Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

U wordt vervolgd.

Kleine meisjes, grote ogen en dat is wel het laatste, moet je toch zien...glinsterend, bijna poëtisch duidelijk draait de wereld om harentwil. Het is dan ook een mooie dag om te verknallen, wat jij...dieharde tante die haar mannetje naar het leven staat. Ze is zus, dan weer zo bijdehand en met 20 jaar al door en door rot genoeg voor haar, nog net geen vrouw. Zelfs haar naam is mooi, niet waar dus. Nou, je dweept maar een eind weg, kind. Maar ondertussen...oefent deze vermoorde onschuld een beroep op U uit, haar specialiteit is het verdoezelen van een wel heel laag zelfbeeld als ze de man gelooft op zijn woord.

Maar wijffies toch...Ge snapt er maar bar weinig van. Als er iets onrein is, dan is het wel een doodordinaire hoerenmadam die zijn vuile werk opknapt; door meisjes en vrouwen aan de man te brengen en het als een geschenk uit de hemel te beschouwen. Hoe pervers genoeg is dát...belooft wat? Je reinste flauwekul, als U het mij vraagt. Want Allah was er niets bij, nergens te bekennen ook en het is ongehoord. Hoe meer bezeten van macht, des te minder logisch allemaal.

Zo zijn er door de jaren heen talloze vrouwen geweest die ervan droomden om een keel door te snijden, een verkrachting zo te regelen dat ze van geen kwaad bewust zijn. Susan Atkins slachtte acht mensen af en het was niet Ohmygod, maar op bevel van Charles Manson. Brady en Hindley ontvoerden vijf kinderen en schepten er een duivels genoegen in om ze niet alleen te verkrachten en te vermoorden, het geschreeuw om moeders werd opgenomen. Het echtpaar West, Bernardo en Homolka. Allemaal voorbeelden van vrouwen die niets menselijks in zich hadden en het is niet niks, nieuws onder de zon. Maar ik geloof er niets van dat je er een godsdienst voor nodig hebt, omdat ik het verschil niet zie. Er is geen enkele reden voor en al helemaal geen heilige om met alle plezier anderen te zien lijden en vermoorden.


Zie ook: http://www.ad.nl/ad/nl/10...ail/3745976/2014/09/11/Britse-

Schrijver: Monique Methorst, 24 september 2014


Geplaatst in de categorie: vrouwen

3.6 met 8 stemmen 222Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Jacob van Schaijk
Datum:
24 september 2014
Natuurlijk heb je er geen godsdienst voor nodig. Maar het kan wel verdomd makkelijk zijn als excuus.
Naam:
Marius van der Wal
Datum:
24 september 2014
www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3745976/2014/09/11/Britse-vrouwen-leiden-bordelen-voor-IS-strijders.dhtml

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)