Inloggen

Alle inzendingen over van een bekend

4234 resultaten.

Sorteren op:

bewering
5.0 met 2 stemmen 1.029
Trilogie Het grootste deel van bekende Nederlanders is kleiner dan gemiddeld of homosexueel. Soms zie ik bekende Nederlanders die ik helemaal niet ken. Bekende Nederlanders discrimineren de onbekende Nederlanders.
T. Gendraats10 december 2010Lees meer…

Schermschrijven

verhaal
3.2 met 4 stemmen 904
...natuur, muziek, televisie kijken. Klinkt dit bekend genoeg ? Ik schrijf impulsief, misschien wel naïef, zit bij mijn scherm en tik de taal naar een ongekend einde. Soms somber, dan weer vrolijk of vreselijk lief. Mijn hoofd loopt over van invallen, wil dan alles vertellen, mijn vingers...
Fred20 juni 2005Lees meer…

Vreselijk lot

bewering
4.0 met 2 stemmen 78
...was bij mij volledig onbekend maar bekend bij de Amsterdamse Hermandad. Hopelijk voor de daders worden zij niet bekend anders ataat hun ook een vreselijk lot te wachten. Mijn gedachten gaan uit naar Inchomars kind en vriendin.

bewering
2.5 met 33 stemmen 1.417
Een looping in doping.... Armstrong, de bekendste bekende de bekende bekent bekent nu ook de onbekende? What's in a name, als het om doping gaat?

Bekende Nederlanders en reclame

column
3.4 met 11 stemmen 425
...over de rest van de avond verspreid, dat is meer dan voldoende dacht ik zo. Neem gewoon een onbekende, daar zijn er meer dan genoeg van!

Inteelt op het ijs

verhaal
3.2 met 12 stemmen 292
...Vrouw van trainer Ronald Koeman. Bettine, zelf bekende Nederlander geworden door te trouwen met een trainer om daarna voortdurend, in het zicht van een camera, hup hup te roepen, liep hongerende kinderen over de bolletjes te aaien en zei precies vier zinnen voor de camera. Dan vraag ik mij...
paco30 december 2008Lees meer…

Klokken

bewering
1.0 met 2 stemmen 145
...en niets uit mijn tijd in het bedrijfsleven. Ook uit die zestien jaar dat ik hogeschooldocent was, is mij werkelijks niets bekend en zal mij nooit iets bekend worden over ook maar het geringste detail dat heel mischien zou kunnen wijzen op iets dat lijkt op matsen of diplomafraude. Gelooft...
j23 juli 2010Lees meer…

Ten onrechte veroordeeld

bewering
5.0 met 1 stemmen 102
...gevangenis moeten doorbrengen. Het aantal jaren dat de volledig ten onrechte veroordeelden van de Arnhemse villamoord - iets wat tot in de hoogste juridische kringen bekend is of bekend moet zijn - gaat ver boven het aantal jaren van 36 uit en schat ik op totaal een jaar of...

bewering
4.0 met 1 stemmen 540
De bekende weg Dwalingen ontstaan door de reis, niet de bestemming.
Iniduo4 januari 2022Lees meer…

What a wonderful world ...

beschouwing
5.0 met 2 stemmen 53
...Maar geen angst, dat doet D.J. Trump waarschijnlijk na afloop. Op die hem inmiddels bekende welsprekende manier.
hans uil25 september 2017Lees meer…

bewering
5.0 met 1 stemmen 206
Nu Fred schuld heeft bekend, wordt hij vanavond weer lekker in mijn stenen bed verwend.
Wilma29 januari 2009Lees meer…

Op het hoofd van Gerrit Zalm

bewering
5.0 met 7 stemmen 169
Al twee jaar geleden was volop bekend dat Gerrit Zalm een aanzienlijke hoeveelheid roomboter op zijn hoofd had!

Bekende Crimineel

dagcolumn
4.5 met 15 stemmen 337
...verhalen te bieden heeft. ‘Hij is even bekend als Beatrix, zelfs BN-ers willen op straat met hem op de foto. Aan de andere kant heeft hij een crimineel verleden waar mensen van gruwen. Dat is een interessant spanningsveld. En Nieuwe Revue schrijft over wat schuurt in de maatschappij,’...

BEKENDE NEDERLANDER

dagcolumn
3.4 met 9 stemmen 171
...wordt er met ontzag naar je gekeken. Je was op tv. In de supermarkt mag je voor je beurt aan de kassa betalen. Je bent een bekende Nederlander! We moeten dit accepteren. Wat moet je anders.. Maar toch: Vuilnisman! Mag deze zak ook mee!!!

