Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

De Fuckaltatieve van Hebbes Keizer

De komende tijd buigt de integriteitscommissie van zijn partij zich over de overname van uitvaartorganisatie De Facultatieve in 2012 (Intussen fluisterend "De fuckaltatieve"genoemd).
Een overname die volgens de onderzoeksjournalisten van Follow the Money wel héél lucratief uitpakte voor Keizer en zijn drie partners. Zolang het onderzoek duurt, legt Keizer zijn taken neer als voorzitter van de grootste partij van het land.

Ook ik heb, in navolging van andere journalisten, gezocht naar het CV van de weledele heer Henry (Hebbes, voor intimi) Keizer, maar kon het nergens vinden. En ik verzeker u, dat ik met een dag-en een nachtploeg, bestaande uit een dertigtal doorgewinterde CV deskundigen van loodgietersbedrijf Admiraal, alle van betekenis zijnde vuilnisbakken in het land heb doorzocht.

Nada! Zelfs geen verdwaalde steekpenningen of zwarte bankafschriften.
Wat kunnen wij zeggen over heer Keizer. Moeten wij er eigenlijk wel iets van vinden?
Ik vind van wel. Voor de zoveelste keer wordt de kluit weer belazerd door zo’n omhooggevallen partijtijger van de VVD. Dat moet eens stoppen.

Eerlijk is eerlijk, eens in de zoveel tijd bedenkt de VVD iets geniaals. Dat moment kan nu dus niet lang meer duren. Het geniale zou eruit kunnen bestaan dat de VVD, heer Keizer bijvoorbeeld definitief zou kunnen ‘kaltstellen’ of zou dat te geniaal zijn voor de VVD?
Het is wetenschappelijk bewezen dat vijftig procent van het menselijk DNA overeenkomt met het DNA van een banaan. Met uitzondering van heer Keizer waar de overeenkomst uitkomt op een percentage van tachtig procent. Met name de hersenen van heer Keizer schijnen hoge concentraties bananen-dna te bevatten, maar dat geheel terzijde.

Hoe kunnen we de man straffen voor zijn vermeende oplichtingspraktijken? Daar heb ik over nagedacht. Mijn Zen-Goeroe opperde, toen ik dit probleem aan hem voorlegde, dat heer Keizer in Amsterdam werd geboren en in dier voege (prachtige constructie; in dier voege) dus al genoeg is gestraft, maar dat vind ik te makkelijk. Mijn autistische buurman bijvoorbeeld, stelde voor om heer Keizer, gebonden en gekneveld, over te leveren aan crematorium collega Harry Mens. De straf zou er dan uit bestaan dat heer Keizer een uur lang een interview van Harry Mens zou moeten ondergaan.
Toelichting van buurman: “dat zal hem leren”.

Hoe dan ook, het zou het beste zijn als heer Keizer vrijwillig opstapt, zonder opbeurend duwtje van collega oplichter (dan denk ik aan de duizend euro die ons door de neus werd geboord) Rutte..
Keizer, zou in navolging van Spekman van de PvdA, er de trui aan moeten geven.
Ik bedoel, een executiepeloton gaat mij ook weer te ver maar een duel met bijvoorbeeld iemand als heer Erik Smit, klikbokser van professie met als hobby, een hoofdredacteur van follow the money acteren, zou een optie kunnen zijn.
Dat heer Keizer, de verregaande arrogantie bezit om journalisten bij een persconferentie te weigeren, zet hem overigens in één klap op hetzelfde level als grootheden als bijvoorbeeld Kim-de Jong-Unnepon, die groothandel in raketijsjes..

Intussen wachten wij in spanning het onderzoek af en groet ik u vanaf de zijlijn..

Schrijver: van Gellekom, 8 mei 2017


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.3 met 11 stemmen 197Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Jan R. Lønsing
Datum:
8 mei 2017
Rutte heeft ons nooit duizend euro door de neus geboord. De overheid wordt altijd door ons betaald. Als de overheid (Rutte) ons duizend euro geeft, moeten we dat uiteraard ook betalen. Tel uit je winst.
De belofte van duizend euro - dat was de gotspe. Het niet uitvoeren ervan een besparing voor ons allen, want het scheelt transactiekosten. Want over het algemeen kost het geven van duizend euro de overheid meer dan duizend euro per gift.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
8 mei 2017
Jaja, de zogenaamde integere flapdrollen zijn de grootste geldgraaiers en criminelen in vermomming. De VVD-achtige rijken verrijken zichzelf alsmaar meer en ze dekken hun evenzeer inhalige soortgenoten, ook al zijn ze overduidelijk asociale geldwolven, die met sjoemeltrucs hun banksaldo's exorbitant vergroten.
Wiegelwaggelsigaarprotserijgedoe.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)