Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Zwak zaad

Het is Internationale Vrouwendag vandaag. Ooit ingesteld om te vechten voor de rechten van de vrouw. Natuurlijk, er zijn grote delen van Azië en Afrika waar deze strijd nog gevoerd moet worden. Maar in de westerse landen wordt het hoog tijd voor een Nationale Mannendag.

Al een tijdje scoren meisjes en vrouwen hoger dan het vroeger zo sterke geslacht. Ze studeren beter, communiceren fijner, zijn gelukkiger, schijnen beter te zijn in multitasken en zelfs hun mannelijke collega’s zeggen dat ze beter kunnen managen. Nou waren ze al liever en slimmer, modieuzer en mooier, zorgzamer en zachter, kookten en poetsten ze vaker, dus als daar de pas verworven plussen bijkomen kun je nagaan dat de man steeds meer het haasje wordt.

En nee, mannen kunnen nog steeds niet baren. En ja, steeds meer vrouwen bestellen een kindje bij de spermabank, of kopen er eentje in Costa Rica. De vader wordt een lieve lesbienne en met zijn drieën beginnen ze een vredig manloos bestaan.

Zelfs in de bladen staan slechts vrouwen. Bij de herenbladen was dat al zo. Maar ook de damesbladen zijn 100 procent overgestapt op de vrouw: hoe ze zich kleedt, wat ze eet, hoe ze zich opmaakt, wat ze graag leest, wat ze wil en waar ze nog niet geweest is. Dat laatste wordt bijna onmogelijk want de Vrouw Van Nu is een kosmopoliet.
Breaking news… het laatste mannelijk bolwerk, het Rugby, is gevallen.

Is het zo erg dat Zij de dienst uitmaakt?

Voor de man niet. Hij heeft altijd wel zo’n beetje aangevoeld dat zijn heerschappij eindig was. Om altijd maar kostwinner te zijn of als kanonnenvoer te dienen, dat houdt geen mens vol. Maar de vrouw baalt. Als ze met haar seksegenotes zit te vergaderen, vieren gekonkel en gekrakeel hoogtij. Kraait de haan er niet, tokt er voos gekakel in het kippenhok.
De wetenschap is ook bezorgd: het mannelijk zaad wordt zwakker en zwakker. Als dat zo doorgaat kunnen de dames nergens meer op gepaste wijze bevrucht raken. Overal alleen maar slappe spermatozoïedjes. Dat krijg je ervan als je de man wegmancipeert. Ha, de Wraak van de uitgestorven Echte Man.


Zie ook: http://www.gmboekentekst.nl

Schrijver: George Knottnerus, 8 maart 2013


Geplaatst in de categorie: mannen

4.2 met 93 stemmen 1.417Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Mark
Datum:
8 maart 2013
Ach vrouwen zijn zo 2012...........who gives a F*ck :)

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)