Inloggen

Alle inzendingen over How You Remind Me

752 resultaten.
Sorteren op:

Nickelback - How You Remind Me

beschouwing
3,5 met 2 stemmen 46
...Avril de ziekte van Lyme en Chad kreeg een cyste op zijn strottenhoofd, waardoor de tournee is geannuleerd. Chad is een genie, want hij weet precies wat de mensen willen en hoe ver hij kan gaan. Toch kreeg de band kritiek op het overmatig gebruik van thema's als strippers, geslacht, prostituées,...

Over een brief die nooit verzonden zal worden.......

hartenkreet
5,0 met 1 stemmen 35
...onze vriendschap mocht vinden..... You were my friend, how could you let me down?

You Poe Tuan

verhaal
3,6 met 5 stemmen 1.372
...door het beeld van die tampon in de beklemming van zijn ultrakrappe behuizing; m'n fantasie werd er in hevige mate door geprikkeld. Maar ik heb Marian, want zo heette ze, nooit meer teruggezien. Onlangs stuitte ik toevallig op het boek You Poe Tuan in een internet-antiquariaat en ik heb het maar...

Lauren Daigle - You Say

beschouwing
4,0 met 1 stemmen 44
...(heel lang) geduld en die corona is ook weer historie en de concerten kunnen weer van start gaan. Daarmee hebben we heel wat opgespaarde dromen te realiseren. Naar Lauren Daigle gaan bijvoorbeeld. Wat mij betreft een echte aanrader. En de spirituele genade krijg je er gratis bij.

Barry Gibb - Someone Belonging to Someone

beschouwing
3,3 met 3 stemmen 321
...verwoest. In 2009 werden Linda en Barry Gibb Amerikaanse staatsburgers. Ze hebben een dubbele nationaliteit. Barry heeft huizen in Miami en in Beaconsfield. Na het overlijden van Robin viel hij in een diepe rouw, maar hij kreeg veel steun van Linda en van zijn vriend Paul McCartney. Barry zong...

Sprookjeshuwelijk

column
4,2 met 5 stemmen 1.356
...haar subliem. Dat ze net zoveel met zichzelf bezig is als haar toekomstige ex staat voor mij vast. Anders dan in het liedje van Extreme, liet zij zich niet alleen aan Rafael zien, maar zegt ze tegen de hele wereld ‘houd van mij’. Sprookjes bestaan niet.
Mohair20 jan. 2013Lees meer…

Alles behalve dat...

dagcolumn
3,6 met 8 stemmen 366
...last overhouden aan het niet te filmen pestgedrag...het zal je collega maar worden. "...onrechtmatigheid versterkt door verborgen camera en dat in een omgeving waar kinderen zich veilig horen te (kunnen) voelen: de school." Geldt dat niet voor ALLE kinderen dan?

Martina McBride - Reckless

beschouwing
3,0 met 4 stemmen 53
...29 april 2016 verschijnt haar dertiende album 'Reckless', waarvan de titelsong al is verschenen, samen met een mooie videoclip. Martina's stem is duidelijk gerijpt.

Megan Washington - Limitless

beschouwing
4,0 met 2 stemmen 1.061
...'Who Are You?', 'The Falling', 'Consolation Prize' en 'To Or Not Let Go'. Tegenwoordig gebruikt Megan haar muziek niet meer op therapeutische wijze, want ze heeft een uitstekende therapeut gevonden. Is dat goed of slecht nieuws?...

Julie Miller - Precious to God

beschouwing
5,0 met 1 stemmen 38
...over Donald Trump, met een fantastische videoclip, 'Their Names' en 'Let It Rain', die over donkergekleurde mensen gaan, die door politiegeweld zijn vermoord, en 'The Terrible Spanish Flu'.

Nederlands

hartenkreet
1,6 met 11 stemmen 169
... Dr. Phil 17.35 How I met your mother 18:00 Everybody Loves Raymond 18:30 The King Of Queens 19:00 The King Of Queens 19:30 How I Met Your Mother 20:00 Flodder 20:30 Love Happens 22:40 The Ten 00:41 Tease TV 03:00 Teleshopping Have a good day!

Röyksopp - What Else Is There?

beschouwing
4,0 met 1 stemmen 56
...dat dit hun laatste album is. Ze stoppen niet met muziek maken, maar ze zullen nooit meer een nieuw album uitbrengen.

Sophie Zelmani - Stay With My Heart

beschouwing
3,0 met 2 stemmen 56
...Wedding' van Paul John Hogan, met Julia Roberts, Dermot Mulroney en Cameron Diaz. Sophie wordt vergeleken met Bob Dylan, Neil Young, Van Morrison, Joni Mitchell en Jewel Kilcher.

Juliana Hatfield - This Lonely Love

beschouwing
3,3 met 3 stemmen 717
...In 2015 verscheen 'Whatever, My Love' van The Juliana Hatfield Three, samen met de drummer Todd Philips en de bassist Dean Fisher.

