Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Seks als bindmiddel

Op donderdagavond is de serie Overspel op de tv. Je ziet hoe ontrouw een relatie kan ondermijnen. Ook het Echte leven levert genoeg voorbeelden op. Wel wat onderbelicht is de andere kant: hoe houd je je relatie zo spannend dat-ie overspelproof is.
Een op de drie vaste relaties of huwelijken loopt stuk. Overspel is natuurlijk niet de enige factor, maar speelt wel een spelbedervende rol.

Na een jaar of wat doet de sleur zijn intrede. Ook al was je nog zo verliefd, zelfs het lekkerste gebak ga je tegeneten. Je weet het nu wel. Dezelfde grapjes, hetzelfde gezicht, de geijkte uitjes. Alles vertrouwd maar zo voorspelbaar. Je wilt wel eens wat nieuws. En dan... ontmoet je die collega, of die clubgenote, die heel anders is, die een en al aandacht voor jou is. Voordat je het weet ben je misschien wel verliefd. Hoe voelde dat ook alweer? En als je effe niet oplet lig je met die ander te rollebollen.

Dan krijg je de hele ellende van het wel of niet vertellen, dus niet, maar al is de leugen nog zo snel... dus heeft iemand van de club of van je werk je heel intiem gezien met die ander en die vertelt het dan per ongeluk aan je partner en dan heb je de poppen aan het dansen... Zeker als er kinderen in het spel zijn is het lastig om te bepalen wat dan wijs is. De mijn is gelegd, tikt door, staat op scherp maar ontploft-ie? Hoe dan ook, in de meeste relaties is de lol er dan wel af.

Zonde dat veel geliefden niet echt investeren in elkaar. Goede gesprekken met elkaar voeren, leuke dingen doen en zo - het helpt. Maar we kunnen er niet omheen:

seks binnen je relatie is belangrijk.

Je zult de paren de kost moeten geven die verrast zijn door hun scheiding terwijl ze het één keer per week deden. Twee en een halve minuut per keer. Als je iets doet, doe het dan goed. Vergeet die meubelboulevard. Sla de Champions League over. Laat dat overwerk maar zitten. Verleid elkaar, gooi er zonodig een erotic game tegenaan, dien een voorgerecht op, voorzie het hoofdgerecht van vele gangen en vergeet het toetje niet. Spannende seks, het beste bindmiddel in je relatie. Veel leuker dan overspel.


Zie ook: http://www.gmuitgevers.nl

Schrijver: George Knottnerus, 21 oktober 2011


Geplaatst in de categorie: liefde

3.4 met 29 stemmen 4.345Er zijn 7 reacties op deze inzending:

Naam:
George
Datum:
31 oktober 2011
Beste Amnes, als jij me uitdaagt, pak ik de handschoen op.
Naam:
Amnes
Datum:
30 oktober 2011
@Beste Joke, je maakt me nieuwsgierig, hoe dan??
@Beste George, je bent dus niet over te halen voor een ....? Jammer!!
Naam:
J.de Groot
Datum:
28 oktober 2011
Email:
joke190411telfort.nl
@Amnes, een ridder en een jonkvrouwe, komt meer uit het begin van de vorige eeuw of nog véél eerder, daarom juist!
Die noemen ze nu heel anders hoor!
Naam:
Amnes
Datum:
26 oktober 2011
De schrijver bedoelt denk ik met seks ook intimiteit! Het is in mijn ogen 'to much' om een erotic game te doen op een zekere leeftijd, maar de strekking, leuker dan overspel is een eyeopener.
In ieder geval levert trouw minder stress op. Een hele uitdaging!
De reactie van J. de Groot snap ik niet helemaal? Hoezo even kijken op Youtube, en met je tijd meegaan? Wat brengt ons dat op?
Graag even uitleg. Ik stam nog van ongeveer halverwege vorige eeuw.
Naam:
J.de Groot
Datum:
24 oktober 2011
Email:
joke190411telfort.nl
Hallo ...George, we leven in de moderne tijd, kom jij even aan met een ridder en een jonkvrouwe,
heet even anders nu hoor...verzin maar wat beters!
Moeilijk? even kijken op Youtube, wel met je tijd meegaan hoor!
Anders is een bindmiddel meer een verdunner, snap je.
Naam:
George
Datum:
23 oktober 2011
Ik had een ridder in gedachten die zijn jonkvrouwe tegelijk bediende en beminde. Maar, Joke, het mag natuurlijk ook de jonkvrouwe zijn die de chef kok speelt.
Naam:
J.de Groot
Datum:
22 oktober 2011
Email:
joke190411telfort.nl
Ja George, een diner voor twee....maar wie is de chef?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)