bewering
2.0 met 2 stemmen
312 Te weten dat er morgen weer een dag is, maakt mijn dag goed.
bewering
5.0 met 1 stemmen
269 In het land van de levende doden leven de doden.
bewering
3.3 met 3 stemmen
264 Wie vóór marktwerking in Europa is en tegen gesubsidieerde windmolens op Sicilië zal in zijn vuistje lachen. Rond Corleone staan complete parken klaar die geen wiek kunnen draaien. Hoeft ook niet, leveranciers van energie krijgen daar betaald los van leveranties. Gelukkig bestaat de Maffia niet meer - die club is echt onthoofd.
bewering
4.5 met 2 stemmen
285 Het zal wel altijd een raadsel blijven wat Karst T. bezielde met zijn aanslag op Koninginnedag, maar hij moet op dat moment wel totaal krankzinnig zijn geweest.
Het is en blijft een gruwelijke, onvergeeflijke misdaad, maar ondanks alles voel ik eerder medelijden voor hem dan haat.
bewering
1.0 met 3 stemmen
274 De dodenherdenking is het antwoord op de vraag waarom gelovigen en andersdenkenden ongelijk hebben en Bevrijdingsdag gelijk heeft.
Ik kan het nog wel beter definiëren en uitleggen, maar dat wordt me te duur.
Alleen de doden zijn gelukkig...
bewering
3.6 met 11 stemmen
443 Een scheutje meer dienstbaarheid bij de vrouw en een sloot meer ridderlijkheid bij de man zou menige relatie goed doen.
bewering
1.3 met 3 stemmen
303 Ik zag laatst twee beren beleggen, had met broodwinning te maken, na winstneming zijn ze 'm echter wel gesmeerd.
bewering
3.8 met 4 stemmen
272 Zelfs als ik mijn Suzuki Swift oranje spuit, blijft het applaus voor de Koningin op de Dam een klap in het gezicht van de echte slachtoffers…
bewering
4.5 met 2 stemmen
284 Wie de markt ruikt van verre is de vis nabij.
bewering
5.0 met 2 stemmen
244 Minderwaardige zaken vullen snel dikke boeken.
bewering
3.8 met 10 stemmen
352 “Geloven is iets niet zeker weten”. “Geloven is voor hen die hun leven graag aan anderen over willen laten”. Wie desondanks zegt: ‘Ik geloof niet!’, die liegt! Want, wie kan zeggen dat hij/zij zeker weet dat uit een absoluut totale niets een iets kan ontstaan? Hij/zij zou dan naast een leugenaar voor anderen, een leugenaar voor zichzelf zijn!
bewering
0.0 met 7 stemmen
288 De dodenherdenking is het antwoord op de vraag waarom gelovigen en andersdenkenden ongelijk hebben.
bewering
3.0 met 5 stemmen
257 Op dit moment is vastgesteld dat er 26 mensen zijn overleden aan de Mexicaanse griep. Bovendien is die griep al weer op zijn retour. Als je dat afzet tegen de 250.000-500.000 mensen die elk jaar wereldwijd aan de 'gewone griep' overlijden, stelt dat niets voor. De conclusie ligt dan ook voor de hand dat veel mensen zich door de media op stang hebben laten jagen en dat de werkelijke pandemie zich in de hoofden van de mensen afspeelt.
bewering
3.2 met 8 stemmen
297 Ieder mens heeft een natuurlijk besef van twee dingen:
1. dat er een God bestaat;
2. dat zijn eigen bestaan niet eindigt met de dood.
Tegenwoordig verdringen veel mensen dit besef omdat ze geen gezag boven zich dulden en menen dat ze na hun dood verantwoording af moeten leggen voor hun daden. God straft echter niet; iedereen wordt door zijn eigen geweten beoordeeld.
bewering
3.7 met 6 stemmen
261 De grootste schatten liggen onder het zand maar je moet wel graven.
bewering
3.3 met 3 stemmen
218 Niets is zo mooi als het lijkt als men naar binnen kijkt.
bewering
4.2 met 4 stemmen
323 Wie zijn zelfvertrouwen ontleent aan de complimentjes en schouderklopjes die hij van anderen ontvangt, meent dat hij iemand anders kan torpederen door hem met hoon te overladen. Een dergelijke ijdeltuit is even verslaafd aan de roem en waardering die hij van anderen ontvangt als een baby van de speen waar hij dagelijks aan lurkt.
bewering
3.5 met 4 stemmen
251 Merkwaardig dat bij pasgeboren rampen veel schrijvers/dichters direct al meer weten/voelen dan onze lieve Heer. Eerst even Apeldoorn bellen kan echter in dit soort zaken wonderen doen. Mocht u daar in uw vrije nieuwsgaring worden beknot, is het duidelijk dat u toch niet zonder bril kunt. God loenst en liegt niet.
bewering
5.0 met 2 stemmen
285 Het is volkomen onterecht dat wereldwijd heel veel mensen zich zorgen maken over de Mexicaanse griep. Er wordt zelfs gesproken over een mogelijke herhaling van de beruchte Spaanse griep uit 1918-1919. Dat is onzin.
Het heeft er alle schijn van dat de farmaceutische industrie de angst onder het publiek stelselmatig aanwakkert om er zelf een slaatje uit te slaan.
Zie o.a. http://www.novatv.nl/page/detail/uitzendingen/6910/Mexicaanse+griep+%27een+CNN-hype%27
bewering
3.7 met 7 stemmen
258 De doodslag op de ongelukkige omstanders in Apeldoorn vernietigt in één klap voor altijd de sfeer van spontaniteit die sinds jaar en dag de viering van Koninginnedag kenmerkte.