Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Verpest

Als we ergens wel de pest over in krijgen, is iedereen wie anders dan wij. Misschien dat je vroeger nog zo gezond was door te roken...maar ook toen al kon je zomaar de tering krijgen.
En zeg nou zelf...moord is nooit hip geweest maar uit de tijd, waarin de goedgelovige mensch niets hoefde te weten, dat nieuws bereikte nooit de krant.

Past U wel in ons keurslagerslijf, want die wilde haren raak je niet zomaar kwijt aan dooie mutsen...als je naam maar goed zit, mag ik dan schelden als een viswijf of moet ik soms ook het geneuzel aantrekken? De mijne groeide op tussen mijn oren tot ik geen gezicht meer had om nog ergens bij te horen.

En dan komt de paus met zijn modieuze vraag om wereldvrede. Waarin de ene mens pijnlijk weg mag creperen, offeren nog wat goddelijke jongetjes op en wat rot het ook...morgen wordt opnieuw een HIVkindeke geboren. Ik hoor Zijne ongezonde belangstelling naar andermans geslacht en ik mag dan wel van het klootjesvolk zijn...wanneer homoseksualiteit als bedreiging wordt gezien, waarom gedoogt een kerk dan al jaren heilige homo's door het pedofilie te noemen?

Schrijver: Monique Methorst, 26 december 2012


Geplaatst in de categorie: pesten

4.1 met 14 stemmen 291Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)