Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Viva Di Rupo!

Zijn naam doet me denken aan de Roepie-roepie-vogel, die jaren geleden een item was op de radio, je moest je er zelf een voorstelling van maken, maar door de Muppets had je daar al gauw een hilarisch beeld bij.
De nieuwe premier van België spreekt zeer gebrekkig Nederlands, wel iets beter dan de paus, maar het werkt continu op de lachspieren, wat ik persoonlijk een aanwinst voor de politiek vind, daar er vaak weinig te lachen valt sinds het Rutte-beleid, wat gek genoeg tegengesteld is aan de liberale levenslust, wacht even, niet geldend voor henzelf, maar ze gunnen het de armere burgers niet om welvarend te genieten, de elite, okay, maar het plebs, no way!

Nee, dan Di Rupo, die in trieste armoede is opgegroeid, zijn vader was een Italiaanse mijnwerker in België, hij heeft keihard gewerkt om nu als socialistische premier te zegevieren, het komt hem zeker toe, want hij heeft uiteindelijk het kabinet gevormd, na zeer moeilijke onderhandelingen, terwijl hijzelf als dandy en homofiel veel argusogen opende en toch zette hij door en zagen we hem vriendelijk wuivend in een dure slee, met zijn schriele lichaam in perfecte snit, terwijl wij als Nederlanders terugdenken aan die uitbundige hand van Pim Fortuijn, die nu pijnlijk zei 'Let op! Ik word de nieuwe minister-president!'.
Zijn vervolg was uiterst tragisch en zijn vermoorde lichaam kwijnt meer en meer weg in de begraafplaats van zijn Italiaanse woonstede, maar de eerlijke, onverbloemde, zeer onderlegde Pim leeft een deel voort in de nieuwe premier van België, ook al was hij officieel politiek van andere origine, in de kern deelde hij de principes van Di Rupo.

Wat mij betreft is het allang een gelukzalig gebeuren dat onze zuiderburen goedmaken wat in ons land door een doorgedraaide, stompzinnige, duivelse fanaticus is neergelegd, namelijk dat er eindelijk een intelligente homoseksueel de hoogste macht krijgt, wat enkel voorspoed kan opleveren. Je zou denken dat Mark Rutte ook een verborgen homofiel is, daar hij nooit op vrouwenjacht gaat en het liefste zijn moederlijke couveusewarmte in stand houdt, zogenaamd omwille van zijn politieke belangwekkendheid, maar daar trap ik niet in, dat laffe, verwende gedoe, waar het land aan te gronde gaat, omdat zijn wereldvreemde, over het paard getilde schijnhouding ten koste gaat van waarlijk ploeterende medemensen, die hij wreedheerserig geen blik waardig gunt.
Konden we hem maar op de herenliefde betrappen, maar hij laat niets doorschemeren, ook niet over affaires met vrouwen, ik vrees dat het ergste van toepassing is en dat we opgescheept zitten met een a-seksuele, impotente, aandoenlijke eunuch.

Ach, dierbaar België, was onze premier maar homofiel!

Schrijver: Joanan Rutgers, 30 november 2011


Geplaatst in de categorie: politiek

3.0 met 3 stemmen 69Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)