Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Die harder

Nou, zo gelukkig maar ...dat monsters als zij altijd zelf nog mogen denken wat ze willen.
En dan wachten tot het overgaat zeker? Dus flansen een paar goedpatertjes een Vereniging voor de Pedozielige Vent in elkaar, om gezwellig te kunnen leuteren over UW kinderen. Nederland is niet zo van het benauwde.

Duizenden foto's later, speelt de vermoorde onschuld tot zijn eigen verbeelding. Draagt zijn seksuele afwijking uit als de man met een missie, van mening dat vrijheid alleen om hem draait. Alsof wij moeten leren om te gaan met de gedachte alleen al, dat kinderen op een volwassen manier wel van hem móeten houden. Zo gelukkig, zeg maar...

Wij moeten helemaal niks. Maar dan ook niks weten van ranzige meuk. Hoe pijnlijk als klap op deze vurige pijl is het prediken van pedofilie om als de normaalste zaak te zien, door over de rug van kinderen, bescherming voor die ranzigheid verpakt in het recht op een vrije mening, te vragen. Wat weer niet te verenigen is met de bescherming van kinderen...om menig pedofiel alle ruimte te bieden, zelfs tot in de hoogste kringen, om het recht van ieder kind om gewoon kind te mogen zijn, net zo makkelijk weer te kunnen schenden.

Welkom bij de Club Die Hards, mede dankzij het heilige argument dat ook de Pedozielige Vent met allerlei rechten beschermd dient te worden, moeten wij veroordelingen wegens kindermisbruik los zien van het recht om als actief lid van een vereniging, seks met kinderen vrij te pleiten.

Als ik weer eens in het nieuws lees dat zelfs baby's niet veilig zijn, vraag mij dan niet om de wet in het juiste perspectief te plaatsen, want Nederland zou zich gewoon kapot moeten schamen dat de pedofielenvereniging Martijn nu een lust(rum) van maar liefst dertig jaar bot kunnen vieren met een gebakje en dansje na.

Schrijver: Monique Methorst, 10 april 2013


Geplaatst in de categorie: woede

3.8 met 9 stemmen 274Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
10 april 2013
Email:
joke190411hotmail.com
Wetten worden veranderd door mensen die de
macht hebben om die wetten te veranderen, in dit geval zal er weleens een beetje eigenbelang bij kunnen zitten, denk ik maar zo.
Of liever gezegd zomaar....
Naam:
Monique
Datum:
10 april 2013
Helemaal mee eens! het is schandalig dat een rechter dit goedkeurt, ik schaam me om een Nederlander te zijn!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)