Inloggen
voeg je dagcolumn toe

Dagcolumn

Pil

Toegegeven, ik heb ook weleens een revolutionair idee waarmee ik geheid binnen ga lopen. Meestal net na het ontwaken. Een slimme toepassing voor een of ander, of een huishoudelijke noviteit waar de wereld versteld van zal staan. Voorbeeld?
Een opwindertje voor dat irritante lipje op de hoek van die vreselijke vleeswarenverpakkingen. Zodat je die kunt openen zonder genoodzaakt te zijn met een aardappelschilmesje de hele ‘tray’ aan gort te rammen (zoiets als de sleuteltjes op een blikje sardines of haring in tomatensaus. U merkt, er is serieus over nagedacht…).
Maar tussen droom en daad staat mijn gebrek aan doorzettingsvermogen. Want: Een tekening, een patent, investeren, een fabriek, de Kamer van Koophandel, marketing, distributie, reclame. Peilloze vermoeidheid overvalt me. En zo zien mijn innovaties zelden het daglicht.

Maar er zijn anderen die wel hun tanden ergens in durven te zetten. Entrepreneurs als Adriaan Tuiten, die na zijn zoveelste mislukte poging om mevrouw Tuiten stomend in de touwen te krijgen, een brainwave van jewelste kreeg.
Als er nou eens een lustpil voor vrouwen bestond, een soort Viagra, zodat je dat hele voorspel en al die poespas eromheen aan je laars kon lappen.
Een half uurtje van tevoren in laten nemen met een glaasje warme melk (‘Ja, in één keer doorslikken, Annemarie’) en je bent als man de gebraden haan in bed. Niet alleen mevrouw, maar ook de winst zou tegen de plinten omhoog klotsen. Zo gezegd zo gedaan. Een ronkend foldertje, knallende prognose van het rendement, adresboek open onder de M; Mannen, Macho, Miljoenen… Meer, dat nooit vol is.

En de investeerders staan in de rij. Tim en Tom Coronel voorop. Dat zijn snelle jongens, die hebben weinig tijd voor zoiets ondefinieerbaars als erogene zones. Die willen gewoon een snelle ronde met een hoge acceleratie en hup weer achter het eigen pientere pookje. En als ze hun toffe vriendenkring zo eens bij langs gaan, allemaal jongens van de gestampte pot, dan zien ze het gat in de markt glinsteren, kan niet missen.
Ook John Ewbank, geen tijd voor tijdrovend gedoe, veel te druk met componeren voor de comeback van een gezette, overspelige hitmachine, heeft nog wel ergens een potje zwart dat hij voor het goede doel kan aftrekken. En Bakker Bart doet mee, geen zin om als hij doodop thuis komt ook nog eens ‘n keer in warme bolletjes te moeten knijpen.
Jan Hommen. topman van ING en een CEO van de afvalverwerking (..) treden tevens toe tot het illustere gezelschap, dat zich op de schouder klopt in het besef dienstbaar te zijn aan de vrouwelijke lustbeleving.
En zo gaat Tuiten met 42 (!) miljoen euro op de loo… eh aan de slag.

Tja… en dan valt het toch wat tegen, duurt het allemaal wat langer. Amateurisme, mismanagement, gehackt en geldgebrek. Tegengewerkt door nare stukjes van die vervelende feministen over intimiteit en medicalisering van de liefde.
En nu is de tent failliet… de lust vergaan.
Een bittere pil jongens, handen uit de mouwen maar weer!

De ondernemer die een lustpil voor vrouwen op de markt wou brengen is failliet. Bekende investeerders zijn miljoenen kwijt.

Schrijver: Trawant
13 april 2021


Geplaatst in de categorie: actualiteit

4.5 met 8 stemmen 143Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)