Inloggen

Alle inzendingen over Stanhope Alexander F

567 resultaten.
Sorteren op:

De koninklijke schilderes, die Hollandse voetsporen naliet

beschouwing
4,3 met 3 stemmen 36
...hertrouwde in 1915 met zijn oud-studente Maudie Palmer. In augustus 1916 sneuvelde Alec als infanterist op het slagveld. Hij werd 23 jaar.

F.

dagcolumn
5,0 met 5 stemmen 145
...Geraakt reken ik een volle tas boodschappen af voor weinig. Thuis ontsteek ik een kaars voor de getroffen familie. Troost me met de gedachte dat ik het juiste heb gedaan.

BDE’s: de donkere materie van het bewustzijn (1)

beschouwing
4,6 met 14 stemmen 2.390
...maar ze allemaal ontoereikend vond om de belangrijkste kenmerken van BDE’s te verklaren: het ontmoeten van overleden vrienden en familieleden, en de grote scherpte en helderheid van het bewustzijn tijdens zulke ervaringen. - Wordt vervolgd -

BDE’s: de donkere materie van het bewustzijn (2)

beschouwing
4,2 met 17 stemmen 8.526
...is die tijdelijk een lichaam bewoont en na de fysieke dood terugkeert naar zijn eigenlijke, geestelijke domein. BDE’ers komen voor enkele minuten in dat geestelijke gebied terecht en kunnen ons vertellen hoe dat eruit ziet en welke wetten en principes daar gelden. Laten we er nu van...

Alexander Isak

bewering
4,7 met 3 stemmen 118
...1. Ik ben ervan overtuigd dat het bovendien een goede investering zou zijn geweest want Isak heeft zijn plafond nog niet bereikt en ook San Sebastian zal niet zijn eindstation zijn.

***

hartenkreet
2,7 met 3 stemmen 733
...u een kleautzak vind ? Dat op deze site de Nederlandse taal vernuekt wordt ? *f dan maar.

bewering
4,0 met 5 stemmen 188
Ik zie de koppen van Willem Alexander en Donald Trump. Bea heeft iets uit te leggen, dunkt mij.
Fred30 sep. 2015Lees meer…

Zelfs jouw schilderkunst kon je niet redden

beschouwing
4,0 met 1 stemmen 39
...verscheen de speelfilm 'Summer in February' van Christopher Menaul, over de driehoeksverhouding tussen Alfred, Gilbert en jou. Jouw rol werd door Emily Jane Browning gespeeld.

Aardbevingsproblematiek in Groningen

bewering
3,6 met 5 stemmen 244
Mooi dat vandaag bij het bezoek van Willem Alexander en nogal wat familieleden aan Groningen ook de aardbevingsproblematiek onder zijn en hun aandacht wordt gebracht.

bewering
3,3 met 12 stemmen 647
...moord- en martelbendes van ISIS. We lopen daardoor een verhoogd risico op aanslagen, maar laf aan de kant blijven staan is al lang geen optie meer.

“Na dit leven” van dr. Eben Alexander

beschouwing
3,9 met 10 stemmen 2.063
...vertaling “Na dit leven” vertonen hetzelfde beeld. Wie een wetenschappelijk paradigma aanvecht, zal heel wat horden moeten nemen voordat zijn ideeën ingang vinden. Toch lijkt deze poging me de moeite waard. “Na dit leven” kan, door zijn soepele stijl en rijkdom aan medische details,...

bewering
4,2 met 10 stemmen 338
De drie vingers in de lucht voor Koning Willem-Alexander in het nationale Koningslied geven aanleiding tot vele humoristisch bedoelde persiflages.

Een Vandaag

dagcolumn
4,2 met 5 stemmen 128
...Wat vroeg u dan? - &%$#$!! - Alles goed, meneer Trip? - Meneer Rutte de tijd is om, fijn weekend - Insgelijks!

Kroonprins Alexander sterft zoals hij geleefd heeft: troosteloos geïsoleerd.

dagcolumn
4,5 met 4 stemmen 77
...nu kroonprinses. --- Naschrift: zal onze huidige koning Willem-Alexander – die als familieman én als historicus goed weet wat gespeeld heeft in de 19e eeuw - met een duidelijke bedoeling zijn naam gekozen hebben? Willem IV zou erg voor de hand gelegen hebben, maar hij koos daar niet...

Over reacties gesproken

hartenkreet
3,9 met 18 stemmen 261
...uitgemaakt te worden, schelden doe je maar in je eigen kleutertijd en verder heet Fred precies zoals je dat spelt: F R E D. Domme smakeloze grappen als fret wil ik van jou niet meer zien. Je mag dan graag denken dat je zoveel beter bent dan de rest van de wereld, hier zit iemand die daar heel...

bewering
2,5 met 8 stemmen 3.920
De wijze waarop Geert Wilders (PVV) meent met zijn politieke tegenstanders te kunnen omgaan - nu weer door het plaatsen van een nogal ongepaste nepfoto van Alexander Pechtold - is tekenend voor zijn maniakale inborst.

