Inloggen

Alle inzendingen over ooit

3473 resultaten.

Sorteren op:

I did it my way

column
4.0 met 7 stemmen 548
...dat weer niet. Ach Janneman als je dit leest, dan weet ………..ik vergeet je nooit. Liefs, Nita

bewering
4.2 met 12 stemmen 742
Zelfs de meest ervaren, enthousiaste maar onbevoegde ballonvaarder zal ooit eens door de mand kunnen vallen.

bewering
1.4 met 7 stemmen 104
Liefde boven goud/geld was ooit de briljante titel van een Dire Straits elpee.

bewering
4.0 met 8 stemmen 95
Alles wat ik hier op deze site ooit beweerd heb trek ik in. Mijn alter ego's zijn het met mij eens, op eentje na, maar ja die is dan ook niet goed wijs.
Fred7 juli 2014Lees meer…

bewering
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 38
OORLOG ook al zal ooit iemand dit gevecht winnen de aangerichte schade laat alleen maar verliezers zien
catrinus12 december 2022Lees meer…

bewering
4.0 met 1 stemmen 783
Gaandeweg zijn veel mensen de Pietje Bell in zichzelf kwijtgeraakt. Vertaling: waar is dat kind gebleven dat u ooit eens was ?

bewering
3.6 met 12 stemmen 162
Iemand schreef me ooit eens, Joke beroemd hoef je niet meer te worden, berucht ben je al... ik vond het een rare opmerking, toen! Nu ben ik er zo blij mee!

bewering
5.0 met 4 stemmen 102
Heb ooit een stukje ingezonden met een Engelse titel. Werd geweigerd vanwege Engels. Toen dacht ik al, 'fuck you'.
Fred12 september 2016Lees meer…

Mijmering

hartenkreet
5.0 met 3 stemmen 680
...mijn ogen dicht. Maar de leugen heeft zich in jouw lijf gekerfd, dikke paarsen lijnen ontsieren jouw gelaat, ergens tot een witte streep geslonken. Maar ooit, ooit, was die witte streep, een diepe snee. Gesneden leegte. Je leefde jouw eigen waarheid, waarin je rotsvast geloofde. Totdat...

bewering
2.8 met 6 stemmen 1.189
De stilte zal zegevieren. Boven de herrie, boven de moraal. De stilte is sterker dan mijn woorden, al wat men van mijn aanwezigheid ooit zal horen!

bewering
3.9 met 7 stemmen 451
Na zijn zoveelste overwinning in Australië is het wellicht niet overdreven Novak Djokovic als de beste tennisser ooit te gaan kwalificeren.
Victor S.31 januari 2016Lees meer…

bewering
3.1 met 10 stemmen 127
Een bruikbare definitie van ouwehoeren is: kritische opmerkingen maken die ooit onder bepaalde omstandigheden terecht kunnen zijn, maar er op dit moment gewoon niet toe doen.
Regatta29 maart 2011Lees meer…

bewering
3.0 met 7 stemmen 243
Dat Gerrit Komrij ooit mijn voornaam heel aandachtig en op bijzondere wijze heeft uitgesproken, blijf ik als een grote eer zien.

bewering
2.8 met 6 stemmen 155
Ik geloof niet dat ik van u ooit iets heb gelezen. Althans, niet dat ik me kan herinneren, wat niet in uw voordeel pleit, want vooral dode dichters maken altijd een levende indruk op mij.

bewering
3.2 met 5 stemmen 110
U lijkt mij een mottige vent, ik heb het meer dan eens gedacht. Geen vrouw die daar ooit voor valt. Maar gelukkig was dat, nu even hardop gezegd, ook niet nodig, in uw geval.

bewering
3.7 met 3 stemmen 88
Ooit was ik er, mocht ik er zijn, ik geef u mij mee opdat u weet, niet vergeet het totaalplaatje in te kleuren. Herinner mijn aanwezigheid. Dikke doei...
Fred14 december 2013Lees meer…

Mijn autobiografie is uit!

hartenkreet
2.4 met 7 stemmen 501
...die mijn leven een vreemde wending gaven. Ooit mijn stem te laten weerklinken voor de minderbedeelden in de maatschappij, daklozen, verslaafden, psychiatrische patiënten. In die tien jaar ben ik hopeloos verdwaald geweest in het doolhof dat mijn leven verwoordde. Toen ik echt dacht...

