Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Mededeling voor de reizigers

Hier volgt een mededeling voor de reizigers: op spoor 14b staat nog voor u gereed de sanitaire stoptrein in de richting 's-Hertogenbosch en Eindhoven van 11 uur 43. Voor het gebruik van het privaat in deze trein is een toeslag verplicht, welke uitsluitend verkrijgbaar is bij de kaartjesautomaat.

Reizigers met een zwakke blaas: u kunt in de stront zakken of reizen met de hogenoodtrein naar Eindhoven van 12 uur 56. Deze trein is uitgerust met een privaat, dat u gedurende het oponthoud op het station echter niet mag gebruiken. De hogenoodtrein, waarvan het achterste gedeelte wordt afgekoppeld, zal vandaag binnenkomen op en vertrekken van remspoor 8a.

Reizigers wordt verzocht voor hun treinreis een kleine of grote boodschap, al naar gelang, te doen in de wc op dit station. Is het vieste kamertje defect, haal dan de folder 'Beperkt sanitair verkeer' bij een van de NS-loketten. U wordt verzocht alleen bij zeer hoge nood gebruik te maken van het speciale toilet in de sanitaire stoptrein, vooraf de conducteur te waarschuwen en niet langer dan twee minuten uw gemak te nemen.

Aan de hogenoodrem trekken is verboden; misbruik wordt bestraft. In verband met een technisch mankement, een tekort aan wc-papier en desinteresse zal de verstopte traagtrein naar Eindhoven van 12 uur 56 vandaag niet verder rijden dan station Boxtel. NS zet mobiele toiletten in. Deze staan aan de voorzijde van het station, maar zijn alleen toegankelijk in de daluren voor reizigers met een zwakke blaas op vertoon van een geldig plaatsbewijs en een toeslag.

Reizigers die het niet meer op kunnen houden, wordt verzocht niet te zeiken en zo snel mogelijk naar huis te gaan. Wij wijzen u erop dat u daar zo lang en zo veel gebruik kunt maken van het toilet als u maar wilt. Voor uw eigen doos is geen toeslag verschuldigd. Denkt u bij het verlaten van het station aan uw onderbroek, en neemt u deze ook mee.

Op dit station vindt ingangscontrole plaats. U wordt verzocht uw blaas, uw onderbroek en uw vervoersbewijs bij de hand te houden. Reizigers met een zwakke blaas wordt verzocht standaard plastic zakken van huis mee te nemen. Voor meer informatie kunt u terecht bij een van onze medewerkers of toiletjuffrouwen. Onze excuses voor het gemak.

Schrijver: Quirijn Metz, 8 juli 2008


Geplaatst in de categorie: maatschappij

3.4 met 7 stemmen 453Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Sqs
Datum:
9 juli 2008
Email:
saskia.dejonglive.nl
Echt helemaal TOPPIE
deed het bijna in m'n broek van het lachen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)