Inloggen

Alle inzendingen over koningin B

1139 resultaten.

Sorteren op:

Kloonrede

dagcolumn
3.9 met 14 stemmen 530
...Geroezemoes in de Ridderzaal.*) Leden van de Staten-Generaal, duid het mij niet euvel. Ik heb abusievelijk de troonrede van verleden jaar gedeclameerd.
Quirijn Metz16 september 2008Lees meer…

Dag koningin

hartenkreet
0.9 met 7 stemmen 183
...vloeistof druppelt op maandverband. Dag koningin, je bent mens geworden, we hebben je niet meer nodig.

bewering
2.3 met 11 stemmen 183
Sommige mensen misgunnen Maxima de titel van koningin. Wat kleinzielig en benepen! We zouden juist trots moeten zijn op de vrouw van Willem-Alexander. Eindelijk krijgen we nu een beeldschone koningin die Zuid-Amerikaanse gratie en temperament kan toevoegen aan ons saaie, aftandse koningshuis.

De vader van Maxima

column
2.0 met 8 stemmen 123
...hier zo vaak zij kunnen, als pa niet alsnog berecht wordt door al dat geklets in Nederland. Door op de troon te blijven voorkomt onze vorstin dat er over die 'zondige' vader nog meer gezanikt wordt.
Eelt10 oktober 2012Lees meer…

Geen gesprek

dagcolumn
3.0 met 2 stemmen 1.962
...nu een eind aan maken. B. Dat klinkt wel praktisch. A. Welnu, prettige dag verder. B. U ook, en nog bedankt voor dit prettige geen gesprek. A. Graag gedaan. Ik vond het ook aangenaam.

De Open Kring vierde vast Koninginnedag, nu jullie nog!

hartenkreet
3.0 met 1 stemmen 171
...en “Oranje”-Koninginnevla liet men zich goed smaken en daarmee werd onze viering besloten. Benieuwd hoe u aanstaande vrijdag Koninginnedag viert!

B. B. met R.

dagcolumn
3.8 met 20 stemmen 752
...goed zal bekomen, ach met bruine bonen weet je het eigenlijk bij voorbaat al.

2006 door B en b

verhaal
1.0 met 2 stemmen 661
...sloebers dit hadden afgewerkt of dat B en b na een zeer flinke dronk het verder hadden afgemaakt. Later bleek het dat “2006” nooit 2006 heeft gehaald. Weggeregend! Het weze gezegd!

Verkenning voor pingpongkijkers

hartenkreet
3.0 met 4 stemmen 133
...spin kun je met batjes maar ook bijvoorbeeld met vingers geven 17d: 18b: bij wit en oranje dus.

bewering
1.2 met 4 stemmen 92
Het antwoord is Frank Zappa, en waar ik de l achter de eerste b noemde moet achter de tweede b, stop de tijd. Ja, ik denk dat ik er vier goed heb.
Fred4 oktober 2012Lees meer…

Idee 120.

verhaal
3.4 met 10 stemmen 1.594
...Noord-op, de rivier in, waar hij door verdrinken bevrijd is van klagen over de onjuistheid van 't gemiddelde. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- noot van redactie: "Du choc des opinions jaillit la verité" / "From the clash of...

BED AND BREAKFAST

dagcolumn
4.3 met 3 stemmen 271
...besmet raken door het energieloze Zijn, pakken we uiteindelijk onze biezen. Op zoek naar een nieuwe B&B met een dissonant die Tripadvisor nog niet ontdekt heeft.

bewering
4.0 met 3 stemmen 93
Trix heeft de nar niet meer in bedwang, een bijenkoningin is haar eigen imker geworden en naarstig op zoek naar een welwillende dar. Ik denk dat ze een steek heeft laten vallen, de angel achter het honingzoete doet de korf geen goed. De kleine mijt knaagt een huis omver. Oranje doet mijn ogen...

bewering
1.7 met 3 stemmen 241
Integratie zit 'm in de benaming, noem jezelf voortaan Ali B. van Bommel. Allochtoon, onbekende B, voetjebal is prijs schieten, oude strips zonder afbeelding van een profeet en Wammes Waggel is geen varken. Daarbij is het een groot voordeel dat Tom Poes geen hond is. Wat wil je nog meer, respect ?
Fred18 juni 2010Lees meer…

"Unnen babbel in oewen bebbel"

hartenkreet
4.0 met 1 stemmen 53
...sinds lange jaren onder rulle aarde, maar nu nog herinneren de hopjes uit het cilindrische blikje mij steevast aan haar......

