Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Slet, slet en nog eens slet

Als ik ergens wel een hekel aan heb, zijn het net echte problemen op maat gemaakt door en voor vrouwen. Komt de één met een Vivariant in shock al schrijvend bijna klaar, lijdt de ander welhaast aan het op volle Toerette syndroom. Hangt het soms in de lucht? Is het weer zover, iemand verlegen om seks misschien? Of minder schrijven. Kan ik kort over zijn...

In pak em beet...tig jaar aan experimenten verder en dan nog steeds bemoederd moeten worden met vakkundig vilein, alsof wij aan het eind van ons Latijn volgens wat goocheme onderzoeken, als een ongeleid projectiel weer een slag in de rondte moeten neuken en we zijn weer helemaal bij. Super. Nou kan het mij geen moer schelen of vrouwen zich honderden keren laten nemen door vriend, echtgenoot of liever meer mans door te variëren...maar mag ik bedanken voor de twijfelachtige eer om voor slet uitgemaakt te worden door zowel man als vrouw?

En waarom zou het überhaupt een probleem heten wanneer een vrouw moeite doet, haar vrouwelijkheid tonen, noem het pleasen, maar ik zie weinig verschil met iemand die er een statement van maakt om zo stoer mogelijk in de smaak te willen vallen. Wij vrouwen hebben nergens last van, tenzij weer een batterij aan dames toch!...ons seksleven goedkoper maken dan het eigenlijk is, weten zij veel?


* Discussie elders op internet

Schrijver: Monique Methorst, 19 juni 2013


Geplaatst in de categorie: vrouwen

3.8 met 6 stemmen 289Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Monique Methorst
Datum:
20 juni 2013
Email:
moi636yahoo.com
Fred: LOL
Petra: zie laatste woorden, ik ben niet zo'n voorstander van privézaken op internet gooien ( over seks bedoel ik ) maar vind de discussie wel hilarisch; to be or not to be een slet :)inderdaad een eeuwenoud thema.
Naam:
Petra Hermans
Datum:
19 juni 2013
Email:
worldpoet546live.nl
Verlangen naar seks en invullen hiervan: ieder op
de eigen wijze! Zolang je een ander mens daarmee niet beschadigt.
Een eeuwenoud thema.
Naam:
Fred
Datum:
19 juni 2013
Wat ben je toch een heerlijk ongenuanceerd meiske!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)