Inloggen
Per 1 maart 2020 wordt de site Nederlands.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@nederlands.nl

tabblad: dagcolumn

< vorige | alles | volgende >

dagcolumn (nr. 3033):

Stump

CNN heeft Trump. Elke week, nee, elke dag kopt CNN met Trump. De laatste actie van Trump. En Trump trompettert dagelijks terug in tweets. Tweeten met een trompet – dat klinkt heel benepen.

Trump blijkt een zeer machteloze man. Elke dag heeft een ander het gedaan, want elke dag schrijft CNN wat er nu weer mis is met Trump en elke dag legt Trump uit dat Hillary Clinton of Barak Obama of de Chinezen of de Noord Koreanen, of ISIS, of Mexicanen weer dingen hebben gedaan die hem het leven zuur maken. Het zijn allemaal heksenjagers, want er is een heksenjacht gaande en Trump is de heks.

Trump zelf heeft overigens volgens Trump wel veel successen, maar dat zijn successen die constant door fact checkers naar de prullenbak worden verwezen. Maar natuurlijk zijn fact checkers ook fake news – heksenjagers dus. Ze verstoren immers de alternatieve waarheid van Donald The Trump.

Dus is Trump in een alternatieve wereld de grootste politicus aller tijden. Maar niemand weet waar precies die wereld is. Hier op aarde is Trump meer een stump.

Schrijver: Jan R. Lønsing, 29 jun. 2017
29 jun. 2017


Geplaatst in de categorie: misdaad

3,3 met 3 stemmen 142Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:Joanan Rutgers
Datum:29 jun. 2017
Bericht:Het is dat jij erover begint, maar ik ben die oppervlakkige kwakzalver allang vergeten. Is ie echt nog steeds president?...


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)