Ane Brun - Last Breath

beschouwing
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 36
...more?/ I held your last breath in my chest/ Birds in the window/ Join the silence that followed/ From across the room came an invisible wave/ And I've shrunk and rued that day/ I held your last breath in my chest.

Met alle liefde, daar geloof ik helemaal niets van.

dagcolumn
2,9 met 11 stemmen 220
...de andere moord nét even belangrijker is, want politie. En terwijl ze nabestaanden het zwijgen opleggen door met zo'n botte opmerking over de brug te komen...heeft hij uiteindelijk precies gekregen waar het om ging...een permanent verblijf in Nederland, ten koste van anderen. Ter...

De zomer van Bill

verhaal
5,0 met 1 stemmen 81
...volgende zomers minder tragisch verlopen. Van mij mag Bill de nieuwe president van Amerika worden! Another Bill!

Maywood - Late At Night

beschouwing
3,5 met 2 stemmen 168
...van Gerard Joling, maar in 2014 kregen ze alweer knallende ruzie met elkaar.

Mary J. Blige, U2 - One

beschouwing
5,0 met 1 stemmen 47
...dat ergens zelf ook vindt. Even op U-Tube kijken en luisteren en je zult het vast met mij eens zijn.

Smokie - Living Next Door To Alice

beschouwing
4,0 met 2 stemmen 342
...tijdens een hagelbui in Keulen neerstortte. Alan werd door Mike Craft opgevolgd. Augustus 2010 verscheen het album 'Take a Minute' met opmerkelijk genoeg 'Sally's Song (The Legacy Goes On)', een voortzetting van het verhaal van een ander personage in 'Living Next Door To Alice'.

Low - Lullaby

beschouwing
3,7 met 3 stemmen 36
...Make It Stop' en 'On my One'. Op 11 september 2015 verscheen het elfde album 'Ones and Sixes', met 'Gentle', 'No Comprende', 'Landslide' en 'DJ'.

Reba McEntire - Fancy

beschouwing
3,5 met 4 stemmen 54
...in de Country Hall of Fame in Nashville. Op 14 april 2015 verscheen haar 27-ste album 'Love Somebody', wat meteen op nummer één in de Billboard Top Country Albums stond. Op 28 oktober 2015 zijn Reba en Narvel officieel gescheiden.

The Human League - Don't You Want Me

beschouwing
4,0 met 1 stemmen 1.260
...tot nu toe laatste en negende album 'Credo', met 'Night People', 'Breaking the Chains' en 'Egomaniac'. Op 19 april 2011 gaf The Human League een concert in Paradiso, Amsterdam. Ze hadden invloed op o.a. de Pet Shop Boys, George Michael, Victoria Christina Hesketh, Utah Saints en Robbie...
autobiografie
4,2 met 4 stemmen 42
...leden van de familie Gosse. Het ene moment had hij verdriet, het andere moment was hij plotseling heel blij. Zijn woordgebruik hield nauw verband met zijn stemmingen, zo sprak hij wanneer hij blij was van " blijlage" in plaats van bijlage en wanneer iets toch bijzonder was schreef...

Incestslachtoffer geheeld door God

beschouwing
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 40
...'Underneath the Sky' en 'War Child'. Buddy en jij wonen in Nashville, vlakbij Music Row, waaraan de belangrijkste platenmaatschappijen, opnamestudio's en muziekuitgeverijen liggen. Buddy maakte op de bovenverdieping van jullie huis een privé-studio, genaamd Dogtown Studios.

Steelheart - She's Gone

beschouwing
4,0 met 1 stemmen 47
...'Samurai', 'I Breathe', 'Shine a Light for Me', 'Underground' en 'You let me see how 2 live'.

Magic Slim - How Unlucky Can One Man Be

beschouwing
5,0 met 1 stemmen 873
...in Philadelphia. Je leed aan hart-, long- en nierproblemen. Je werd 75 jaar. Op 16 februari 2015 verscheen postuum jouw album 'You Can't Lose What You Ain't Never Had', met naast de titelsong o.a. het navrante, bitterzoete, zielsdiepe 'How Unlucky Can One Man Be', 'Driftin'...

Daniel Johnston - Some Things Last A Long Time

hartenkreet
4,2 met 5 stemmen 1.110
...hij is niet tot nauwelijks door Laurie gekend, maar daar kan ze nou zeker niet meer omheen.

Prentice Mulford - Gedachtencontrole

beschouwing
5,0 met 1 stemmen 252
...deze tekst van Prentice Mulford eens met onderstaande tekst van Rudolf Steiner. De woorden zijn verschillend, maar de inhoud vertoont een grote overeenkomst. Het zijn niet alleen de dingen die we leren, de inzichten, het zijn de wezens uit de hogere hiërarchieën zelf, die ons...

Genderneutraliteit en gretanisering

column
3,7 met 6 stemmen 306
...voelen door mijn relativerende visie op de wereld waarin we leven, dan bij voorbaat mijn nederige en welgemeende excuses. Ik heb iedereen lief. Nou ja, bijna iedereen dan.
Meer laden...