start toeval vragen forum links zoek contact gastenboek inhoud

Categorieën:

actualiteit (4)
afscheid (5)
algemeen (3)
bedankt (3)
dieren (6)
discriminatie (5)
drank (5)
economie (2)
eenzaamheid (22)
emoties (25)
ex-liefde (2)
familie (3)
feest (2)
film (1)
filosofie (3)
fotografie (3)
geld (3)
geschiedenis (27)
heelal (1)
hobby (6)
humor (5)
idool (2)
individu (39)
internet (7)
kerstmis (4)
kinderen (7)
koningshuis (1)
kunst (1)
lichaam (2)
liefde (32)
literatuur (4)
maatschappij (10)
mannen (17)
milieu (1)
misdaad (19)
moraal (1)
muziek (6)
natuur (3)
ouderen (2)
ouders (8)
overig (5)
overlijden (3)
pesten (1)
psychologie (18)
rampen (4)
reizen (4)
schilderkunst (1)
school (15)
sms (1)
spijt (1)
sport (3)
taal (1)
tijd (3)
vakantie (8)
verdriet (5)
verhuizen (2)
verjaardag (6)
voedsel (5)
vriendschap (15)
vrijheid (1)
vrouwen (5)
welzijn (12)
wereld (2)
werk (5)
wetenschap (1)
woede (3)
woonoord (3)
ziekte (18)

tabblad: autobiografieen

< vorige | alles | volgende >

autobiografie (nr. 447):

Een Rus in de slaapkamer

De donkere Nederlander Nathan had toch iets dat Bjarne niet kon weerstaan en waarvoor hij bereid was pijn te lijden en zijn eenzaamheid te voelen. Bjarne had hem al die tijd een donker liefdesroofdier, een lenige zwarte panter, genoemd om hem op afstand te houden en niet die verlangende beeldschone onzekere donkere man in zijn hart te voelen.
Maar de paar woorden die Bjarne van Nathan uit Amersfoort op de chatpagina van zijn datingsite had geschreven deden hem meer dan alle woorden van andere mannen die hij de laatste dagen in overvloed had ontvangen.

Bjarne vond de blonde wolf uit Amstelveen nog steeds lief, maar hij had geen zin meer om op diens foto van zijn penis te reageren. Niet vanwege het formaat, dat ook wel lief was, klein maar fijn, maar vanwege de ongewassen boerenhanden die naast dat kleine wormpje lagen. Alsof hij zich zo vers van het land was gaan aftrekken zonder zijn handen te wassen en Bjarne daarvan het bewijs wilde sturen.

Vergeleken dat was Nathan in al zijn onbeholpen verlegenheid tenminste een stuk subtieler en ook vele malen aantrekkelijker voor Bjarne die nog steeds een vreemde betovering voelde wanneer hij een berichtje van hem kreeg uit Amersfoort.

Bjarne had zijn telefoonnummer aan Nathan gegeven en er ook bijgeschreven dat hij Whatsapp had. Nu was het afwachten hoe lang het deze keer zou duren voordat de lieve donkere man uit Amersfoort iets meer van zichzelf zou tonen en met Bjarne zou gaan spreken. Bjarne was bereid op hem te wachten.

Hij zou de deur niet meteen dicht smijten voor andere mannen, maar zijn intieme gedachten gingen naar Nathan want die had hem gevoelens gegeven die veel dieper waren dan de gevoelens die hij voor andere mannen had gevoeld.

Het was ook niet onbegrijpelijk dat Nathan in zijn profieltekst had geschreven dat hij naar een vrouw zocht. Hij was knap, jong en aantrekkelijk. Hij hoefde zijn gevoelens voor een man niet aan de grote klok te hangen. En hij beschermde zich zo prima tegen allerlei vage mannen die knappe jonge homoseksuele mannen dikwijls moesten lastig vallen. Nu kon hij zelf iemand uitkiezen en rustig aan die werkelijkheid wennen zonder dat hij zich in het dikwijls nogal ranzige homoseksuele circuit hoefde te begeven.

Bjarne wilde heel graag weten wat er in dat knappe donkere hoofd omging. Misschien zou Nathan hem dat binnenkort gaan vertellen. En Bjarne kon weer dromen. Want de allermooiste dromen gingen over Nathan, die knappe stoere zachtzinnige jongeman uit Amersfoort waar Bjarne zoveel genegenheid voor voelde.

Het populaire datingprogramma “Hoer zoekt mouw” op de volkstelevisie was weer begonnen en Bjarne werd min of meer gedwongen door zijn dominante ex-vriendin Ella Fiona om er naar te kijken met de chips en de borrelnootjes in de schaaltjes van de kringloopwinkel op de lage tafel naast de bank. Bjarne kon er geen mouw aan vastknopen, zeven mouwen zochten een hoer en die hoer die zocht een mouw uit een van die zeven mouwen. Het was inmiddels het vijftiende seizoen van hoer zoekt mouw, de presentatrice was in opspraak geraakt omdat ze nauwe banden onderhield met de verstelnaaisters van de kledingindustrie. Ze was zelf een beetje een ouwe naaister geworden, maar ze spon er garen bij en ze had haar hart op de goede plaats en ze was ook niet te beroerd om de hoeren een riem onder de mouw te steken. De mouwen werden om de beurt aan de hoer voorgesteld. De hoer vertelde in eerste instantie weinig, maar kwam steeds meer los wanneer er een mouw iets van zichzelf liet zien.

Bjarne vond het allemaal bereisbaar in zijn gedachtegang, maar hij wist eigenlijk al van te voren wanneer de aap uit de mouw zou komen en dan had die hoer er helemaal niets meer aan.
Het bleef behelpen, dat televisieaanbod bij de publieke omroep, veel liever zocht Bjarne naar spannende jongemannen op datingsites om te kijken of er nog iets te redden viel wat betreft zijn verwaarloosde libido.

De aantrekkelijke katachtige Nathan was weer in zijn verlegen stilte verdwenen. De  geile blonde wolf uit Amstelveen werd steeds lomper en onaantrekkelijker. Maar op een andere datingsite bloeide er een mooi lichtje voor het hart van Bjarne. Een vierentwintig-jarige Marokkaanse jongeling, waar Bjarne al een tijdje een oogje op had reageerde lief en enthousiast op de berichtjes van Bjarne en hij stond open voor een ontmoeting op een neutrale plek in de stad. De ogen van Bjarne begonnen te twinkelen. Hij was nooit een jager geweest, als het aankwam op de liefde, maar het was heel goed dat hij zich over zijn vermoeiende verlegenheid had heen gezet en zichzelf nieuwe kansen verschafte.
Want waarom zou hij een mouw passen aan de televisie-verslaving van zijn ex-vriendin Ella Fiona en naar dat futloze hoer zoekt mouw kijken, als hij zelf de kans had zijn leven met erotische liefde te verrijken.

Het contact met de jonge Marokkaanse economiestudent was lief, zachtzinnig en vol van verlangen.
Maar er gebeurde iets onverwachts in de computer van Bjarne. Hij werd benaderd door lustige top Michael uit Rusland. Een korte ondeugende mail, verhalend over eeuwig leven wanneer je om elkaar kon lachen en drie prachtig foto’s van een verrassend aantrekkelijke goedlachse jongeman.

Een Rus die Bjarne wel in zijn slaapkamer had willen hebben...

Schrijver: Bjarne Gosse, 27-09-2018Geplaatst in de categorie: vriendschap

Deze inzending is 61 keer bekeken

4/5 sterren met 3 stemmen.Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)