Inloggen

Alle inzendingen over Ik b

612 resultaten.
Sorteren op:

Geen gesprek

dagcolumn
3,0 met 2 stemmen 1.956
...nu een eind aan maken. B. Dat klinkt wel praktisch. A. Welnu, prettige dag verder. B. U ook, en nog bedankt voor dit prettige geen gesprek. A. Graag gedaan. Ik vond het ook aangenaam.

Verkenning voor pingpongkijkers

hartenkreet
3,0 met 4 stemmen 131
...spin kun je met batjes maar ook bijvoorbeeld met vingers geven 17d: 18b: bij wit en oranje dus.

bewering
1,2 met 4 stemmen 92
Het antwoord is Frank Zappa, en waar ik de l achter de eerste b noemde moet achter de tweede b, stop de tijd. Ja, ik denk dat ik er vier goed heb.
Fred 4 okt. 2012Lees meer…

B. B. met R.

dagcolumn
3,8 met 20 stemmen 749
...goed zal bekomen, ach met bruine bonen weet je het eigenlijk bij voorbaat al.

Idee 120.

verhaal
3,4 met 10 stemmen 1.590
...Noord-op, de rivier in, waar hij door verdrinken bevrijd is van klagen over de onjuistheid van 't gemiddelde. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- noot van redactie: "Du choc des opinions jaillit la verité" / "From the clash of...

BED AND BREAKFAST

dagcolumn
4,3 met 3 stemmen 268
...besmet raken door het energieloze Zijn, pakken we uiteindelijk onze biezen. Op zoek naar een nieuwe B&B met een dissonant die Tripadvisor nog niet ontdekt heeft.

bewering
1,7 met 3 stemmen 233
Integratie zit 'm in de benaming, noem jezelf voortaan Ali B. van Bommel. Allochtoon, onbekende B, voetjebal is prijs schieten, oude strips zonder afbeelding van een profeet en Wammes Waggel is geen varken. Daarbij is het een groot voordeel dat Tom Poes geen hond is. Wat wil je nog meer, respect ?
Fred18 jun. 2010Lees meer…

2006 door B en b

verhaal
1,0 met 2 stemmen 659
...sloebers dit hadden afgewerkt of dat B en b na een zeer flinke dronk het verder hadden afgemaakt. Later bleek het dat “2006” nooit 2006 heeft gehaald. Weggeregend! Het weze gezegd!

"Unnen babbel in oewen bebbel"

hartenkreet
4,0 met 1 stemmen 48
...sinds lange jaren onder rulle aarde, maar nu nog herinneren de hopjes uit het cilindrische blikje mij steevast aan haar......

bewering
3,4 met 10 stemmen 71
Het is een ongekend schandaal dat een moordenaar als de heer Desi B. voor de tweede keer President van Suriname zou kunnen worden.

bewering
3,0 met 4 stemmen 102
Ik denk dat de heer Sepp B. geen makkelijke tijd tegemoet gaat... Een veroordeling lijkt er onvermijdelijk aan te gaan komen.

Verlichting

verhaal
3,8 met 9 stemmen 1.428
...de persoon). En rare gedragingen van hem, zodat je je eigen irritatie niet meer in de hand hebt. Al met al: ik ben niet voor die hoedanigheid in de wieg gelegd. We hadden het over Kant.

Zoon kent gek genoeg de weg

dagcolumn
4,3 met 7 stemmen 174
...Gek genoeg maakt hij me ook een beetje jaloers. Is het niet prachtig om te merken dat de wereld zo’n wonderbaarlijke plaats is? En toch veilig, want zijn zoon kent gek genoeg de weg.

Citatenboek

verhaal
4,5 met 2 stemmen 1.326
...ik ze niet. B: Omdat ik met "doorleefde citaten" wèl wat kan hier één van Remco C. die me te binnen schiet: dodelijk de tuin waarin geen onkruid mag groeien.

Sanne B.

column
3,8 met 5 stemmen 70
...maar uit en neem je pillen in, dan gaan we naar het strand. Zonder Sanne B.!"

Project Buiten Om (8)

column
2,0 met 1 stemmen 163
...op uitvoering van de mooie plannen. De gedupeerden inwoners willen, het algemeen belang dienend, ook graag hun individuele belangen geborgd zien. Zij zijn benieuwd welke compensatieregelingen de gemeente treft en of deze toereikend worden geacht. Stevige onderhandelingen staan ongetwijfeld...
Mien13 dec. 2009Lees meer…

Linksrijders

verhaal
3,8 met 5 stemmen 724
...Onder veel b’s vinden we ook mensen terug, die bang zijn om miskend te worden of als slome duikelaar betiteld te worden. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om me op de rechter strook te verstoppen en stilletjes te kijken naar het overdreven gedoe en toneelspel dat zich links van mij...

