Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Penis enlargement

Oké, ik had het misschien kunnen zien aankomen. Tenslotte had ik haar een borstvergroting cadeau gedaan. Je moet met je tijd mee. Vroeger zou zij het als een belediging hebben opgevat. Maar dat is nu passé. De vrouw van nu is kunstig van modernistische klei geboetseerd naar de modellen van chicklit en sex in the city. Die vrouw van nu durft primair te denken.
Dus gaf ik, op aanraden van mijn kantoorvrienden die allemaal kenners zijn van de moderne vrouwenziel, haar die borstvergroting cadeau. Ze nam het blij verrast in ontvangst en zoende mij wel zes keer. Ze ging ook naar de door mij met zorg uitgekozen kliniek. En ze kwam terug met een giga bos hout voor de deur. Had van mij niet gehoeven want haar oude bos was perfect, maar ja, mensen moeten met hun tijd mee.

Die context zal wellicht hebben meegespeeld bij haar keuze van mijn verjaardagscadeau.
Maar dat ze me een penis enlargement cadeau zou doen? Nee, dat had ik alleen maar kunnen dromen. Ik gaf haar zes kussen en probeerde oprecht blij verrast te kijken. Nadat ze het al haar kantoorvriendinnen had verteld werd zij gek van het gezeur van die collegaatjes. En is je man al geweest? Hoe bevalt het nu? Wat - nog steeds niet? Dat legde ze dan weer bij mij neer.

Na 9 keer smoesjes verzinnen moet je er eens aan geloven. Dus ging ik naar de kliniek die zij hopelijk zorgvuldig had uitgekozen. In de buitenwijken van Brussel stapte ik de keurige kliniek binnen. In de hal prijkte het bordje: Man's Health & Penis Enlargement Clinics & Co. De charmante dr. Smile ving mij op en niet veel later nam ze me onder het mes. Na plaatselijke verdoving. Toen ik bij mijn positieven kwam verscheen zij in de deuropening van de doezelkamer. De dokter keek echter zorgelijk en zei: ‘t is niet helemaal je dat verlopen, maar u heeft garantie hoor.

Na deze onbevredigende ervaring ging mijn vrouw, ze ziet er echt fantastisch uit, steeds meer uit met een van mijn kantoorvrienden. Straks als het lente wordt gaan ze samen in zijn oldtimer toeren. Nee, ik kan niet mee. Het achterbankje is te krap. Met mijn benen over elkaar zitten lukt me ook al niet meer.


Zie ook: http://www.gmuitgevers.nl

Schrijver: George Knottnerus, 12 februari 2010


Geplaatst in de categorie: lichaam

3.7 met 12 stemmen 396Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)