Inloggen

Alle inzendingen over Bonnie en Clyde Fraeylemaborg

157 resultaten.

Sorteren op:

Bonnie en Clyde te Slochteren

verhaal
2.0 met 1 stemmen 1.368
...hem fataal weet te raken. Zijn benen schokken nog wat na en daarna is het weer even stil in de Fraeylemaborg, zoals het er eeuwenlang was.

Tragisch gangsterliefje

beschouwing
2.0 met 4 stemmen 741
...begraven in de Crown Hill Cemetery in Dallas, omdat je moeder niet wilde, dat je naast Clyde begraven werd. Clyde is begraven in de Western Heights Cemetery in Dallas, naast Marvin.

Bonnie en Clyde in Middelstum

verhaal
4.2 met 4 stemmen 96
...over het station, die door diverse mensen dankbaar in ontvangst worden genomen.

Onze Cor gaat naar de States - voor de roadmovie

dagcolumn
4.4 met 9 stemmen 235
...karakters groeien! Bildungsroman! Bonny and Clyde en Easy Rider worden vaak opgevoerd als “de” klassieke roadmovies. Kwetsbaarheid, het noodlot dat ze tot slachtoffers maakt en tot losers bestempelt, veranderlijke identiteit om te ontsnappen, vervoermiddel als geïmproviseerd ‘thuis’...

Peter Koelewijn - KL 204 (Als Ik God Was)

beschouwing
4.0 met 1 stemmen 96
...waarbij je een bronzen beeldje van Iris Le Rütte (1960, Eindhoven) kreeg, 5000 euro en een feestelijk theaterprogramma.

Brantley Gilbert - Bottoms Up

beschouwing
3.5 met 2 stemmen 49
...In het begin van zijn lied noemt hij Bonnie en Clyde en mannen met oude machinegeweren staan aan de opstapzijkanten van de auto's. Gilbert zelf draagt twee revolvers losjes op zijn borst. Er is een groot feest in een mooi landhuis. Buiten wil een sheriff het feest bederven, maar een bewaker...

Een blueslegende in volle bloei

beschouwing
-1.0 met 2 stemmen 143
...nu toe heet 'Slipstream'. Je Slipstreamtournee komt niet naar Nederland, het dichtst bij is je optreden in Wenen op 14 juni aanstaande. Ik zal er zijn... als je me de nodige dollars stuurt.

Nadelige effecten

verhaal
4.3 met 3 stemmen 132
...halfontblote borsten en daar gaan ze. Bonnie en Clyde anno nu. Weer rijdt hij om te showen, nu met een sexy stuk aan zijn zijde, nu zou het toch moeten lukken, denkt hij gefrustreerd. Hij zet de stoere muziek extra luid en als een pauw pronkt hij met zijn veren, maar het gewenste applaus blijft...

Ware liefde is moeilijk te vinden

hartenkreet
3.7 met 3 stemmen 135
...in de wijk Meguro van Tokyo. Miyu werd vierentwintig jaar en ze is begraven in Kagoshima. Ik denk aan 'True Love Is Hard To Find' van Bonnie Raitt.

Niet goed, geld voor jaren terug al

dagcolumn
3.7 met 6 stemmen 201
...Verdell bedoel ik het hondje in de film As good as it gets, Tinkerbell het huisdier van Paris Hilton, Clyde was de aap, bekend van de films met Clint Eastwood.

Ruwe rockdiamant

beschouwing
2.2 met 4 stemmen 171
...hebt opgenomen in Nashville, waardoor we veel countryklanken kunnen verwachten.

Prijs

hartenkreet
3.2 met 4 stemmen 139
...ik onlangs gewonnen heb. Bedankt, Kader, je hebt zonder het te weten mij wat steun gegeven en dat is meer waard dan welke roem dan ook.

Tilburg te water oftewel: de schepenparade (Piushaven: 1 augustus 2009)

verhaal
4.0 met 3 stemmen 111
...waarop de temperatuur aangenaam aandeed en een zacht briesje de zintuigen verwende; op 1 augustus 2009.

