Inloggen

Alle inzendingen over Dé b

728 resultaten.

Sorteren op:
autobiografie
4.0 met 4 stemmen 148
...een grote zielsvriend van mij. Ooit heb ik als jongeling een bos rozen op zijn graf tussen de vier cypressen in Bussum-Zuid gelegd. Enfin, met grote trots laat ik jullie deze foto zien!...

Geen gesprek

dagcolumn
3.0 met 2 stemmen 1.962
...nu een eind aan maken. B. Dat klinkt wel praktisch. A. Welnu, prettige dag verder. B. U ook, en nog bedankt voor dit prettige geen gesprek. A. Graag gedaan. Ik vond het ook aangenaam.

2006 door B en b

verhaal
1.0 met 2 stemmen 661
...sloebers dit hadden afgewerkt of dat B en b na een zeer flinke dronk het verder hadden afgemaakt. Later bleek het dat “2006” nooit 2006 heeft gehaald. Weggeregend! Het weze gezegd!

B. B. met R.

dagcolumn
3.8 met 20 stemmen 752
...goed zal bekomen, ach met bruine bonen weet je het eigenlijk bij voorbaat al.

bewering
4.1 met 19 stemmen 341
Nu ook bij de Protestantse en de Christelijke Kerk het kindermisbruik meer en meer aan het licht komt....kan je niet meer beweren dat het celibaat dé oorzaak is.

bewering
3.6 met 11 stemmen 104
Ik geloof niet in dé duivel, maar wel in mensen, die duivelse, inhumane, liefdeloze praktijken begaan!

Verkenning voor pingpongkijkers

hartenkreet
3.0 met 4 stemmen 133
...spin kun je met batjes maar ook bijvoorbeeld met vingers geven 17d: 18b: bij wit en oranje dus.

bewering
1.2 met 4 stemmen 92
Het antwoord is Frank Zappa, en waar ik de l achter de eerste b noemde moet achter de tweede b, stop de tijd. Ja, ik denk dat ik er vier goed heb.
Fred4 oktober 2012Lees meer…

Dé portrettist van Rusland

beschouwing
2.0 met 6 stemmen 211
...een hartstilstand, net als je vader, maar wel vijf jaar eerder. Je bent begraven op de begraafplaats Novodevichy in Moskou.

Idee 120.

verhaal
3.4 met 10 stemmen 1.594
...Noord-op, de rivier in, waar hij door verdrinken bevrijd is van klagen over de onjuistheid van 't gemiddelde. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- noot van redactie: "Du choc des opinions jaillit la verité" / "From the clash of...

BED AND BREAKFAST

dagcolumn
4.3 met 3 stemmen 271
...besmet raken door het energieloze Zijn, pakken we uiteindelijk onze biezen. Op zoek naar een nieuwe B&B met een dissonant die Tripadvisor nog niet ontdekt heeft.

bewering
1.7 met 3 stemmen 240
Integratie zit 'm in de benaming, noem jezelf voortaan Ali B. van Bommel. Allochtoon, onbekende B, voetjebal is prijs schieten, oude strips zonder afbeelding van een profeet en Wammes Waggel is geen varken. Daarbij is het een groot voordeel dat Tom Poes geen hond is. Wat wil je nog meer, respect ?
Fred18 juni 2010Lees meer…

"Unnen babbel in oewen bebbel"

hartenkreet
4.0 met 1 stemmen 53
...sinds lange jaren onder rulle aarde, maar nu nog herinneren de hopjes uit het cilindrische blikje mij steevast aan haar......

Nagel

bewering
5.0 met 6 stemmen 104
Jan Nagel (b)lijkt steeds opnieuw een nagel aan de doodskist van 50+.

Om te huilen

verhaal
2.0 met 9 stemmen 896
...schijnen. Dan kan ik mijn tranen tenminste verstoppen. Achter een hele grote zonnebril wel te verstaan.

bewering
3.4 met 10 stemmen 72
Het is een ongekend schandaal dat een moordenaar als de heer Desi B. voor de tweede keer President van Suriname zou kunnen worden.

