Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Afscheid van George

George Knottnerus heeft te kennen gegeven dat hij stopt met zijn wekelijkse dagcolumn op vrijdag.

Namens de lezers bedank ik George hartelijk voor zijn boeiende columns die hij in een reeks van jaren op deze site heeft verzorgd.

Hij beloofde af en toe bijdrages te blijven leveren op www.nederlands.nl wat wij als een welkome pleister op de wond beschouwen.

George: bedankt!

Schrijver: Hoofdredacteur, 3 mei 2013


Geplaatst in de categorie: bedankt

4.9 met 10 stemmen 328Er zijn 6 reacties op deze inzending:

Naam:
Monique Methorst
Datum:
5 mei 2013
Email:
moi636yahoo.com
Zal je zeker missen George! Echt jammer. Hahaha zoals ik je wel kon schieten in het begin toen ik hier begon te lezen, maar eigenlijk verrast werd omdat je me nog liet nadenken ook :)
Blijf alsjeblieft af en toe wat insturen!
Naam:
George
Datum:
3 mei 2013
Dank aan de redactie en in het bijzonder aan Johan Mostertman voor het in mij gestelde vertrouwen al die jaren. Bedankt lezers, voor jullie aandacht, waarderende en afkeurende reacties. Kritiek is het bloed in de aderen van elke columnist en zorgt vroeg of laat voor nieuwe inspiratie. Het is wel zo fair negatieve kritiek open en gemotiveerd te geven. Dank ook aan mijn medecolumnisten met wie ik een flinke poos op Nederlands.nl de week mocht vullen. Het was me een eer en waar genoegen. Ik ga me nu nog meer storten op mijn romans, maar hoop nog af en toe bijdragen te plaatsen.
Hartelijke groet,
George
Naam:
J.de Groot
Datum:
3 mei 2013
Email:
joke190411hotmail.com
Dag George, jij hebt het juk van de verplichting van je afgeworpen.
Je blijft zo af en toe nog wel eens wat plaatsen hier. Mooi zo!
Nu heb ik gelijk antwoord op mijn laatste vraag/ reactie bij jouw schrijven (leuke inzending) van verleden week,

'JA'
het gaat dus weer goed met meneer....Knottnerus!

George, veel succes met je andere schrijfwerk en je boeken.
Tot ziens,....op deze site!
Dank voor al je inzendingen,
Joke.
Naam:
Len Cornelis
Datum:
3 mei 2013
George, je maatschappelijke betrokkenheid wist je in dagcolumns puntig, ironisch en met inlevingsvermogen te verwoorden. Uiteraard dacht ik, als lezer en medeschrijver, soms anders over vorm of inhoud van een column. Maar dat mag wel op een open schrijfsite. Jouw persoonlijke aanpak in de columns van de actualiteit, het signaleren van onrecht, en jouw regelmatig wijzen op bizarre uitwassen in onze samenleving, zal ik gaan missen. Al lezen wij jou in de toekomst nog wel eens op deze mooie site.
Naam:
Günter Schulz
Datum:
3 mei 2013
Email:
ag.schulztiscali.nl
Zonder te verzanden in superlatieven een gewoon en oprecht: bedankt. Jouw inzendingen zal ik missen en jouw opbouwende reacties onder mijn bescheiden inzendingen koester ik nog steeds. Het ga je goed en goed om te weten, dat de deur nog op een kier staat.
Naam:
Hendrik
Datum:
3 mei 2013
Email:
klaassens38zonnet.nl
George, wat jammer dat je stopt met je columns! Ik heb ze altijd met plezier gelezen. Dit bericht komt voor mij als een volslagen verrassing en ik hoop dan ook dat je af en toe nog eens wat zult inzenden.

Heel erg bedankt voor jouw columns, die je al die jaren hebt geschreven. Ook mijn dank voor alle bemoedigende reacties op mijn eigen stukken. Voor mij ben je een oprecht, hartelijk en inspirerend mens. Ik vind het echt jammer dat je als columnist vertrekt, maar respecteer je beslissing. Hopelijk zullen we toch af en toe nog iets van je mogen lezen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)