Inloggen

Alle inzendingen over De b

1838 resultaten.

Sorteren op:

Geen gesprek

dagcolumn
3.0 met 2 stemmen 1.962
...nu een eind aan maken. B. Dat klinkt wel praktisch. A. Welnu, prettige dag verder. B. U ook, en nog bedankt voor dit prettige geen gesprek. A. Graag gedaan. Ik vond het ook aangenaam.

Verkenning voor pingpongkijkers

hartenkreet
3.0 met 4 stemmen 133
...spin kun je met batjes maar ook bijvoorbeeld met vingers geven 17d: 18b: bij wit en oranje dus.

bewering
1.2 met 4 stemmen 92
Het antwoord is Frank Zappa, en waar ik de l achter de eerste b noemde moet achter de tweede b, stop de tijd. Ja, ik denk dat ik er vier goed heb.
Fred4 oktober 2012Lees meer…

B. B. met R.

dagcolumn
3.8 met 20 stemmen 752
...goed zal bekomen, ach met bruine bonen weet je het eigenlijk bij voorbaat al.

Idee 120.

verhaal
3.4 met 10 stemmen 1.594
...Noord-op, de rivier in, waar hij door verdrinken bevrijd is van klagen over de onjuistheid van 't gemiddelde. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- noot van redactie: "Du choc des opinions jaillit la verité" / "From the clash of...

BED AND BREAKFAST

dagcolumn
4.3 met 3 stemmen 271
...besmet raken door het energieloze Zijn, pakken we uiteindelijk onze biezen. Op zoek naar een nieuwe B&B met een dissonant die Tripadvisor nog niet ontdekt heeft.

2006 door B en b

verhaal
1.0 met 2 stemmen 661
...sloebers dit hadden afgewerkt of dat B en b na een zeer flinke dronk het verder hadden afgemaakt. Later bleek het dat “2006” nooit 2006 heeft gehaald. Weggeregend! Het weze gezegd!

bewering
1.7 met 3 stemmen 240
Integratie zit 'm in de benaming, noem jezelf voortaan Ali B. van Bommel. Allochtoon, onbekende B, voetjebal is prijs schieten, oude strips zonder afbeelding van een profeet en Wammes Waggel is geen varken. Daarbij is het een groot voordeel dat Tom Poes geen hond is. Wat wil je nog meer, respect ?
Fred18 juni 2010Lees meer…

"Unnen babbel in oewen bebbel"

hartenkreet
4.0 met 1 stemmen 53
...sinds lange jaren onder rulle aarde, maar nu nog herinneren de hopjes uit het cilindrische blikje mij steevast aan haar......

Nagel

bewering
5.0 met 6 stemmen 104
Jan Nagel (b)lijkt steeds opnieuw een nagel aan de doodskist van 50+.

bewering
3.4 met 10 stemmen 72
Het is een ongekend schandaal dat een moordenaar als de heer Desi B. voor de tweede keer President van Suriname zou kunnen worden.

Verlichting

verhaal
3.8 met 9 stemmen 1.428
...de persoon). En rare gedragingen van hem, zodat je je eigen irritatie niet meer in de hand hebt. Al met al: ik ben niet voor die hoedanigheid in de wieg gelegd. We hadden het over Kant.

bewering
3.0 met 4 stemmen 103
Ik denk dat de heer Sepp B. geen makkelijke tijd tegemoet gaat... Een veroordeling lijkt er onvermijdelijk aan te gaan komen.

Citatenboek

verhaal
4.5 met 2 stemmen 1.327
...ik ze niet. B: Omdat ik met "doorleefde citaten" wèl wat kan hier één van Remco C. die me te binnen schiet: dodelijk de tuin waarin geen onkruid mag groeien.

Zoon kent gek genoeg de weg

dagcolumn
4.3 met 7 stemmen 182
...Gek genoeg maakt hij me ook een beetje jaloers. Is het niet prachtig om te merken dat de wereld zo’n wonderbaarlijke plaats is? En toch veilig, want zijn zoon kent gek genoeg de weg.

