Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Sprookje van de Prinses met de Zere Teen

Er was eens een prinsesje genaamd Alice, spreek uit alietsjee want het was italiaans natuurlijk, en ze was heel mooi maar ook een beetje verwaand want dat wordt je als je een prinsesje bent. Natuurlijk was ze ook nog eens slim en aardig en had flink veel geld en was erg gelukkig. Maar op een dag wilde zij op haar achttiende op vakantie en een jongeman ontmoeten. Helaas liep dat slecht af. Ze werd tijdens het skiën in zwitserland verliefd op de knappe skileraar met de mooie ogen en het sterke lichaam maar kwam ten val bij de skilift want ze bleef haken met haar ski en toen deed haar teen ineens enorm zeer!

Alle knappe dokters kwamen bijeen en konden niks vinden aan haar teen maar ze had enorme pijn en kon nauwelijks slapen en dacht maar aan haar skileraar die niets van zich liet horen ook geen blommekes of een kaartje. Boos werd zij en toen verdrietig en het eten smaakte ook niet meer.
Toen kwam er een zwitserse psycholoog drs. Oostenbrug en die zei je hebt het in je hersens zitten! Die pijn bedoelde hij en het liefdesverdriet. Het ging dus niet over en op laatst moest er een kleine hersenoperatie aan te pas komen en de teen afgezet en toen was ze eindelijk van haar pijn af na zeven zware jaren.

Alice was er door veranderd en veel liever geworden en gaf veel geld uit aan goede doelen en de media hadden ook weer belangstelling voor haar en ze werd weer populair. Ze trouwde met een zwitserse kinderarts en kreeg zeven kinderen die allemaal braaf waren en zo eindigt dit sprookje gelukkig goed!

Schrijver: foppe oostenbrug, 2 maart 2012


Geplaatst in de categorie: liefde

1.7 met 3 stemmen 248Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Han Messie
Datum:
11 maart 2012
Email:
hmessielive.nl
Een verhaal, dat duidelijk maakt hoe eerlijke eenvoud boven alles te verkiezen is.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)