Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Hoe Trump wint

Trump wint.

Zo begon ik mijn column de vorige week en ik leg u graag uit op welke wijze dat gaat gebeuren. Hij heeft zich nu strategisch teruggetrokken op zijn golfbaan en laat anderen uitleggen dat hij gewonnen heeft en hoe hij terug gaat vechten.

Ondertussen verlaat de ene na de andere bondgenoot zijn kamp. Als hij ze niet zelf ontslaat, sluipen ze weg of anders rennen ze schreeuwend weg. Maar liefst sluipen ze, om zo mogelijk op een later moment zich weer bij het kamp Trump te kunnen voegen, mocht het ongelooflijke gebeuren en de kansen keren.

Maar dat gaat niet gebeuren. Op een bepaald moment is het zo ver dat Trump geen geld meer heeft voor nieuwe horden advocaten en dat hij geen geldschieters meer heeft die nog geld in zijn zinkende begroting willen storten. Dat moment komt onverwacht, want tot die tijd zal Trump ogenschijnlijk geen krimp geven. Hij zal hoogstens nog gefrustreerder tegen het kleine onschuldige witte balletje slaan, nog harder de grond in slaan of zijn golfstick op zijn knie breken en grimmig zeggen: “You’re fired”.

Maar dat zal slechts een oefening zijn. Want op het moment dat hij het opgeeft, zal Trump zijn telefoon pakken en met dikke vingers op twitter typen: “Electorate and electors_#yourefired!!!!!!!!! YOU ‘RE ALL FIRED!!!!!!! you're FIRED!”

Als de kiezers niet doen wat de president zegt, ontslaat de president de kiezers en stelt hij anderen aan.

Zo wint Trump.

Schrijver: Jan R. Lønsing, 12 november 2020


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.8 met 4 stemmen 166Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)