Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Stelen!?

Wat een schok om erachter te komen dat de beheerder van het geld van de stichting Droomwens het geld wat op de bank stond vergokt heeft! Acht ton heeft het figuur achterover gedrukt, voor zijn eigen gewin en plezier gebruikt! Wat is dit bedroevend! Te weten hoeveel kinderen je met dit bedrag een uitje had kunnen geven, kinderen met een rugzakje, kinderen die ziek zijn en zo graag naar bijvoorbeeld een pretpark wilden gaan!

Wat een vreselijk gebeuren dat slechts een persoon dit voor elkaar krijgt, dat slechts een persoon al die dingen naar de knoppen helpt! Het is afschuwelijk te weten dat een 61 jarige man, die meer- en beter had moeten weten, hiervoor opgepakt is, gearresteerd, volkomen terecht en die kerel moeten ze de hele maand December vasthouden in de cel, is mijn oordeel, hard? Ja vast wel, maar bij lange na niet zo hard als die kerel was, door geld, wat voor wensen van kinderen bestemd was, uit te geven aan gokken notabene!

In gedachten denk ik aan die kinderen, die een wens hebben, die misschien opgegeven zijn door een moeder of iemand anders, om naar Madurodam te gaan, uit liefde mensen donaties gedaan, een enorm bedrag op de rekening wetend en dan te bedenken dat: dat stuk onverlaat alles erdoor gejaagd heeft! Een vreselijke zaak want er zijn zieke kinderen mee gemoeid, die man zou ik heel graag een enorme schop voor zijn achterwerk geven, zo eentje die hij maanden zou voelen!

Ik kan me nou werkelijk niet in de gedachtegang verplaatsen van iemand die het geld beheert voor deze zaken, dit gaat vergokken! Het gaat mijn verstand te boven! Mijn begrip eveneens! Deze man zorgt ervoor dat kinderen geen uitje voorlopig hebben en bedenk gelijk dat er nu wederom veel mensen zullen zijn die zeggen; wij maken geen geld meer over naar de organisatie!

Triest, heel triest!

Schrijver: An Terlouw
30 november 2018


Geplaatst in de categorie: misdaad

3.0 met 2 stemmen 595Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Ton Hettema
Datum:
1 december 2018
Terecht dat je je opwindt over deze zwakkeling, deze gokverslaafde, die de kans had zijn leven (en het geld van de stichting) in dienst te stellen van een nobele zaak, en die het heeft verziekt. Ik zie je uitroeptekens als terecht opgestoken wijsvingers die roepen: FOEI, FOEI, FOEI. !!!
Naam:
Harry Jaans
Datum:
30 november 2018
Wie is het niet met je eens? Waarschijnlijk de man in kwestie ook zelfs, ergens in zijn binnenste.

Mag het iets minder met de uitroeptekens? Het komt als schreeuwen over.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)