Inloggen

Alle inzendingen over mits aanspreekbaar v

867 resultaten.

Sorteren op:

Fake-at-hotmail-dot-com

beschouwing
3.5 met 11 stemmen 2.759
...blaas ik mijn nachtkaars… Pfffffffffffffffffffftt… uit. Mijn laatste notitie als kattenbelletje: Vergeet niet dat de kaarsen-gasaansteker in de rechter keukenlade ligt.

bewering
3.6 met 5 stemmen 95
Ik ben weer aanspreekbaar en geef u derhalve het voordeel van de twijfel. Tot ziens...
Fred25 september 2014Lees meer…

bewering
3.5 met 2 stemmen 71
OUD je voelt je pas echt oud wanneer je joviaal tegen iemand gezegd hebt: zeg maar jij en jouw in plaats van u, hoor . En ze het dan na het een paar keer geprobeerd te hebben, je toch weer met u aanspreken.
catrinus13 oktober 2022Lees meer…

Erwin Mortier: Mit Brennender Sorge

beschouwing
2.5 met 2 stemmen 97
...begaan met de taalbeleving en de taalkunst, vooral het historische aspect ervan.

Deva Premal - Gayatri Mantra

beschouwing
5.0 met 1 stemmen 341
...album tot nu toe verscheen in 2013, 'Mantra Love', met Miten. Al haar liederen zijn bijzonder, ik noem nog slechts 'Gaté Gaté Mantra', 'Om Namo Bhagavate' en 'Awakening/Om Shanti', met op Utube mooie foto's uit hun tijd in de Osho ashram. Bij haar lied 'Chidananda (Jezus)' barste ik spontaan...

V&D-circus

dagcolumn
4.0 met 1 stemmen 154
...in Nijmegen en Zwolle. De gevels van deze V&D-vestigingen zijn een misdaad tegen de menselijkheid. Er zijn er vast meer. En er kunnen vast ook wel wat mensen weg op het hoofdkantoor. Ik zou zeggen de helft. Laat het Circus nou eindelijk maar eens beginnen.

Avondmaaltijdgesprek

dagcolumn
4.0 met 3 stemmen 170
...zo lust ik er nog wel een paar. Ga toch zelf zeg. Dan kun je tenminste zien waarover je praat.

bewering
1.7 met 3 stemmen 92
...Ook ik heb andere voorbeelden uit velerlei bronnen nodig, om mij nèt iets meer in de beleving te geven! Het stimuleert mij om verder te gaan in de richting waarin ik wil gaan! Wat mij ten zeerste aanspreekt, geef ik ook weer door op mijn manier.

Twijfel

hartenkreet
4.2 met 5 stemmen 155
Meestal ben ik zeker van mijn zaak, maar nu weet ik het even niet. Mevrouw Broeckx aanspreken op haar breedsprakigheid, of toch maar een duinendansende zonovergoten ziedende zee? Ik twijfel tussen de uitgang en de weg terug. U kunt nu uw reacties plaatsen.
Fred10 april 2017Lees meer…

Gestoord.

bewering
5.0 met 3 stemmen 37
Dat de heer Wilders op Twitter de Minister van Volkshuisvesting een 'gestoorde gek' noemt, zegt meer over de heer Wilders dan over de politieke voornemens van Hugo de Jonge. En wat voor soort lezers van zijn tweet zal zo'n uitspraak aanspreken?
O.U. Deis18 oktober 2022Lees meer…

Veroordeling van Sander V.

bewering
4.2 met 5 stemmen 419
...de vrijspraak van V. voor verkrachting. Het OM had 25 jaar celstraf en tbs met dwangverpleging geëist.

Van kaft-tot-kaft of toch maar E...?

beschouwing
4.0 met 1 stemmen 216
...beslist zal aanspreken. De gleuf, op diverse manieren te interpreteren, vul ik graag. Mits goed geadresseerd, maar bovenal gefrankeerd. Zo heeft iedere job, hoe je het ook wendt of keert, beslist charme...!

