Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Historesto

In deze barre economische tijden gaat het goed met mij. Zo goed dat ik bijna geen tijd heb om deze column te schrijven. Toch doe ik het, in het extra uurtje wintertijd. En ik heb mijn octrooi veilig gesteld, dus conccurrenten op de markt hebben het nakijken. Ik geef toe het is een niche-markt waarin ik mij begeven heb, maar het is ook een groeimarkt. En dat is zeker want dat heb ik de afgelopen week gemerkt.

Hoe heet het gat in de markt dat ik gevonden heb? Er is nog geen naam voor maar ik noem het voor het gemak historesto. Mijn eigen verzinsel voor historie restaureren. Ik heb een prachtig computerprogramma waarmee je foto’s en films op internet kunt veranderen. Met of zonder opdracht, dat maakt niet uit.
Sinds afgelopen week is het booming business. Dankuwel meneer Armstrong. Op alle foto’s en films waar de man in z’n gele trui rondrijdt, maakt mijn programma er weer een gewoon wielershirt van. Waar eens de Amerikaan op het podium in Parijs stond, kleuren nu de bomen weer groen en de lucht blauw.

Leuk werk, maar er is nog zo veel te doen en ik weet zeker dat het alleen maar meer wordt. Voor het gemak heb ik mij gespecialiseerd in wielrennen. Maar zelfs dat is al te druk. Gauw weer verder, even het plaatje hieronder nog wat bijwerken en dan de volgende 80 miljoen, het kunnen er ook iets meer zijn…..

Schrijver: Rob Chevallier, 29 oktober 2012


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.5 met 2 stemmen 4.657Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)