Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Haartjes en het weghalen

Al een poosje viel het me op dat manlief van die ietwat langere neusharen kreeg, je weet wel, van die vieze haren die met recht - je neus uitkomen - en ik vind het drie keer niks! Dus als ik in de drogist sta, kijk ik even naar een neustrimmer, want wegknippen met een schaar kan natuurlijk ook maar je wilt geen risico lopen door mis te knippen en dus voor een paar €’s zo’n ding aangeschaft.

Je kon ook een elektrische pakken maar ja die was duurder én gebruikt stroom dus die met batterij leek me logischer, ook qua prijs natuurlijk want dat scheelde een slok op een borrel.

Buiten gekomen zeg ik: cadeautje voor jou met plezier voor mij en hij vraagt: wat heb je dan? En ik laat hem het geval zien.
Oh een neustrimmer, jaja, fijn voor jou - maar nog fijner voor mij…

Een paar uur later vraag ik hem: zal ik dat ding eens uitproberen? En jawel hij is ervoor te porren, gelukkig, dus ga ik aan de slag nou ja, ik probeer aan de slag te gaan - de neusharen-slag dan?

Zodra ik dat ding zet op datgene waar ie voor bestemd is, hoor ik een brul: denk eerst nog dat apparaat gaat aan de haal, maar niks hoor, het was manlief die zich de blaren schrok en riep jemig (echte woorden schrijf ik niet want dan leest niemand me meer) dat is dus echt *&€#&€*… ik schiet in de lach en vraag: wat is er nou?

Het jeukt, het kriebelt als de p…, een lachsalvo erachteraan van mijn persoontje en ik zeg: normaal hoor je: wie mooi is moet pijn lijden. Maar in jouw geval is het dus: wie haren kwijt wil moet tegen kietelen kunnen?

Ik begin aan gat nummer twee en de junglegeluiden gieren door het huis…., de lachbuien ook want inmiddels lopen de lachtranen over mijn wangen….
Echter: voor ik me aan die stunt waagde las ik de bijsluiter waarop stond: neus- en oorharentrimmer en dus, je voelt hem al zeker?

Juist, zijn oren ‘nam' ik ook even onder handen… nou ik voorspel je, het gejoel ging de jungle voorbij en die dierentuin in…alle lachspieren zijn aan het werk geweest, een gunstig gevalletje dus met een extra voordeel: een man is nooit te oud om zijn wilde (neus)haren te verliezen hoor…

Schrijver: An Terlouw, 11 juni 2023


Geplaatst in de categorie: mannen

3.3 met 3 stemmen 387Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)