Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Een paar dingetjes

Afscheid nemen is natuurlijk altijd een trieste zaak. En zeker van iemand als Quirijn Metz, dames en heren. Want je hoefde hier op de site de naam Quirijn Metz maar te laten vallen of iedereen wist over wie je het had. Over Quirijn Metz, natuurlijk.

Quirijn was altijd bezig. Columns schrijven, stukjes tikken, cursiefjes maken, enzovoorts enzovoorts. Dat was Quirijn ten voeten uit. Druk als een klein baasje, en altijd een opbeurend woordje paraat om zijn collega's op te beuren. Wat zal hij hier op de site gemist worden.

Quirijn was altijd een beetje een aparte, zo. Van die aparte dingen deed hij altijd. Dan was het bijvoorbeeld zomer hè, dan vielen de mussen van het dak, dan was het warm warm warm, en dan zat hij achter het toetsenbord. Ja dat is dan misschien een verkeerd voorbeeld......

Er zijn natuurlijk al een hele hoop lovende woorden gevallen, maar voordat het feestgewoel nu echt gaat losdruisen wilde Quirijn zelf nog even een paar dingetjes zeggen. Namelijk dat er een tijd van komen is en een tijd van gaan en dat die tijd van gaan na exact twee jaar en negentig columns is gekomen. Dat was het, dank!

Schrijver: Quirijn Metz, 26 mei 2009


Geplaatst in de categorie: bedankt

2.0 met 4 stemmen 27Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)