Pluto in Vogelvlucht

beschouwing
3.0 met 2 stemmen 105
...ontdekking van Planeet X groot was, slaagde deze Clyde erin om binnen een jaar na zijn aanstelling deze hoofdpijnklus te klaren. Op 18 februari 1930 wist hij zeker dat het lichtpuntje op de ene foto zich verplaatst had op de volgende foto die hij een week erna had gemaakt. Er werd een oproep in...
Ton Hettema8 september 2015Lees meer…

Glen Frey van The Eagles - Tequila Sunrise

beschouwing
3.7 met 3 stemmen 48
...singer-songwriter Clyde Jackson Browne woonde. Clyde woonde onder jou en je leerde daardoor veel van hem, hoe je songs moet schrijven. In 1970 ontmoette je de drummer Don Henley en samen met hem speelde je in een back-upband voor Linda Ronstadt. Tijdens Linda's tournee besloten Don en jij een...

De man met de hoge hoed op 'Coin de table'

beschouwing
3.3 met 3 stemmen 56
...en je bleef theaterstukken schrijven. In 1898 stichtte je in Tunesië twee literaire tijdschriften. In 1916 overleed je in Parijs. Je werd 67 jaar.

Na ruim tien jaar gevloerd door geestesziekte

beschouwing
4.4 met 5 stemmen 51
...reproducties van je werken, geschreven door Alida. Sinds 1972 wordt een deel van je werk in de Fraeylemaborg in Slochteren tentoongesteld.

Als een boot kon praten

beschouwing
3.8 met 4 stemmen 129
...belangrijker dan een hoofdrol in 'Bonnie and Clyde' en dus kreeg Faye Dunaway die rol. In juni 1961 zijn Robert en jij gescheiden. In mei 1969 hertrouwde je met Richard Gregson, een Engelse producer. Op 29 september 1970 kregen jullie dochter Natasha, die ook actrice werd en samen met...

Meiden shop-aholics, jongens laten het liever aan hun ouders over!

beschouwing
3.0 met 9 stemmen 1.593
...alle jongeren zou geld lenen om kleding te kopen op het moment dat men zelf geen geld heeft.

Bellefleur

verhaal
2.8 met 6 stemmen 407
...droomde..dat ze zich heel gelukkig voelde en haar mama had gezien.

Perfect alibi

verhaal
4.0 met 4 stemmen 528
...dit verhaal geschreven en dan de moord gepleegd of andersom? Enfin, Bonbon heeft hiermee een perfect alibi. Ongetwijfeld.
Femmy8 februari 2006Lees meer…

Suïcidale depressie is sluipend gif

beschouwing
1.7 met 3 stemmen 65
...Percival. In het drama 'The Climbers' van Clyde Fitch. Je speelde in het Bijou Theatre. In 'The Way of the World' in het Victoria Theatre speelde je met de hoofdrolspeelster Sybyl Anderson. Je speelde in het Savoy Theatre Jinny Austin in het drama 'The Girl with the Green Eyes'. Je...

Don Francisco - He's Alive

beschouwing
4.0 met 1 stemmen 51
...1946 in Louisville, Kentucky. Zijn vader was Clyde Taylor Francisco, een hoogleraar Oude Testament interpretatie aan het Southern Baptist Theological Seminary in Louisville. Op zijn twaalfde was hij een fel tegenstander van alle religie. Op zijn veertiende won hij zijn eerste gitaar tijdens...

Op een dag worden dromen werkelijkheid

hartenkreet
4.7 met 11 stemmen 338
...voor zichzelf is begonnen, zou zo maar kunnen. Op een dag immers worden dromen werkelijkheid.

Karen Matheson - Chi Mi Bhuam

beschouwing
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 50
...beschrijft haar als 'De mooiste Gaelic zangeres, die tegenwoordig in leven is!'.

In feite was jouw filmcarrière voorbij

beschouwing
3.0 met 2 stemmen 52
...Je had die ochtend nog je psychiater gebeld en hem gezegd, dat je moedeloos was. Je werd 43 jaar en je bent begraven op het Forest Lawn Memorial Park in Pittsburgh. Gill overleed op 13 mei 2015 in Portland.

D.C. Lewis - Mijn Gebed

beschouwing
3.8 met 4 stemmen 182
...door een hartstilstand op vrijdag 28 april 2000 in Arnhem. Je werd 53 jaar en je bent begraven op de begraafplaats Moscowa in Arnhem.
Meer laden...