Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Zichzelf opgegeven

Viveka Babajee is geboren in 1973 op Mauritius. Ze was de jongste van vier zussen. Haar moeder is een Maharashtrian (komende uit West-India), geboren in Hyderabad.
Viveka werd bekend vanwege haar promotie voor de Kama Sutra Condooms. Ze speelde in de muziekvideo's van de popzanger Daler Mehndi en van de zanger/acteur/filmregisseur Harbhajan Mann.

Ze was model voor vele topontwerpers, zoals Ritu Kumar. Ze was veel te zien op Fashion-TV India en ze speelde o.a. in de film 'Yeh Kaisi Mohabbat Hai' (2002).

Op 25 juni 2010 heeft ze zichzelf opgehangen aan de ventilator aan het plafond in je appartement in Mumbai.
Ze schreef: 'Jij doodde mij, Gautam Vohra!'.
Ze was depressief en eenzaam. Een maand daarvoor had ze tijdens een feest in Goa de 32-jarige Gautam ontmoet, een software-ondernemer van ULJK Securities Limited. Zij werden verliefd op elkaar en Viveka koesterde huwelijksplannen. Gautam was niet klaar voor een huwelijk en dat heeft hij tegen haar gezegd. Er was sprake van drugs en alcohol. Gautam had ook een knipperlicht-relatie met het model Hemangi. Dat hij zichzelf niet wilde binden, was zijn goed recht en hij heeft haar niet aangezet tot haar zélfdoding.
Ze zocht naar een zinvolle reden en dus gaf ze hem de schuld. Dat doen zwaar depressieve mensen, die geen uitweg meer zien. Ook dat is begrijpelijk. Ze had namelijk al vele slechte relaties achter de rug. Ze werd zevenendertig jaar. Ze projecteerde haar liefdesverlangens op iemand, die daar niet aan kon voldoen.
Iemand die wel meer dan voldoende van haar gehouden heeft, is de schrijver/regisseur Rohit Jugraj, met wie ze ooit een liefdesrelatie had, maar ze verschilden teveel van elkaar. Ze gingen vriendschappelijk uit elkaar.

De glitter en de glamour zijn lekker voor de pronkzuchtige buitenkant, maar voor de inwendige mens is zo'n oppervlakkig leven in kitscherige rijkdom verstikkend.

Schrijver: Joanan Rutgers, 10 februari 2013


Geplaatst in de categorie: eenzaamheid

1.8 met 5 stemmen 166



Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Monique Methorst
Datum:
10 februari 2013
Email:
moi636yahoo.com
Hoe kom je er bij dat zwaar depressieven de schuld bij een ander leggen, als ze geen uitweg meer zien?
Ze kijken juist naar de tekortkomingen, de fout bij zichzelf. En verder vind ik het nogal een cliché, dat laatste stukje. Wat is oppervlakkig als je bedenkt dat deze mensen meer leven dan wij, achter onze pc?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)