Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Bespottelijk

Onder het mom van moeders theedoek, dan lijkt het ingewikkelder dan het is hoor. Strijders nog wel...die benaming zou ik zelf nou nooit geven aan dat legertje woestijnwratten, afgestudeerd op de horror van een luizig gedeelte uit de Islam. Slapende kinderen de keel afsnijden en in brand steken. Dan ben je geen strijder en je hebt al geen gezicht, maar een ten dode opgeschrevene. Geloof het of niet: Karma is a bitch.

Omringd door schietgebedjes neemt hij de leiding en breeduit plaats. Met dikke rijen gave tanden meteen alle armoede gelogenstraft en maar wijzen...eerst met een vinger en dan het lijstje, de lachers op zijn hand. Inventief genoeg ja, dan zijn er wel tig manieren om aan geld te komen of we hebben een oorlog. Dat slaafse aan blindelingse haat pik je er zo uit, want er wórdt wat af gehunkerd naar macht en het enige waar ze nog vleugels van krijgen is de kogel, maar we dwalen af.

Mooie boel daar. Het ene deel van het klootjesvolk gaat onder het mes van het andere deel. Dat U niet denkt...want dat doen zij wel. Right. Een heidens karwei als U het mij vraagt, om te denken de rest van de wereld te kunnen heropvoeden. Dat moest er nog bijkomen, maar zonder onderwijs kom je helemaal nergens, dus ook geen filmpjes en geen sprake van mobiel verkeer. Geef de man zijn pijl en boog dan ook maar terug, niemand legt U een strobreed in de weg, huppel dus gerust in rieten rokjes rond...hoe dichter bij de natuur, hoe beter was het toch? En geef hem eens ongelijk... de impact die zo'n ordinair t-shirt heeft, is enorm. Want al die invloed van buitenaf sloeg in als een bom en het was niet leuk meer.

Nu vooral niet toegeven, met de ontvoering van honderden schoolmeisjes heeft Boko Haram te hoog gegrepen. Ze gaan al te lang de goddelijke gang maar, door gansch het land uit te wonen. En het sijpelt langzaam maar zeker tot ieders afgrijzen door. Een delegatie sturen...nou, dát zal indruk maken. Op elke lafaard die zijn God erbij haalt als legitiem middel; juist om te kunnen stelen, plunderen, martelen, verkrachten, dwingen, ontvoeren, moorden.

Schrijver: Monique Methorst, 14 mei 2014


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.3 met 9 stemmen 229Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Monique Methorst
Datum:
17 mei 2014
Email:
moi636yahoo.com
Verrast door de reacties, waarvoor dank!
Naam:
J.de Groot
Datum:
14 mei 2014
Goed actueel onderwerp, kan geen aandacht genoeg voor zijn.

Fijn hé, die geloven/godsdiensten,
met al hun eigen grondpersoneel, gewoon
de "Hemelse Multinationals" met een schrikbewind.Scherp geschreven.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
14 mei 2014
Steengoede dagcolumn, rijkelijk overgoten met pittige ingrediënten, die Bokito Boko Haram lam slaan. Die psychiatrisch-gestoorde leider ziet eruit als een door harddrugs uitgeholde malloot, die door menige moslim met afgrijzen wordt bekeken. Iedereen had wel door dat die ruim 200 meisjes gedwongen werden om via de video aan te geven, dat ze moslima zijn geworden. Deze gruwelijke moslim-terreur heeft niets met de vredelievende Allah te maken, maar is een criminele uitwas van religie-misbruikende losers. Knappe ontmaskering!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)