Sanne B.

column
3.8 met 5 stemmen 84
...maar uit en neem je pillen in, dan gaan we naar het strand. Zonder Sanne B.!"
hans uil28 september 2016Lees meer…

Project Buiten Om (8)

column
2.0 met 1 stemmen 164
...op uitvoering van de mooie plannen. De gedupeerden inwoners willen, het algemeen belang dienend, ook graag hun individuele belangen geborgd zien. Zij zijn benieuwd welke compensatieregelingen de gemeente treft en of deze toereikend worden geacht. Stevige onderhandelingen staan ongetwijfeld...
Mien13 december 2009Lees meer…

Linksrijders

verhaal
3.8 met 5 stemmen 725
...Onder veel b’s vinden we ook mensen terug, die bang zijn om miskend te worden of als slome duikelaar betiteld te worden. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om me op de rechter strook te verstoppen en stilletjes te kijken naar het overdreven gedoe en toneelspel dat zich links van mij...

Foute keuze

dagcolumn
3.1 met 14 stemmen 335
...de pijn van hen die hem lief hebben (Vrij naar het 4 mei gedicht van Auke Siebe Dirk de Leeuw)

Atelier Triple B

beschouwing
4.0 met 1 stemmen 171
...zijn atelier Triple B. Atelier Triple B Bedrieg Belazer Bedonder

Opgelucht blauw

hartenkreet
4.3 met 9 stemmen 494
Vluchten kan niet meer, tot stof vergaan braakt de vuurberg het as, zie hier uw voorland. Het zwerk ontbeert duizenden condensstrepen, vleugels tippen aan oneindigheid, niemand is in de wolken. U wilde van A naar B ? Ik ben blij dat dat even niet mogelijk is.
Fred17 april 2010Lees meer…

bewering
2.8 met 6 stemmen 80
...kon rekenen. Ik schrijf dit succes met name toe aan de stuurmanskunst van Mark Rutte, die naar de buitenwereld toe altijd weer ontspannen reageert.
O.U. Deis20 augustus 2017Lees meer…

Sporttaal

dagcolumn
4.3 met 9 stemmen 1.026
...De lange bal kwam zelden aan l. De voorzetten waren veel te scherp m. Ze hebben niet genoeg de ruimte gezocht n. In de hitte zakten de toppers door het ijs o. Uiteindelijk hebben ze de slag gemist p. Want ze zaten helemaal stuk Wie de meeste goede antwoorden geeft krijgt geen...

Meewerken aan eigen veroordeling

bewering
5.0 met 2 stemmen 123
...aan zijn eigen veroordeling. Hoe onsympathiek dat ook zou zijn tegenover de nabestaanden...
R.C. de Fries28 september 2020Lees meer…

De kwis

verhaal
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 390
...lottoballetjesnummerskaarten. ,Mag ik ooit weer eens meedoen met uw kwis Benny?
cornil27 april 2013Lees meer…

bewering
2.8 met 11 stemmen 466
Jullie zijn groot en ik ben klein, dus stop nu even met dat gesodmieter.. Ik zeg: Goede Morgen, striplezers en liefhebbers hou het vaandel hoog, wij zeggen wat wij willen en denken, en hen die dat ook willen, gebruik je eigen naam! Ja wie A zegt moet B zeggen... Kalispera...!
Calimero10 augustus 2011Lees meer…

Belagers van Sigrid Kaag

bewering
5.0 met 2 stemmen 178
...ontvangen is zorgwekkend. Met de heer Van Houwelingen moeten geen zoete broodjes worden gebakken door het Presidium van de Kamer.

Hotel

dagcolumn
3.3 met 6 stemmen 396
...buiten. Hij kijkt triomfantelijk naar zijn verliezende medekandidaten. De man tegenover mij kijkt ze na, zijn glas halverwege zijn mond: ’die vrouw is toch een travestiet?’ Ik kijk hem verbaasd aan.’Hoe weet u dat?’ Hij kijkt mij taxerend aan: ‘Ervaringsdeskundige,’ zegt hij...
paco18 april 2007Lees meer…

Olli

verhaal
2.8 met 4 stemmen 722
...geslapen. Enorm liggen woelen in bed. Maar ik heb een besluit genomen. Ik ben van harte bereid om ook mijn naam te verbinden aan een dildo. De Driek O. Omdat er meer moet worden gelachen tussen de lakens.

Gouden duim

dagcolumn
2.5 met 11 stemmen 1.060
...op school en dergelijke (want daar gaat het natuurlijk allemaal heen) en er een mooie beker voor te geven, die snappen niet waar ze mee bezig zijn. Deze mensen van het "Stichting 4 D Nwe Taal" verdienen van mij dan óók een prijs: "De gouden MddlVngr"
Meer laden...