Hoe wereldroem een heroïneprostituée tijdelijk optilde

beschouwing
5,0 met 3 stemmen 51
...teveel alcohol en je zegt, dat jouw lever jouw dood wordt. Een voorspelling, die niet zo moeilijk is, wanneer je door blijft drinken. Jouw huisdier is een chowchow en je bent boven de verwachting van velen reeds 58 jaar.

bewering
2,0 met 3 stemmen 59
Helaas was hét big point voor de nieuwe Brazilaanse wereldkampioenen. Nummerdor en Varenhorst konden onder de ogen van koning Willem Alexander en koningin Máxima hun 5 matchpoints slechts verzilveren.

bewering
0,8 met 5 stemmen 90
Uit intiem-koninklijke bronnen (ik noem niet Maxima) heb ik vernomen dat Willem-Alexander vanwege incapabele, waterige redenen wordt overgeslagen en dat Catharina Amalia Beatrix Carmen Victoria onze volgende koningin zal zijn!

bewering
3,9 met 7 stemmen 159
De woorden van Koning Willem-Alexander dat Nederland zijn kracht ontleent aan tolerantie en dat iedereen gehoord wil worden, getuigen van wijsheid. "Wij zijn meer dan 17 miljoen selfies", aldus onze vorst die nu geniet van de warmte in Argentinië.

bewering
3,0 met 4 stemmen 60
De betreurenswaardige uitschakeling van de wereldkampioenen Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen op het WK Beachvolleybal door het Braziliaanse beachduo Felipe/Filho is vooral te wijten aan hun herhaalde pogingen onoordeelkundig hard te serveren op de belangrijke punten.

Door Scott bestolen en van plagiaat beschuldigd

beschouwing
3,5 met 2 stemmen 36
...andere patiënten gedood werden. Je werd 47 jaar en je bent samen met Scott in het roomse kerkhof van het Rockville Union Cemetery begraven.

bewering
0,0 met 7 stemmen 8.538
Willem-Alexander Koning en een beul van Pinochet stamgast in het Torentje. Met militaire steun van Rutte zal dat zeker lukken. Cohen als de Nederlandse Karzai. Met de muts van een generaal pardon voor misdaden jegens de menselijkheid. Israel verbleekt erbij.
Joop 9 jun. 2010Lees meer…

De jonge prins Maurits overleden

dagcolumn
4,7 met 3 stemmen 86
... de wijze waarop de starre Willem III met zijn en haar leed omging de katalysator voor het dramatisch-ongelukkige leven van moeder Sofie, en haar/hun kinderen Willem en Alexander. Daarover later deze maand meer, want ook Willem en Alexander stierven in juni.

Het gouden toverstokje van een Griekse, bloedmooie fee

beschouwing
4,0 met 1 stemmen 46
...en Rome. In Amerika had je succes als prerafaëlitische kunstenares. Jullie kregen drie kinderen. Na zijn pensionering woonde William in Surrey en op 6 juli 1901 is hij in Frimley Green overleden. Op 6 maart 1927 overleed jij in Ashburn Place, South Kensington. Je werd 82 jaar en je...

bewering
2,3 met 11 stemmen 182
Sommige mensen misgunnen Maxima de titel van koningin. Wat kleinzielig en benepen! We zouden juist trots moeten zijn op de vrouw van Willem-Alexander. Eindelijk krijgen we nu een beeldschone koningin die Zuid-Amerikaanse gratie en temperament kan toevoegen aan ons saaie, aftandse koningshuis.

Spiritistisch geïnspireerd

beschouwing
5,0 met 1 stemmen 1.126
...toegenegen William stierf aan de loopgravenkoorts, maakte het intense verdriet en het terugverlangen naar hem, dat je hem slechts twee jaar overleefde; met een stalen glimlach nam je afscheid van je aardse incarnatie, want je wist dat hij niet ver meer van je verwijderd was. Je bent net als hij...

Nederlandse Taal

dagcolumn
3,5 met 6 stemmen 189
...te ondernemen voor de avonturiers en kaartmakers van de toekomst waarin de levende voorbeelden van onze gestileerde hiëroglyfen opnieuw worden ontdekt. Nadat ze, als de letter A, eeuwenlang onder het woestijnzand bedolven zijn geweest...

Een koning zonder kapsones

beschouwing
3,5 met 2 stemmen 101
...altaar hebt meegewerkt, ze keek meestal droevig, dromerig en melancholisch, zo ook op de dag dat ze jou heeft moeten begraven bij die zelfgemaakte, monumentale, schitterende kunstkapel. Ook zij is later daar begraven, evenals de ruimdenkende schrijver Aldous Huxley.
Meer laden...