Te gast bij Café-Zaal "Bierings"

hartenkreet
5.0 met 1 stemmen 135
...met de verrimpelde en gevlekte gezichten komt aarzelend en moeizaam op gang maar, zoals gezegd, ik heb me tot deze groep bekeerd en bekend en het uitstapje per bus naar de zeehonden in Brouwershaven en de Bingo op zondagmiddag staan nog op het programma.....

bewering
3.1 met 11 stemmen 126
Als je probeert met kunstmatige dominantie veldterrein te winnen, heb je reeds jouw autoriteit verloren. Voordat je het in de gaten had, heb je al flink kleur bekend.
Petra Hermans21 september 2014Lees meer…

bewering
2.7 met 3 stemmen 154
Het is geen wonder dat andere beschavingen nog geen contact met ons hebben opgenomen; de inboorlingen van de aarde staan vanwege hun agressie en kortzichtigheid immers bekend als de Tokkies van het heelal.

bewering
2.0 met 2 stemmen 86
TATA het Tata-Steel schaaktoernooi heeft z'n glans verloren, nu bekend is dat er zoveel banen wereldwijd verloren gaan.
Catrinus22 januari 2020Lees meer…

Paranormale krachten

bewering
3.5 met 2 stemmen 211
De ingezonden briefschrijver in de Telegraaf van vandaag die vermoedde dat de ontvoerder van Milly wel weer een bekende van de politie zou zijn, lijkt over paranormale krachten te hebben beschikt.

De Jumbo-rel

verhaal
3.1 met 13 stemmen 261
...regels te houden? Gelukkig is het feit dat ze bekend is geen issue om haar niet net zo te behandelen als elke andere klant die dit uit zou halen. Want waar moet het heen, als een dergelijk voorbeeld schreeuwend en krijsend een filiaal bestormt - en dat allemaal om een E- sigaret? Wist - en weet...
An Terlouw15 februari 2022Lees meer…

bewering
4.0 met 9 stemmen 123
De Taliban is inmiddels wereldwijd bekend als een inhumane, goddeloze schurkenbende, zeker na de uiterst laffe aanslag op het uiterst lieve meisje Malala Yousafzai!

Begrippen

bewering
4.5 met 2 stemmen 110
De ME heeft, ook al bestaat deze eenheid relatief gezien nog niet zo lang, altijd al als lettercombinatie een bufferfunctie vervuld tussen de twee alom bekende religieuze bestaanssferen: he ( ME ) l.

bewering
3.0 met 2 stemmen 54
Het is uit het oogpunt van een eerlijke verdeling der lasten een zeer goede zaak dat de Hoge Raad oordeelt dat het niet bekend maken van de naam van de tipgever onvoldoende aanleiding is om belastingaanslagen te vernietigen.
O.U. Deis18 december 2015Lees meer…

Buurman Herman (2/eind)

hartenkreet
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 53
Onder een andere naam heb ik hier gewag gemaakt van mijn buurman Herman, ook bekend onder de noemer boze buurman. Hij is nooit meer boos, gleed zojuist doodstil de lijkwagen in, dag buurman Herman.
Per Omnia13 december 2018Lees meer…
autobiografie
3.5 met 2 stemmen 3.267
...‘32 al sprintend de finishlijn in Roquefort over het hoofd zag, in de verte verdween en van wie pas na de Tweede Wereldoorlog bekend werd dat hij in het vreemdelingenlegioen als sergeant van de tweewieler brigade bij Aka Aka gesneuveld was.

bewering
4.0 met 3 stemmen 200
75 voetbal-hooligans zouden het dansfeest 'Sunset Grooves' op het strand in Hoek van Holland hebben bezocht. De burgemeester van Rotterdam Aboutaleb zou meteen preventief hebben moeten kunnen ingrijpen toen dit bekend werd.
O.U. Deis24 augustus 2009Lees meer…

Overbodigheid van verkeersborden

dagcolumn
4.5 met 4 stemmen 99
...na. Voor mensen uit de buurt was de situatie bekend en ze hebben de veranderingen in de weg dagelijks meegemaakt. Voor hun hoeft dit bord dus niet. Voor nieuwkomers is de situatie zoals die nu is. Dat het ooit anders was heeft voor hun geen betekenis. Bord overbodig. Conclusie: het bord...

bewering
3.1 met 14 stemmen 206
Even "stil zijn" voor de maaltijd is bekend en ook zeer te prijzen. Men dankt de Heer van al het leven voor de maaltijd, die genoten zal worden. Bewust of onbewust dankt men Hem daarbij tegelijk voor de grote en algehele samenstelling van de Schepping.

Als ik me ophang breekt het touw

hartenkreet
1.0 met 9 stemmen 309
...een herdruk nadert. Geef Eelt ook de kans om bekend te worden. Hoewel ik zelf een hekel aan zijn boeken heb, wilde de uitgever mij de Nederlandse Sedaris noemen. Dat mocht niet van mij omdat ik veel beter ben en niet over het paard getild. Lezers koop dat boek. Een keer tanken is echt veel...
Eelt31 maart 2012Lees meer…
Meer laden...