Inloggen

Alle inzendingen over optreden

503 resultaten.
Sorteren op:

Gulp

dagcolumn
3,4 met 5 stemmen 181
...gaat. Over de foto. Onze bluesband gaat een optreden verzorgen tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in januari. Alle tijdelijke en vaste gasten zijn dan uitgenodigd om onder het genot van twee consumptiemunten gezamenlijk 2015 in te drinken en her en der kennismakingen te vernieuwen. En omdat...

Verplicht verhaal: Marloes

verhaal
4,0 met 1 stemmen 124
...de humor er wel van in. Lieten haar zelfs even optreden, met muziek op de achtergrond zong ze de sterren van de hemel, met alleen oudere mensen als publiek! Toen de laatste noten klonken, barstte er een luid applaus los, men was enorm onder de indruk van wat ze daar gepresteerd had, maar...

Rome 1979: Trastevere; op het terras van de zusters

hartenkreet
4,0 met 1 stemmen 64
De touringcar was op weg gegaan en had haar weg vervolgd; door Frankrijk, door Zwitserland en was uiteindelijk met haar levende bagage van scholieren gearriveerd in de Eeuwige Stad. De reis had driehonderd gulden gevraagd van het krappe ouderlijke budget maar het bedrag was van harte...

Parijs 1973: Serge Lama

hartenkreet
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 46
...Lama onder meer het chanson over de ongelukkige liefde moet hebben gedebiteerd. En zo heeft Serge in dat lang-vergeten jaar het podium betreden en zo trad hij na zijn optreden steeds weer voor het voetlicht welhaast bedelend en herhaaldelijk onverzadigd door en kennelijk ontevreden over zijn...

Doortastend optreden

verhaal
1,0 met 2 stemmen 778
De huisarts staat in de deuropening van de wachtruimte en spreekt nadrukkelijk zijn naam uit met een rollende r. Ik grijp snel mijn spullen bij elkaar en pers er een: ‘dat zijn wij’ uit. Maarten kijkt even op en het lijkt erop dat hij eerst het krukje van de peuterleestafel even terug wil...
Mohair12 mei. 2010Lees meer…

bewering
4,0 met 2 stemmen 147
Het optreden van de burgemeester van Moerdijk was een krachtig pleidooi voor de invoering van de gekozen burgemeester.

bewering
4,3 met 7 stemmen 3.994
Nadeel van het optreden van de "Toppers" bij het Eurovisie-liedfestival was, dat het buitenland niet door had of het echt was of dat het een persiflage betrof.

bewering
2,3 met 6 stemmen 842
Het optreden van zangeressen in bikini tijdens het Eurovisie Songfestival moet verboden worden, omdat het een oneerlijke voorsprong geeft op de concurrentie.

bewering
4,4 met 5 stemmen 1.328
Als 'side-kick' geniet Jan Mulder zelf heel veel meer van zijn optreden dan de kijkers van tv-shows waarin hij optreedt.

bewering
2,0 met 3 stemmen 59
Door zijn soms buitengewoon vulgaire optreden als razende reporter in het verleden heeft Jan Roos zich als politicus onmogelijk gemaakt in de toekomst.

Misdadig optreden van Erdogan

bewering
5,0 met 6 stemmen 74
Er moet vaker en luider geprotesteerd worden door Europa tegen het misdadige optreden van Erdogan in binnenland (opsluiting van tegenstanders) en buitenland (bombardementen in het noorden van Syrië).

bewering
3,7 met 3 stemmen 133
Het voelt voor mij goed dat Nederland geen ambassadeur meer heeft in Turkije, dat gekweld wordt door een volstrekt onmenselijk optredende president. Hulde voor de beslissing van Minister Zijlstra in deze.

'Farmers'

bewering
5,0 met 4 stemmen 334
De boeren hebben in Groningen door het gewelddadige optreden van enkele 'farmers' in korte tijd de goede gezindheid bij de meeste burgers weten te verspelen.

bewering
2,2 met 4 stemmen 103
Wie religies niet gedoogt en ze zelfs wil verbieden, probeert anderen hun vrijheid te ontnemen en handelt in strijd met artikel 1 van onze Grondwet. De overheid moet daar juridisch tegen optreden.