Troonsafstand aanstaande

hartenkreet
3.0 met 4 stemmen 99
...'Bedoel je die twee ingedutte fossielen in hun apepakkie voor je voordeur?' 'Weet je wel dat ik de koningin ben geweest?' 'En het afkicken valt niet mee, hé!' 'Pardon? Vlegel!' etc.

WESPENSMAAK (tweede deel)

verhaal
4.0 met 2 stemmen 72
...ervan, maar vertelden niemand er iets over. Zij waardeerden ten zeerste de adellijke armoede of de armoedige adel. De wespen bleven altijd bij de hut van Wilfried en Machteld wonen. Een enkele keer reisde er nog wel eentje naar de koninklijke keuken, vluchtte weer op tijd.
Han Messie26 september 2016Lees meer…

Bejaardenzorg

dagcolumn
4.3 met 31 stemmen 386
...word door haar vier bodyguards, die ik - jandorie nog aan toe - zelf heb betaald.

Nagel

bewering
5.0 met 6 stemmen 106
Jan Nagel (b)lijkt steeds opnieuw een nagel aan de doodskist van 50+.

bewering
3.4 met 10 stemmen 72
Het is een ongekend schandaal dat een moordenaar als de heer Desi B. voor de tweede keer President van Suriname zou kunnen worden.

Ongelukkig

hartenkreet
1.9 met 14 stemmen 1.586
...hart is gelucht. Ik hoop dat er hier mensen zijn die dezelfde gevoelens hebben.
B.14 augustus 2008Lees meer…

Crisis

hartenkreet
-0.2 met 5 stemmen 644
...vrienden van ons tot over hun oren in de problemen te zitten en komt de realiteit hard aan. Mijn droomwereldje waar ik vroeger in leefde is voorgoed uit elkaar geknald. Door de crisis, door de derde wereld, door de dood. Misschien vrees ik dat nog wel het allermeeste, een pijnlijke dood....
B.9 februari 2009Lees meer…

Liefde & Haat

hartenkreet
3.5 met 4 stemmen 841
...leven? Ik wordt er allemaal zo gek van dat ik echt steeds ongelukkiger begin te worden. Ik heb al weken niet meer oprecht gelachen.
B6 december 2009Lees meer…

Verlichting

verhaal
3.8 met 9 stemmen 1.428
...de persoon). En rare gedragingen van hem, zodat je je eigen irritatie niet meer in de hand hebt. Al met al: ik ben niet voor die hoedanigheid in de wieg gelegd. We hadden het over Kant.

Leve De Koningin !

dagcolumn
4.5 met 13 stemmen 710
...mijn hoofd heb ik al dat ik De Koningin heb verjaagd. Als je haar ziet vandaag of morgen, heb jij dan wel een plekje voor haar over?

bewering
3.0 met 4 stemmen 103
Ik denk dat de heer Sepp B. geen makkelijke tijd tegemoet gaat... Een veroordeling lijkt er onvermijdelijk aan te gaan komen.

Sanne B.

column
3.8 met 5 stemmen 85
...maar uit en neem je pillen in, dan gaan we naar het strand. Zonder Sanne B.!"
hans uil28 september 2016Lees meer…

Citatenboek

verhaal
4.5 met 2 stemmen 1.327
...ik ze niet. B: Omdat ik met "doorleefde citaten" wèl wat kan hier één van Remco C. die me te binnen schiet: dodelijk de tuin waarin geen onkruid mag groeien.

Zoon kent gek genoeg de weg

dagcolumn
4.3 met 7 stemmen 182
...Gek genoeg maakt hij me ook een beetje jaloers. Is het niet prachtig om te merken dat de wereld zo’n wonderbaarlijke plaats is? En toch veilig, want zijn zoon kent gek genoeg de weg.

Soestdijk

hartenkreet
3.9 met 7 stemmen 285
...enorm paleis te treffen, maar in feite hebben we inzicht gekregen in de enorme draagkracht en flexibiliteit van onze eigen Koningin, want die was enorm!
Meer laden...