Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Wat nou milde griep?!

Zit ik in de derde week van mijn griep, met pieken en dalen in de koorts, met een nare slijmhoest die maar niet ophoudt en die mij het spreken en zingen bijkans onmogelijk maakt wat helemaal niet kan want dan heb ik geen inkomsten dus ik moet wel van alles verzinnen om nog enigszins een boterham op tafel te kunnen krijgen zoals noscapine naar binnen werken en stomen met eucalyptus, lees ik verdorie in de media dat het een milde griep betreft (!) die met name kinderen tot vier jaar treft!
Ik heb geen milde griep en ik ben zeker geen kind onder de vier jaar en Nivel-onderzoeker Gé Donker moet zijn mond houden met zijn: de meeste mensen zijn na een paar dagen weer beter.

Ik ben nou eenmaal niet de meeste mensen en bovendien heb ik even geen tijd om rust te nemen om er weer snel bovenop te komen! Ik behoor sowieso niet tot de personen over wie de media schrijven want ik vind het prachtig dat Noord-Korea op vreedzame wijze een film wil tegenhouden, ik vind het heel erg dat Bill Cosby nog voordat hij is veroordeeld door de media aan de schandpaal wordt genageld en ik vind regen helemaal geen vervelende weersgesteldheid Helga van Leur!

Ik ga gewoon lekker bewijzen dat deze griep helemaal niet mild is en daarom blijf ik gewoon mijn werk doen al val ik er hoestend bij neer. Als dit een milde griep was dan had ik
1) deze column wel op tijd gepost,
2) een frissere uitstraling gehad en
3) niet zo’n spierpijn in mijn lijf gehad.

Onderzoekers, opiniemakers, getallenfetisjisten, journalisten en mediatuig: krijg allemaal de vliegende tering!

Schrijver: Marcel Harmsen, 19 december 2014


Geplaatst in de categorie: actualiteit

4.6 met 5 stemmen 146Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Lilith de Wit
Datum:
19 december 2014
Veel slapen en veel drinken: water, fruitsapjes met vitamine C maar zonder toegevoegde suikers, en thee met vlierbloesem (tegen griep), kamille (tegen spierpijn), tijm (voor de luchtwegen) en honing (smeert de keel). Verder veel schelden, het moet eruit, maar wel lief zijn voor jezelf, want dat is de beste medicijn.
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
19 december 2014
Email:
gabrielamommersyahoo.com
Beterschap!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)