Inloggen

Alle inzendingen over All Of Me

8066 resultaten.

Sorteren op:

Ruzieachtig

verhaal
3.0 met 1 stemmen 465
...ze haar pink tussen duim en wijsvinger. Als jij met een nieuw truitje aan beneden komt en vraagt: Kan dit? En dan even later zegt: jij geeft ook nooit antwoord’, dat soort ruzieachtige sfeer bedoel ik’. Zijn stem klinkt verraderlijk rustig. Ze knikt, van herkenning. Het is beter zo...
Mohair8 december 2009Lees meer…

Ritselaar in Huizen

dagcolumn
3.7 met 6 stemmen 504
...“Van der Huizenhoog, Ritselaar in huizen.” Geen idee waar die neiging vandaan komt. Waarschijnlijk uit een soort zinloos verzet tegen het poenerige en schreeuwerige in het algemeen en de oprukkende verengelsing van onze maatschappij in het bijzonder. Natuurlijk doe ik het niet....
van Gellekom21 november 2017Lees meer…

Ik heb niet alle antwoorden...

verhaal
4.7 met 3 stemmen 2.365
...diverse relaties of werkterrein. Ik schik mij in m'n lot en doe m'n best, als iedereen dat voornemen zo hebben, dan zou de wereld er een stuk vredelievender uit zien.

Voor alle postbodes van Nederland

hartenkreet
5.0 met 2 stemmen 144
...ben ik werkzaam in de gemeente Zaltbommel, in het rivierdorp Zuilichem, zuidelijk van de rivier Waal. Gelegen op een afstand van ongeveer 185 kilometer van Molkwerum. Een heel mooi gebaar van deze inwoonster van Molkwerum, die ik middels de digitale snelweg een kaartrijk 2021 wens...!

Sybren Polet: Alle wit doelwit

beschouwing
2.0 met 3 stemmen 123
...leven zich volmaakt uit in deze lucht en draaien hun bloemhoofden mee met de zon'

Totaalverzekering,

bewering
3.2 met 6 stemmen 40
Nederlands - moedertaal - 78 all-risk > geheel, met volledige dekking, volledig all-riskverzekering > totaalverzekering, verzekering tegen alle risico's, volverzekering
Piet Ris23 augustus 2016Lees meer…

Nieuwjaar 2018

bewering
3.7 met 6 stemmen 101
Als alle Nieuwjaarswensen uitkwamen die wij elk jaar elkaar toewensen, dan waren alle wereldproblemen meteen de wereld uit! Een superformiweldigfantakolosachtig spetterendmooi 2018 gewenst voor alle redactieleden, schrijfcollega's en lezers van deze superformiweldigfantakolosachtige supersite!

Floep, alle lichtjes uit...

verhaal
4.3 met 53 stemmen 2.471
...paar af. Maar dan... floep! Alle lichtjes uit! Als ik de zaklantaarn erbij haal, zie ik bedremmeld twee losse stukjes snoer bengelen...

Wie geeft u een lintje?

beschouwing
4.0 met 12 stemmen 701
...als Willem Alexander bij zijn aantreden alle mensen van ons lijstje een lintje geeft. Ze krijgen Het Grootkruis, de hoogste ridderorde. En dan zegt W.A.: ‘zo, nu is het mooi geweest, dit was de laatste lintjesregen. We schaffen die gekkigheid voorgoed af.’ Wat vindt u van de...

alle beren verzamelen

hartenkreet
3.9 met 8 stemmen 312
Tijdens mijn diepste slaap, in het holst van de nacht klinkt het fluitsignaal. Uit alle gaten, krochten en holen komen ze tevoorschijn. Trekken op richting zonsopgang. Klaar voor het appel van de nieuwe dageraad. Beren op de weg van mijn ontwaken.
Joke Bot17 oktober 2009Lees meer…

bewering
3.0 met 6 stemmen 169
...niemand iets te winnen, door met elkaar samen te werken bereiken we veel meer.

Sessie

dagcolumn
4.5 met 2 stemmen 142
...om te veranderen, een nieuw begin te maken als oprechte transparante en open leider die… – En meent Mark dat? – Allen: NEE! ( Mark verlaat de groep)

bewering
2.6 met 5 stemmen 179
Mijn vrijheid is de vrijheid van allen. De vrijheid van alle mensen zal mijn vrijheid zijn. Om waarlijk vrij te mogen bestaan; zó zal ik gaan!

bewering
2.2 met 14 stemmen 103
Als het kleine Cyprus de Europese Gemeenschap zou moeten loslaten dan zou dat een zeer gevaarlijke ontwikkeling kunnen zijn voor álle betrokken Europese landen en dus voor álle Europeanen.