Dubbele opslagfout

bewering
4,2 met 5 stemmen 89
Kiki Bertens is van slag. De dubbele opslagfout waarmee ze haar nederlaag in China bezegelde was tekenend voor haar zoveelste krachteloze optreden. Heeft Kiki psychologische hulp nodig?

bewering
3,3 met 11 stemmen 149
Dat het OM in Groningen levenslang wegens moord eist tegen Alasam, die in een vlaag van verstandsverbijstering zijn vriendin Renske doodde en een in burger optredende politieagent, is zowel juridisch als ethisch volstrekt onaanvaardbaar.

bewering
3,8 met 5 stemmen 64
De Spaanse regering zou er goed aan doen de drang tot Catalaanse vrijheid niet te verbieden maar in goede banen te leiden door de Catalaanse bevolking meer bevoegdheden te geven. Het strenge optreden van nu kan slechts een averechtse uitwerking hebben.

bewering
5,0 met 4 stemmen 128
...het geding is. De kans dat ze haat zaaien door bij hun besluitvorming aan het nuchtere (niet)optreden van het OM voorbij te gaan is groot.

10%

bewering
3,8 met 5 stemmen 111
De kans dat de Nederlands vrouwen van Amerika winnen schat ik in op 10%. Factoren die onzeker zijn (optreden van de scheidsrechter; vorm van de dag; balletje tegen de paal of er net in) zorgen ervoor dat Nederland niet bij voorbaat kansloos is.

bewering
3,8 met 4 stemmen 50
Het zou me niet verbazen als Sylvana Simons door haar evenwichtige optreden bij Jinek&Pauw de eerste Tweede Kamerzetel voor Artikel 1 heeft binnengesleept. Zij was goed in balans en wist zo aan de inhoud van haar boodschap op een overtuigende wijze vorm te geven.

bewering
3,5 met 4 stemmen 617
Met weemoed gedenken we Ruud Lubbers, een premier die ondanks ingrijpende maatregelen wist te verbinden. Een democraat in hart en nieren ondanks zijn soms eigengereide optreden zelfs tegenover zijn eigen ministers.

Bandjes kijken

column
3,2 met 4 stemmen 99
...laat Snoop Dogg het hele publiek swingen op zijn vibes, tussendoor even een tukkie in het gras en de dag afsluiten met een knallend optreden van Korn! Ohja, daarna kwam Metallica nog echt afsluiten, maar toen waren we na een kwartiertje alweer weg.

Het is gezien

dagcolumn
1,5 met 6 stemmen 274
...heeft hij mij gezien. En dat is wel geinig. En dat is het dan. Het leven gaat door en nagenoeg iedereen die mij gezien heeft, is mijn optreden vergeten. Dat geeft ook niet. Die thirty seconds waren lang genoeg. Het is gezien. Het is niet onopgemerkt gebleven.

bewering
4,0 met 7 stemmen 162
...zijn kwetsende, discriminerende en intimiderende optreden tegenover een groep Nederlanders op niet mis te verstane wijze ver over de schreef gegaan. Wat zou het een opluchting betekenen voor alle mensen in Nederland met fatsoen in hun donder als Wilders zich zou terugtrekken uit het politieke...

bewering
2,8 met 5 stemmen 694
...de Grieken protesteren tegen het eigengereide optreden van de ECB. Het zou goed zijn als de rijke landen in de muntunie die de EG is enige solidariteit zouden opbrengen met een arm land als Griekenland, waar de miljoenen aan steun niet naar de onderlaag van de bevolking toestromen maar naar...

bewering
3,4 met 10 stemmen 161
Oudere bezoekers van deze site zullen met weemoed gelezen hebben dat professor Piet Steenkamp (CDA) is overleden. Zijn soms ludieke c.q naïeve optreden, waarmee hij de indruk maakte een amateur-politicus te zijn, zou in deze tijd onmogelijk zijn maar schonk menigeen een vrolijk moment.

bewering
4,1 met 23 stemmen 165
...voor het fractievoorzitterschap van de PvdA Mevrouw Albayrak ondervroegen zorgde voor veel plaatsvervangende schaamte bij de meeste kijkers. Hun optreden was schaamteloos, ongepast, vooringenomen, hautain, drammerig, zonder humor: in één woord waardeloos. Hoog tijd dat ze opkrassen?

Boemerang

bewering
4,0 met 4 stemmen 101
...Henk Otten kan wel eens als een boemerang op zijn partij gaan terugslaan. De kritiek van Otten op het solistische en boreale optreden van Baudet was inhoudelijk. De reactie van Baudet lijkt vooral ingegeven door een nare vorm van rancune.

Kawasaki en nog wat

bewering
4,7 met 3 stemmen 88
...de kinderen met een ernstige kinderziekte die een combinatie lijkt van de ziekte van Kawasaki en covid-19-verschijnselen. Zal deze ziekte alleen in Nederland optreden of overal zijn kop opsteken? Hopelijk wordt snel duidelijk wat hier precies speelt en worden maatregelen getroffen om paal en...
Meer laden...