Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

adam en eva volgens foppe

Volgens mij is er ergens iets misgegaan. Eerst was er helemaal niks en waren er dieren en apen en opeens waren er adam en eva en toen ging er iets mis in het paradijs want ze aten een appeltje. Dat was natuurlijk niet fout al zeggen ze in drenthe want adam sloeg eva met de sukerbietje voor de kont ola die ja la die jo.

Toen kwamen er verstrekkende gevolgen er kwamen steeds meer mensen op aarde en voor de dieren was er geen plekkie meer over behalve als slachtvee en als huisdier en daarom zeggen ze ook niets tegen de mensen meer of had je dank je wel verwacht of zo voor het eten ze eten die dieren zelf op! En dat is heel gemeen natuurlijk hadden ze het nu maar op een appeltje voor de dorst gehouden maar nee hoor daar vonden de mensen geld voor uit en gingen naar de macdonalds en voor de tv zitten en in het zweet des aanschijns werken in de file naar kantoor en de vrouwen kregen allemaal de zorg voor de kinderen en na de tweede wereldoorlog kwamen er zelfs zes miljard mensen en ze aten allemaal lekker.

Nou dat is wel een succesverhaal natuurlijk van twee mensen ze fokken als konijnen en daarom blijft foppes konijn alleen over in zijn hokje met een appeltje, vreemd hè.

Schrijver: foppe oostenbrug, 2 september 2014


Geplaatst in de categorie: biologie

3.5 met 2 stemmen 167Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
An Terlouw
Datum:
21 september 2014
Foppe, hartstikke leuk gedaan EN over nagedacht! Ik begrijp je omschrijving helemaal, maarre, kijk je wel uit met Kerst en Flappie?
Naam:
Alida Booij
Datum:
3 september 2014
Nou Fokke, je hebt het heel duidelijk neergezet! Ik kan me voorstellen dat je het niet begrijpt van Adam en Eva! Het is ook haast niet te begrijpen..maarre..lust jij graag een kippetje (af en toe)? Gebraden dan, hè? Ik wel, hoor!
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
3 september 2014
Zolang jouw konijn zijn appeltje maar niet met een konijn van de andere sexe deelt, is er niets aan de hand en blijft hij voor eeuwig in zijn paradijselijke hok. Dat appelfabeltje over Adam en Eva is verzonnen door hypocriete seksualiteit onderdrukkers, gewoon een dom, doorzichtig sprookje, Fokke, want intens en genotvol fokken is heel normaal.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)