The Donald Trump

dagcolumn
4.0 met 4 stemmen 216
...met zijn opvolger. De grootste opvolger ooit. Ooit. De grootste. Hij heeft grote beloften gedaan. Hij heeft beloofd dat de werkgelegenheid in de Verenigde Staten terug komt. De fabrieken gaan weer open. Dat heeft hij beloofd en de fabrieken zijn open. Er is weer werk. Iedereen heeft weer...

Onbekende gestalten.........

hartenkreet
2.5 met 2 stemmen 635
...lichaam in de kist tot hun verbijstering dan wel tot hun verdriet. Ik heb hen nooit gekend......
I.Broeckx5 augustus 2016Lees meer…

bewering
2.3 met 10 stemmen 1.278
Ik had ooit iemand lief, duik zometeen m'n bedje in, rook nog een peuk en drink een borreltje. Dat is het dan, morgen weer de zorg in, ook bevredigend.....
Fred17 februari 2009Lees meer…

bewering
1.0 met 9 stemmen 125
In de nacht, waarin ik alleen was, terwijl ik waak en waakte over mijn gedachtegoed, ben jij daar altijd, Tom Chaplin en gééft me kracht! Groter dan wie ooit heeft gedacht.

bewering
3.3 met 9 stemmen 121
Het griezelige beeld van een knul, die doodkalm zijn geweer richt en nog kalmer de trekker overhaalt. Deze knul was ooit een kind.....toch? Waar ging het dan mis?
An Terlouw15 november 2015Lees meer…

Wanhoop in de C.-straat

hartenkreet
3.0 met 3 stemmen 50
...was uitgenodigd. Hoe zou ik ooit de neerslachtigheid op kunnen heffen die loodzwaar hart en ziel van mijn vriendin neerdrukten. Hoe zou ik ooit de wanhoopsdaad die haar uit duizend gloeiende ogen bespiedde als een loerend roofdier, kunnen verijdelen vóór het te laat was?

Kousenband

dagcolumn
4.7 met 3 stemmen 467
...en ze dragen zo lekker bij aan de tweedeling, elite vs plebs. Met eigen rituelen, voorrechten en omgangsvormen. Jaloers? Natuurlijk. Het lijkt me heerlijk om ooit eens vanuit een calèche het toegestroomde volk minzaam te bewuiven. Max vertrouwde me nog zachtjes toe: ‘Thuis verhef ik...

bewering
2.9 met 14 stemmen 125
Het is niet ondenkbaar dat over enkele honderden jaren net zo weinig mensen geloven in Jezus van Nazareth en Mohammed van Mekka als nu in Poseidon en Zeus, ooit goden van formaat.
M. Feith26 augustus 2015Lees meer…

En de konijnen schoten terug

dagcolumn
4.2 met 4 stemmen 181
...Je moest in kisten leggen. En niets leek meer op ooit en niets leek meer op gisteren en vandaag was alles vuil en koud en smerig en de dorpeling die je van het fascisme had bevrijd, zij keken woest uit hun gebogen hoofden. En daarom schoten je kameraden van dorpelingen zomaar dood. Je keek er...

bewering
4.3 met 6 stemmen 535
Stealers Wheel - Late again, blonde lokken en de zoete geur van jouw lijf. Hoe heb ik dit ooit aan mij voorbij laten gaan ? Haar naam ben ik vergeten, maar wat een lijf, wat een wijf.
Fred9 juli 2010Lees meer…

Nooit zal ik zwijgen

hartenkreet
3.7 met 12 stemmen 517
...meer terug te komen. Om te zinken, waar ik ooit ben blijven drijven, ik verliet de rots met een plons. Ik ben diep gezonken. Dieper dan ik dacht te gaan. Ik zat in ademsnood. Maar vandaag gaf iemand mij mijn stem terug. De stem die sprak, en bleef praten, en zal blijven praten, voor...

Pas op voor drank - voor mij?

verhaal
3.0 met 5 stemmen 1.145
...vermoed wat hen bezielt – de jeugdige serveersters die mij afwijzen… Ooit… Ooit verwachten zij misschien te worden als ik?
Femmy17 september 2006Lees meer…

Een puzzel van woorden

hartenkreet
3.0 met 4 stemmen 647
...allemaal door elkaar staan, zodat ik het niet meer kon lezen. Mijn gedachtes werden één grote puzzel. "Het leven zou te simpel zijn als we niet zouden moeten puzzelen. Niemand zal ooit het eindpad bereiken voordat hij de verkeerde zijstraat heeft genomen." "Het werd een puzzel die...
Meer laden...