel Lineth Beerensteyn op in de aanval: zij zorgt voor dynamiek en kracht.

Voor Frederik

hartenkreet
0.4 met 13 stemmen 2.565
...een bedenkelijk niveau te vervallen zoals je in je reacties deed tot nu toe. Sabel mij maar neer met steekhoudende argumenten, desnoods in de rug, echter, ga heen van mij Satan als je niet meer te melden hebt dan je eigen onvermogen. Slaap lekker....
Fred6 april 2007Lees meer…

Besef

hartenkreet
2.7 met 6 stemmen 1.131
...overschreeuwt. Ashes to ashes, dust to dust. Besef dat je moet leven om dood te kunnen gaan.
Fred3 juli 2007Lees meer…

Ik draai mij om

hartenkreet
3.9 met 7 stemmen 167
...als je onbevangen kuierend iemand aan een tak ziet hangen. Ik draai mij om, desnoods in het graf.
Fred24 november 2011Lees meer…

Eendjes voeren

hartenkreet
4.2 met 5 stemmen 155
...lustten, slechts margarine en een laagje suiker, maar wij aten om de harde punten heen. Die zijn voor de eendjes zeiden wij, en mijn moeder glimlachte.
Fred14 augustus 2011Lees meer…

Tante

verhaal
3.3 met 16 stemmen 894
...het me helpt, omdat het gelezen wordt. Gewoon ook omdat ik het wil. Verwarrende verhalen soms, verzonnen soms, vol van flarden herinneringen, vol flashbacks. En steeds is Woemi daar. Want lief tantetje van me, eens zullen we daar zijn, wij samen, Woemi en ik, en lachen en dansen en samen...
jorrit12 april 2007Lees meer…

bewering
2.4 met 7 stemmen 213
Vroeger wilden de Duitsers 'den totalen Krieg'. Gelukkig zijn ze sinds die tijd wat vreedzamer geworden. Ze willen nu alleen nog maar 'den totalen Fußball'. Dat is een moderne vorm van oorlogvoering tussen primitieve stammen die zich voor dat doel opschilderen.
Regatta11 september 2011Lees meer…

bewering
3.5 met 2 stemmen 141
...boek en een drankje ontspannen, mits je eventueel te verwachten en altijd graag gezien bezoek uit voorzorg voor één keertje subtiel en goedbedoeld om de tuin weet te leiden.

Een kleine vraag

dagcolumn
4.5 met 4 stemmen 128
...bent waar iedereen dood gaat, inclusief de bejaarde vrouw die in haar flat wacht tot de oorlog voorbij is, of haar leven, ja, wat doe je dan?

bewering
0.0 met 2 stemmen 761
...een visum voor Geert niet meer uit, maar zal desnoods met ontstoken voeten de Heere verbidden om hem in zijn VOC te krijgen. De belangen van Shell staan op het spel. Beatrix boetseert zich weer een hoedje, Willem twittert nog eens twintig miljoen over de balk en Maxima spreidt in mini-krediet...
Varifocus7 januari 2010Lees meer…

De oplossing...14

verhaal
2.3 met 3 stemmen 759
...huis verhuur ik desnoods voor 'n half jaartje, even zie ik licht in de duisternis, dat deze ellende toch nog iets moois oplevert, geweldig! Walter en ik zijn dolblij met onze nieuwe plannen en ik, ik ben gelukkig!

Isolatie.

hartenkreet
4.0 met 2 stemmen 82
...wat ze zegt: het doel heiligt alle middelen, er moeten nu eenmaal dooien vallen, ook als jij dat bent.
Sjakelein1 november 2016Lees meer…

Een mislukte sollicitatie en wat volgde (vervolg)

hartenkreet
3.0 met 3 stemmen 65
...nog een minimaal succesje kan scoren in het meest lullige en onbetaalde vrijwilligersbaantje. Was het de jaloezie van de aftandse, totaal afgetakelde matrone met het doorgroefde gezicht die daar de leiding had die haar mij deed afwijzen, deed verwijzen naar de laagste, nog lagere regionen van...

P.C. Hooft: Schoon oogen

beschouwing
2.0 met 2 stemmen 160
...naspeurbaar. In 1628 begon hij aan de 'Nederlandsche Historiën' te schrijven, de periode van 1555 tot 1584, wat tot 27 delen leidde. De P.C. Hooftprijs werd in 1947 voor het eerst gegeven aan Arthur van Schendel en dit jaar mocht Charlotte Mutsaers hem ontvangen. Het is een...

Vrijheid om je mond te houden

dagcolumn
4.0 met 4 stemmen 178
...kijf dat je van mensen niet kunt verwachten dat ze respect hebben voor onzinnige meningen. Arresteer die man, gooi hem in het cachot, afranselen! Hij is tegen de vrijheid van meningsuiting!

Mea culpa

verhaal
2.9 met 19 stemmen 1.121
...goed. Dus mocht u haar missen, dat is dan mijn schuld, hoewel ik mij niet schuldig voel. Blij ben ik ook niet, ze liet me geen andere keuze. Dag Trijntje, het ga je goed.
Fred1 augustus 2006Lees meer…

Onnatuurlijk

verhaal
3.3 met 7 stemmen 718
...hebben hun voitures insecten geplet want ze moesten van A naar B, om te overleven. Dat is nu net wat de natuur doet, doorgaan met er zijn, desnoods in een andere vorm. Maar daar heeft de milieufreak geen weet van, gevangen in z'n eigen kleine kadertje. Misschien zou ie zelf beschermd...
Fred15 juli 2006Lees meer…

Sorrycultuur

dagcolumn
3.2 met 25 stemmen 1.166
...van de PVV van Wilders en van het doorgeschoten nationalisme van TON van Verdonk. Tot slot nog dit: de door mij beschreven slachtoffers voor zielepoten uitmaken (reactie van R.A. van der Weij op mijn column ‘Letselschade’ van 1 augustus 2008)), was uiterst grievend.
Meer laden...