Stelling nemen

hartenkreet
1.5 met 4 stemmen 431
...tekenen, die cartoon komt er dus aan, verwacht een fatwa van indo-baardapen, jihad van puberale niqaabs. Kom maar met je drogredenen, ik ben er klaar voor, ik neem stelling, maar neem jij mij zoals ik ben?
katje13 juli 2007Lees meer…

Mijn hart huilt

hartenkreet
3.8 met 5 stemmen 94
...als reactie geschreven onder de dagcolumn over 4 mei van Hanneke van Almelo.)

bewering
3.0 met 4 stemmen 383
Summum van socialisme in ‘t dodenrijk. Alle doden zijn gelijk, zonder bezit en zonder verleden, de dood heeft geen geheugen. Alle doden zijn even oud, er is geen dood, doder, doodst.

Oranje regen

dagcolumn
4.1 met 7 stemmen 251
...Alexander zal ons gezamenlijk lintjeslijstje nauwgezet laten uitvoeren via zijn getrouwe vazallen, Commissarissen des Konings en burgemeesters. En daarna zegt Alex: ‘zo, nu is het mooi geweest, dit was de laatste lintjesregen. We schaffen die gekkigheid voorgoed af.’

bewering
3.8 met 5 stemmen 233
...mensen met een geloof van het forum schoppen. Tom Poes vindt dat maar eng, hoor. Extremisme? Bah, het moest niet mogen.
Tom Poes26 januari 2010Lees meer…

Een heerlijke, ongecompliceerde elfenkoningin

beschouwing
2.5 met 8 stemmen 97
...Op 11 juni 2011 ben je getrouwd met Sam, in de St. James Church in Cranham. In november 2011 kregen jullie dochter Mary Ethel. Je eigen platenlabel heet 'In The Name Of' en je hebt inmiddels het debuutalbum van Cults uitgegeven. Cults bestaat uit Madeline Follin en Brian Oblivion. Je derde album...

bewering
1.7 met 3 stemmen 324
De inwisselbaarheid van Kaïns en boetes Eerste gedachte: alle Kaïns van vroeger en nu zouden moeten boeten. Tweede gedachte: als alle Kaïns zouden boeten, was de wereld één gevangenis.
J. Huber27 november 2009Lees meer…

Scheuren

hartenkreet
2.8 met 10 stemmen 249
Op mijn bergje ontwaar ik beneden gapende muilen van onverschilligheid, eigendunk en God voor ons allen, terwijl ik juist één wil zijn met gevoelsgenoten op weg naar De Bron, welke ons allen bindt en tegelijk zo harteloos en bloedig verdeelt.

"L'Important c'est la rose"

hartenkreet
3.5 met 2 stemmen 70
...schonk siert mijn kamer nog altijd. Het afscheid kwam onverwacht. Eenvoud is het kenmerk van het ware.....

bewering
3.0 met 10 stemmen 136
Mensen die bijna alle problemen in de wereld aan één bepaalde groep toeschrijven - bv. moslims, joden, christenen, socialisten, communisten of liberalen - zouden zich eens in alle ernst moeten afvragen of hun wereldbeeld wel deugt.
Regatta24 april 2011Lees meer…

bewering
3.8 met 24 stemmen 417
...leiders en handlangers, terug naar rechtmatige eigenaars. Dat is de bevolking. Alle problemen zijn dan opgelost. Of niet soms?

Sarah Blasko - All Of Me

beschouwing
4.5 met 2 stemmen 230
...verscheen haar vijfde album 'Eternal Return', met o.a. 'I Am Ready', 'I'd Be Lost' en 'Luxurious'. Haar nieuwe begeleidingsband bestaat uit Lawrence Pike, Donny Benet, Neil Sutherland, Sarah Belkner en David Hunt. Dit album is een ongegeneerde lofzang om lief te hebben. Haar teksten zijn...

Met alle geweld

dagcolumn
3.4 met 5 stemmen 137
...verder uit de hand te laten lopen. Escalatie, wraak, machtsvertoon, bloedvergieten, wreedheden, zijn methodes die nog nooit naar een betere wereld hebben geleid..

Save the children

dagcolumn
4.2 met 4 stemmen 1.648
...kinderen. Over de hele wereld. En ze onderhouden een organisatie die dat doet. Allemaal heel prijzenswaardig. Maar opnieuw zien we hier reclame. De man loopt met reclame op zijn borst. Zou hij dat weten? (Foto: sponsorshirt Fiorentina van seizoen 2010-2011, er worden dus miljoenen aan...

Achter een troosteloze facade......

hartenkreet
2.0 met 1 stemmen 41
...niet meer zal vinden.....En als het haar zo uitkomt zet zij alvast maar even PRO FORMA een mes aan haar zwakke, weerloze pols.....
I.Broeckx28 augustus 2019Lees meer…

bewering
1.1 met 16 stemmen 298
...worden erkend als verpestende absurditeit. Ze lekken als de pest en hun doel is niet alleen onzinnig, maar bovenal crimineel! Alle borsten zijn mooi zoals ze zijn en verder geen debiel gesleutel graag door gewetenloze winstjagers!
Meer laden...