Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Vriendjes of politiek?

Nog heel even en vrijheid bestaat alleen nog maar in dromen. Zo ongeveer in hetzelfde gebied tussen Utopia en Ze zijn er niet, uit of het verboden zou moeten worden, de snotneuzen, vast opgelopen bij het ouwehoeren...Oh was het maar bij moeders thuis gebleven...

maar nee. Een Christus te witte paard nog tot daar aan toe...wat nou moraal, geridderd nog wel; een troepje dappere pseudo maagden hinnikend op kruistocht tegen het oudste beroep op aarde, dat jeukt. Alsof iedereen geholpen is met hoe zij beslag willen leggen op het lullige aan onbetaalbaar slechte seks...daar betalen prostituees toch al belasting over?

Eén generale repetitie later en ze spelen het klaar om de stoute hoerenloper van de Wallen in de sloot te willen helpen, omgedoopt tot romantische verzetjes met een petitie over picknicken tussen de tupper ware liefde uit te tippelen.

Er is geen feministische haar op mijn hoofd die aan romantiek denkt, puur daar de lust een gat in de markt voor wat het waard is herkent; niet de hoer is goedkoop, maar voor hetzelfde geld in andere culturen hoe bruidsschatjes verkocht worden als een grote eer.

Dus als ik het goed begrijp is de betalende klant geen koning maar ordinair getrouwd? Dan zijn de hokjes gewoon niet aan te slepen...gaat er al een rood lampje branden nu? Gezeteld in onze handtekening, maken zij werk van de prostitutie, mag de prostituee werkloos nog verder in de shit rond kruipen en wat overblijft, is een ondergronds netwerk van meiden, al dan niet minderjarig, gedwongen tot seks en morgen door Jan en alleman vergeten.

Schrijver: Monique Methorst, 22 mei 2013


Geplaatst in de categorie: politiek

3.9 met 10 stemmen 248Er zijn 5 reacties op deze inzending:

Naam:
nita
Datum:
26 mei 2013
Email:
anitabexs4all.nl
Niet voor niets: het oudste beroep! Heel vroeger was men ook al zeer marketing bewust, want ook toen wisten ze het gat in de markt al te vinden. Knap geschreven!
Naam:
Len Cornelis
Datum:
23 mei 2013
Barokke taal over een delicaat onderwerp. Niet elke zin is direct duidelijk. Maar bij elkaar vormen de zinnen een markante 'boodschap'. Geestig: 'ordinair getrouwd'.
Naam:
Monique Methorst
Datum:
23 mei 2013
Email:
moi636yahoo.com
De aandacht word verlegd van de mensenhandelaar naar de hoerenloper (en wat een idioot woord is dat toch)
met als argument dat de romantiek terug moet komen.
Beetje naïef als je het mij vraagt, gewoon meer achter datgene aan waar het om draait; mensenhandel. Absoluut respect voor de prostituee.
Naam:
J.de Groot
Datum:
23 mei 2013
Email:
joke190411hotmail.com
George je hebt volkomen gelijk, mooi gesproken.
Maar zie dat maar eens voor elkaar te krijgen.
Ook dat weet je best!
Het oudste beroep ter wereld aanbieden en verkopen
is een 'gebed' zonder end. Hoewel bidden daar een andere functie heeft.
Naam:
George
Datum:
23 mei 2013
Je hebt een punt. Het oudste beroep is iets onmogelijks voor aanbied(st)er en vrager. Toch heeft het onmiskenbaar een functie. Mannen, als je de markt op moet, respecteer haar. Vrouwen, als je het doet, laat je never nooit ondergronds douwen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)