Foute keuze

dagcolumn
3,1 met 14 stemmen 331
...de pijn van hen die hem lief hebben (Vrij naar het 4 mei gedicht van Auke Siebe Dirk de Leeuw)

Opgelucht blauw

hartenkreet
4,3 met 9 stemmen 493
Vluchten kan niet meer, tot stof vergaan braakt de vuurberg het as, zie hier uw voorland. Het zwerk ontbeert duizenden condensstrepen, vleugels tippen aan oneindigheid, niemand is in de wolken. U wilde van A naar B ? Ik ben blij dat dat even niet mogelijk is.
Fred17 apr. 2010Lees meer…

bewering
2,8 met 6 stemmen 78
...kon rekenen. Ik schrijf dit succes met name toe aan de stuurmanskunst van Mark Rutte, die naar de buitenwereld toe altijd weer ontspannen reageert.

Meewerken aan eigen veroordeling

bewering
5,0 met 2 stemmen 105
...aan zijn eigen veroordeling. Hoe onsympathiek dat ook zou zijn tegenover de nabestaanden...

Sporttaal

dagcolumn
4,3 met 9 stemmen 1.021
...De lange bal kwam zelden aan l. De voorzetten waren veel te scherp m. Ze hebben niet genoeg de ruimte gezocht n. In de hitte zakten de toppers door het ijs o. Uiteindelijk hebben ze de slag gemist p. Want ze zaten helemaal stuk Wie de meeste goede antwoorden geeft krijgt geen...

bewering
2,8 met 11 stemmen 463
Jullie zijn groot en ik ben klein, dus stop nu even met dat gesodmieter.. Ik zeg: Goede Morgen, striplezers en liefhebbers hou het vaandel hoog, wij zeggen wat wij willen en denken, en hen die dat ook willen, gebruik je eigen naam! Ja wie A zegt moet B zeggen... Kalispera...!

De kwis

verhaal
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 388
...lottoballetjesnummerskaarten. ,Mag ik ooit weer eens meedoen met uw kwis Benny?
cornil27 apr. 2013Lees meer…

Hotel

dagcolumn
3,3 met 6 stemmen 390
...buiten. Hij kijkt triomfantelijk naar zijn verliezende medekandidaten. De man tegenover mij kijkt ze na, zijn glas halverwege zijn mond: ’die vrouw is toch een travestiet?’ Ik kijk hem verbaasd aan.’Hoe weet u dat?’ Hij kijkt mij taxerend aan: ‘Ervaringsdeskundige,’ zegt hij...
paco18 apr. 2007Lees meer…

bewering
5,0 met 2 stemmen 89
...zei Sonja B. altijd na haar tv-shows, een slogan die ik best wel een beetje mis zo af en toe, want Jeroen en Paul, Knevel en Van den Brink, zijn lang niet zo amicaal! Ik mis gewoon meer moederlijke vrouwen aan het televisieroer! Nieuwe Sonja's graag!

Olli

verhaal
2,8 met 4 stemmen 721
...geslapen. Enorm liggen woelen in bed. Maar ik heb een besluit genomen. Ik ben van harte bereid om ook mijn naam te verbinden aan een dildo. De Driek O. Omdat er meer moet worden gelachen tussen de lakens.

Gouden duim

dagcolumn
2,5 met 11 stemmen 1.058
...op school en dergelijke (want daar gaat het natuurlijk allemaal heen) en er een mooie beker voor te geven, die snappen niet waar ze mee bezig zijn. Deze mensen van het "Stichting 4 D Nwe Taal" verdienen van mij dan óók een prijs: "De gouden MddlVngr"

De Haan

dagcolumn
3,8 met 4 stemmen 711
...maken. Ik hoop in naam van de vrede dat het Europese project lukt. Want ook al wonen er in Europa geen moordenaars, geen plunderaars, geen brandstichters en willen ze elkaar alleen vreedzaam veroveren, Europa verenigen zal nooit lukken zonder medewerking van alle Europeanen.

Werkverschaffing!

column
4,3 met 6 stemmen 276
...een nieuwe medewerker.’ Toch bedankt. Bij het ophangen (van de telefoon!) bedenk ik me dat dit toch wel een goed uitzendbureau is voor werkverschaffing. Niet zozeer voor mij en anderen, maar wel voor de eigen medewerkers.
Meer laden...