Ongelukkig

hartenkreet
1.9 met 14 stemmen 1.586
...hart is gelucht. Ik hoop dat er hier mensen zijn die dezelfde gevoelens hebben.
B.14 augustus 2008Lees meer…

Crisis

hartenkreet
-0.2 met 5 stemmen 644
...vrienden van ons tot over hun oren in de problemen te zitten en komt de realiteit hard aan. Mijn droomwereldje waar ik vroeger in leefde is voorgoed uit elkaar geknald. Door de crisis, door de derde wereld, door de dood. Misschien vrees ik dat nog wel het allermeeste, een pijnlijke dood....
B.9 februari 2009Lees meer…

Liefde & Haat

hartenkreet
3.5 met 4 stemmen 841
...leven? Ik wordt er allemaal zo gek van dat ik echt steeds ongelukkiger begin te worden. Ik heb al weken niet meer oprecht gelachen.
B6 december 2009Lees meer…

Verlichting

verhaal
3.8 met 9 stemmen 1.428
...de persoon). En rare gedragingen van hem, zodat je je eigen irritatie niet meer in de hand hebt. Al met al: ik ben niet voor die hoedanigheid in de wieg gelegd. We hadden het over Kant.

bewering
3.0 met 4 stemmen 103
Ik denk dat de heer Sepp B. geen makkelijke tijd tegemoet gaat... Een veroordeling lijkt er onvermijdelijk aan te gaan komen.

Citatenboek

verhaal
4.5 met 2 stemmen 1.327
...ik ze niet. B: Omdat ik met "doorleefde citaten" wèl wat kan hier één van Remco C. die me te binnen schiet: dodelijk de tuin waarin geen onkruid mag groeien.

Sanne B.

column
3.8 met 5 stemmen 84
...maar uit en neem je pillen in, dan gaan we naar het strand. Zonder Sanne B.!"
hans uil28 september 2016Lees meer…

Zoon kent gek genoeg de weg

dagcolumn
4.3 met 7 stemmen 182
...Gek genoeg maakt hij me ook een beetje jaloers. Is het niet prachtig om te merken dat de wereld zo’n wonderbaarlijke plaats is? En toch veilig, want zijn zoon kent gek genoeg de weg.

Project Buiten Om (8)

column
2.0 met 1 stemmen 164
...op uitvoering van de mooie plannen. De gedupeerden inwoners willen, het algemeen belang dienend, ook graag hun individuele belangen geborgd zien. Zij zijn benieuwd welke compensatieregelingen de gemeente treft en of deze toereikend worden geacht. Stevige onderhandelingen staan ongetwijfeld...
Mien13 december 2009Lees meer…

Linksrijders

verhaal
3.8 met 5 stemmen 725
...Onder veel b’s vinden we ook mensen terug, die bang zijn om miskend te worden of als slome duikelaar betiteld te worden. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om me op de rechter strook te verstoppen en stilletjes te kijken naar het overdreven gedoe en toneelspel dat zich links van mij...

Foute keuze

dagcolumn
3.1 met 14 stemmen 335
...de pijn van hen die hem lief hebben (Vrij naar het 4 mei gedicht van Auke Siebe Dirk de Leeuw)

Atelier Triple B

beschouwing
4.0 met 1 stemmen 171
...zijn atelier Triple B. Atelier Triple B Bedrieg Belazer Bedonder

Opgelucht blauw

hartenkreet
4.3 met 9 stemmen 494
Vluchten kan niet meer, tot stof vergaan braakt de vuurberg het as, zie hier uw voorland. Het zwerk ontbeert duizenden condensstrepen, vleugels tippen aan oneindigheid, niemand is in de wolken. U wilde van A naar B ? Ik ben blij dat dat even niet mogelijk is.
Fred17 april 2010Lees meer…

Hartzeer

hartenkreet
3.7 met 11 stemmen 150
...in mijn arm loopt de laatste tijd weer op, maar ik weiger naar mijn huisarts te gaan, kom zeg, het is mij wel duidelijk waar dat van komt, tijd en rust zal de boel wel helen en mijn inzicht in deze nachtmerrieperiode vergroten. Ik droom van een ware vriendin, die over enkele maanden aan mij...
Meer laden...