Diederik Ezel

bewering
4.2 met 5 stemmen 129
...uitspreken. Zou het niet veel handiger zijn als Thierry zijn achternaam in het Nederlands laat vertalen en zich als zodanig laat aanspreken?

bewering
4.3 met 3 stemmen 63
V(r)ede In gedachten gaan bij velen de registers open van ondergesneeuwde gevoelens die veelal met kerst de kop op steken...
ria18 december 2017Lees meer…

Nieuw leven

verhaal
0.4 met 5 stemmen 630
...uitkering, anders krijg ik Mitzie nooit meer te zien.’ De drie grachtbewoners nipten bedachtzaam van het bier. ‘Daar moeten we wel wat aan doen.’
hendrik13 maart 2009Lees meer…

bewering
3.0 met 6 stemmen 53
Oranje-trainer Louis van Gaal zou er goed aan doen om in wedstrijden waarbij er een reële kans is dat de tegenstander scoort een lange doelman als Krul of Stekelenburg - mits in vorm - op te stellen.
Victor S.10 september 2013Lees meer…

Tabblad zus, categorie zo

hartenkreet
4.7 met 3 stemmen 97
...dat je ook hier aan allerlei regeltjes moet voldoen. Vrijheid van meningsuiting mitsgaders je binnen de lijnen blijft van het uitgekozen vakje. Gooi al die beperkingen toch overboord of maak een derde site uitingen.nl waar iedereen onbeperkt kan schreeuwen of liefhebben, maar...
Fred29 november 2011Lees meer…

bewering
2.0 met 3 stemmen 111
Hoi, ik ben T. Gendraats (m/v), vandaag heb ik een gestoomde makreel schoon gemaakt, onder applaus van mijn twee katten. De vraag is, wanneer ben je er zeker van dat alle graten zijn verwijderd?

bewering
5.0 met 3 stemmen 160
Mits de condities daarvoor gunstig zijn (de juiste temperatuur, hoeveelheid licht, zwaartekracht, aanwezigheid van water, levensduur van de planeet enz.) zal op elke planeet leven ontstaan, dat zich steeds verder ontwikkelt. Het heelal wemelt van het leven.

Sander V.

dagcolumn
3.3 met 13 stemmen 285
...dader nooit meer in herhaling vervalt. En het komt het dichtste bij wat voelt als recht.

Ontmoeting vóór "De Bijsterstede"/("Laten we wat méér naar elkaar omkijken")

hartenkreet
3.5 met 2 stemmen 48
...ik. "Hij kan ieder moment komen. Maar wat attent en aardig van u" Ze dook in haar auto. Natuurlijk arriveerde de taxi uiteindelijk. "Laten we wat meer naar elkaar omkijken!"

Werk aan de winkel bij bedrijven en instellingen

bewering
5.0 met 3 stemmen 50
...uiten (assertiever worden) en leidinggevenden kunnen leren zich fatsoenlijk te gedragen b.v. een agressieregulatie-therapie ondergaan.
Thera Puits19 november 2022Lees meer…

Leve de aanbiedingen ( mits ze er zijn)

verhaal
2.9 met 14 stemmen 362
...doen, want zeg nou zelf, het afrekenen laat je hart overslaan, het bonnetje doet dat ook en in dit geval zijn aanbiedingen niet meer, wat ze geweest zijn…..
An Terlouw17 oktober 2021Lees meer…

V. Het einde

verhaal
2.0 met 2 stemmen 610
...ze werden goed verkocht, en de opbrengst gaven ze aan de moeder van Sebastiaan, nadat zij er de belasting over hadden betaald. Sindsdien was literatuur niet meer wat het ooit geweest was.

De pendule V

verhaal
3.0 met 2 stemmen 1.365
...Franck een paar maal rondom het huisje en probeerde nogmaals de voordeur te openen, maar niets hielp. Met tranen van kwaadheid onbegrip en angst liep Franck in de richting die Liesbeth genomen had.

verslaafd V

hartenkreet
3.7 met 3 stemmen 210
...je niet had hier geen gek figuur geslagen. - Ik peins er niet over, kind. - Dat is dan jammer, ik had me er zo op verheugd dat je zou komen. - Het zij zo, een prettige week in het gesticht. Dag Martha.
es17 november 2009Lees meer…

bewering
3.5 met 2 stemmen 141
...boek en een drankje ontspannen, mits je eventueel te verwachten en altijd graag gezien bezoek uit voorzorg voor één keertje subtiel en goedbedoeld om de tuin weet te leiden.

Schooljaren

hartenkreet
3.0 met 1 stemmen 619
...en de beelden zullen bij mij blijven zolang mijn geest mij vergezelt in dit leven......
I.Broeckx30 januari 2016Lees meer…

De passie voorbij

hartenkreet
4.2 met 5 stemmen 131
...alles altijd in een sausje van humor doordrenkt. Knipogend trakteerde ik vaak de spiegel mezelf met uzelf. Die passie is voorbij, ik ben mezelf kwijt. Kunt u niets aan doen, het is wat het is. Pluk de dag morgen, steeds weer.
Fred14 augustus 2017Lees meer…
Meer laden...